11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Dave0092
    azta makkos midennt csudaszéép
  • rotator
    Meg a cigifüst is gyanús.
  • ProGabe #1309
    azért pl a pocsojacsobbanáson(de hülye szó,talán nincs is :) látszik hogy render,szerintem.tudom,kussoljak :)
  • rotator
    Ha csak a textúra méretekben különbözik a játszható verziótól, akkor kemény büntetés van kilátásban.
  • Bucser
    Anno a Mafia 1-ben is engine átvezetők voltak és elég dúrva volt a minőségük. Nem hiszem, hogy a második rész esetén szakítaniuk kellene a szép hagyományokkal.
  • kirol
    De állat!
  • báttyó02
    nagyon durvao:
  • Inquisitor
    Másik fórumon éppen vita tárgya, de valószínűleg játék motorjával készült, de részletesebb modelleket és textúrákat használó engine videó látható. De akkor is elképesztő.
  • rotator
    Embertelen!
  • ProGabe #1302
    KATTINT
  • zolo
    Nekem az én kedvencem az előzőben a Colt 1911 volt, a képek alapján mostis benne lesz.Ezzel lehet osztani a headshotokat :)
  • Palinko
    az igaz hogy nem anyi van de valszeg nem tettek be újakat. mondjuk egy mosin nagat, egy m1991 es és tommygonnal ellennék :D de most más tollával ékeskedek. Punker volt aki ezt a sok fegyót mondta méghozzá fejből. köszönjük neki innen is :

M1 Garand 1936
    M1 Carbine 1941
    M14 1953-
    AR-15(M16) 1959-től
    Thomson M1A1 1940-től (az eredeti A1-et 1928-tól gyártották)
    M3A1 1942
  • Hassan B
    Lehet , hogy nem volt divat, de attol még a játékban lehetnek... Meg amcsi egyverböl se csaak annyi van, mint ami az 1-ben volt...
  • Palinko
    hát igen. abból tényleg nagy baromság lenne. de megnéztem a wikiben. de megkérdezem a haditek fórumban is hgogy mit találtak fel akkoriban. szerintem csak az amerikai fegyók lesznek ha lesznek mert valszeg amcsiban játszódik és úgy hát nem hiszem hogy akkoriban is divat volt fegyvert külföldről hozni mikor volt jó helyben is
  • Csuhai G
    Ha veszekedni akarsz, akkor ajánlom a Gumiszobát. ;)
  • ChevyG #1296

...mint amwekkora te vagy
  • Fido4life
    istenem, ekkora parasztot..
  • Danman
    5 képből még ne nagyon vonjunk le következtetést;)
  • Danman
    vagy nem tudja mi a küldetés. én pl amikor először játszottam a Mafiaval akkor szinte semennyire nem tudtam angolul, törtem magam hogy rájöjjek mi a küldetés, ha nem adta magát. most viszont a Mafia II hírére elővettem újból a játékot, és nagyon faja dumákat levágnak az emberkék...anno pl amilyen láma voltam végigjátszásból ismertem meg a sztorit:D nc pls:D így viszont a legjobb játéksztori amit ismerek:)
  • Palinko
    de ahogy nézem sajnos nem várhatóak új fegyverek :(
  • Danman
    azért mondtam 01-et mert akkor volt a gta III v az 02?:S amúgy tudom hogy előtte is voltak de ha már mafiahoz hasonlítottuk gondolom akkor már a 3d-set:P
    na /ON
  • ProGabe #1290
    most jelentették be,de már a magyarosításról beszéltek,ez de kész!
    ráadásul mire ez kijön,alapfokon meg lehet tanulni angolul :)
  • Soldiers
    de anélkül is játék a játék de aki nem tudd angolul, oszt magyar felirattal mégis csak jobb
  • SimaSuna #1288
    pff..anélkül már nem is játék a játék?
  • Soldiers
    Hát igen azt én remélem de elsőre adjanak már egy pár képet meg videót ha
  • Dave0092
  • martinho040150
    szerintem aki nem tud perfektül angolul annak KELL hozzá egy MAGYAROSITÁS,az első részt is ugy toltam végig hogy magyar feliratok voltak benne,sztem a másodikhoz is ez kell!!
    Mafia 4ever
  • Csuhai G
  • zaki
    Mafia vs GTA vitát be lehet fejezni, nyissatok egy külön toicot neki, és ott lehet folytatni, htx.
  • rotator
    Milyen 01, én 98 óta GTA-zok!
  • Danman
    lol jó irányba kezd haladni:D egy 02es játékhoz képest egy 01-től 05-ig és most 08ban kiadandó széria:D lehet csak nekem vicces:|
  • SimaSuna #1280
    a mafiát ne hasonlítsuk a GTAhoz.közelébe sem ér a GTA a Mafiához..
    már csak úgy élménybe és történetben sem..
  • SimaSuna #1279
    hiába irsz olyannak aki nem tudja a Mafia 1 történetét..
    hogyan is kerültek uralomra a maffiózók..

a #1255 kép alapján nagyjából 1949-55 közötti "Ford" és társai verdák ugranak be..
    ha jól emléxem a legelső nyerges kamion 1939-40 köré irható

Kép
    Kép2
    mivel az 1 rész 1939el fejeződött be..gondolom h sokat nem ugornak előre..így szvsz 1945-50 között maradnak.
    de a képekből/trailerből megtudjuk nemsokára
  • Palinko
    na azért én sem bírom befejezni a mafia vs gta csatát. nekem első helyen mafia aztán gta. hát igen a mafia mégis csak jobb. de a gta is kezd jobb irányba fejlődni. a mafiában kapunk egy nagyszerű játékélményt,történetet,játékmenetet, grafikát és mind ezt élvezhetően szerényebb gépen. van szabadságunk is benne ami jó. a gta ban viszont roszabb játékmenetet de ötletes újításokat elég jó történetet és hatalmas szabadságot ami megadja a játék szépségét. szerintem egyre jobb irányba fejlődik. szerintem össze lehet őket hasonlítani és össze is kell vitatkozás nélkül mert mind két játék jó és mindkét játékot játszuk is. csak valakinek ezt tetszik jobban valakinek az.
  • rotator
    Hát szerintem a kezdeti felhördülés után akkor lesz legközelebb "csata", ha mindkét játék kijött végre.
  • Hassan B
    Jó, de ne legyen...vagy nyissanak a saját fórumokban egy mafia vs gta topikkot, aztán oda mehet a vita, hogy ki melyiket szereti jobban.
  • rotator
    GTA és Mafia kevesebb dologban különböznek, mint ahányban hasonlítanak, talán ez lehet az oka a méricskélésnek. :)
  • Soldiers
    de jó lenne kimenni nincs is messze 7500 FT egy egész bérlet
  • Hassan B
    Igen, ez biztos, de ez mégis csak jobb, mint ami van.... :)
  • Dave0092
    szerintem várjuk meg a GC-t mert biztosd hogy lesznek még képek, sőt még trailer is