11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Hassan B
    Más ugy sincs, legalább pörög a totyik....
  • SuperCharger
    Reméljük, most is sikerül akkor szerezniük egy profi krimiírót (talán azt, aki a múltkor is segített), meg építészt, meg reméljük, hogy a fejlesztõgárda nem cserélõdött le gyökeresen azóta, továbbá reméljük, hogy a devek mondják majd meg, mikor jön ki a játek, nem pedig a marketing, meg a menedzserek.
  • Fido4life
    basszus ebben a topikban ha valakire rászól valaki a másik jön rá minden ok nélkül ? elnézést hogy kissé vulgárisan fogalmaztam de törődjetek már a saját dolgotokkal légyszíves.. volt okom arra hogy davidet leparasztoztam, de ne ebből álljon már a topik hogy ezért nekem esik mindenki
  • Soldiers
    remélem még több hír is fog születni
  • Danman
    akkor félreértettük egymást...bocs nem láttam hogy a kommentben a mafia is benne volt:D a godfatherre gondoltam..

"a godfather csak grafikában gagyi, minden másban nagyon pro.... de a mafia mindenben jobb..."
    szal én a "minden másban nagyon pro"hoz szóltam hozzá:)
    mafia nálam a fav gém, ezé csodálkoztam hogy van a godfatherben szélárnyékban 60:|...
    "de a mafia mindenben jobb..." ott a pont
  • spy803
    A patchek is azért jöttek ki, hogy a grafikus kártyák dolgait helyrehozzák. Az alap játék például egy kcsiti gondban volt az ATi VGA val, de hamar orvosolták.
  • Bucser
    Gratulálok, hogy felnőtt módjára nem sikerült visszaszólnod..

ja hogy most jártad ki a 8-at? akkor minden visszavonva...
  • Bucser
    ez nem az a játék... Szerintem te inkább a Godfatherre gondolsz nem a Mafia 1-re... A Mafiaban igen komolyan számított, hogy milyen autóval mentél, mert néhány kocsi képes volt fejre állni egy rosszul vett kanyar után, pláne ha ki volt lőve egy kereke...
  • Fido4life
    szóltam hozzád egy k*rva szót is ? nem ? akkor stfuplshtx
  • rotator
    Dodzsem? Mire gondolsz?
  • passatgt
    tuti, hogy te vagy a hülye
  • Danman
    hát biztos én vagyok a hülye vagy csak rohadtul nem emlékszek rá de nekem úgy ment az autó mint egy dodzsem
  • Palinko
    főleg mikor a végén foglald el egyedül az összes banda helyét. azért nem szeretem az 1 személyes maffiát kombinálva kivégzőosztaggal
  • Bucser
    A gond a Godfatherrel, hogy a játékmenet is baromi unalmas volt egy idő után.
  • RedRiot
    Hát nem is tudom. OK, egyértelműen csúnyább a Godfather grafikája, ez még nem volna gond. Az már igen hogy kb. 4 évvel újabb játék a Godfather, a Mafia óta egy-két generációt fejlődtek a cpuk, vgak, talán még a DirectX is. És ennek ellenére szarabbul néz ki a GF. Így már elég égő szerintem.

Bár lehet hogy csak a Mafia túl magasra tette nálam a lécet, és kissé elfogult vagyok.
  • Bucser
    Mert gondolom azt vártad, hogy majd úgy mennek az autók mint a GTA-ban... pedig ilyenek voltak akkoriban a kocsik örültek ha autóval elérték a 60-at leejtőn lefelé hátszélben...
  • Danman
    hát én kipróbáltam és az az autóirányítás nem angyon fogott meg:D
  • Hassan B
    a godfather csak grafikában gagyi, minden másban nagyon pro.... de a mafia mindenben jobb...
  • Casper007
    A Godfather egy középkategóriás játék. Nem csúna, de nem is gyönyörű. A sztori meg adott, ami persze nagyon jó, és amúgy egész kellemes, a Mafia überbrutál, csak már meguntam, annyit játszottam vele.
  • RedRiot
    A Godfathert ki sem próbáltam. Képek alapján egy kalap fos. Szégyen: legnagyobb kiadó megveszi a legnagyobb gengszterfilm licencét, és kiad egy kb. '99-es grafikájú vmit.

Ha ugyanaz a team csinálja a Mafia II-t is mint az első részt akkor nem lesz itt gond. Ha jól emléxem az eredeti gameről olvastam egy interjúban, hogy már kész volt majdnem a sztori forgatókönyve, de nem voltak vele elégedettek, ezért béreltek egy profi krimiírót, és újraírták az egészet az alapoktól. A város és az épületek tervezésében profi építészek is segédkeztek, akik korabeli képek alapján megtervezték a várost. Szóval kurva alaposan összerakott játék volt az első rész, és én durvább bugokra meg patch-hegyekre sem emléxem.

Ha maradt a team, akkor reménykedhetünk a legjobbakban. Max. csúszni fog, de inkább várok még pár hónapot, csak ne legyenek bugok.
  • Risu Führer
    azért nem lenne jó ha elkúrnák mint az ea a godfathert.ott is odavoltak hogy ilyen arcmimika meg olyan aztán egy nagy kalap szar lett.jó mondjuk itt az első rész biztosítja a minőséget.
  • Hassan B
    Pont, hogy arrol van szó, hogy szimulátorokba akad, hogy benzin kifogy, stb...
    A mafia nem éppen szimulátor... Bár nevezhetnénk maffia szimulátornak. :)
  • SimaSuna #1329
    szvsz csak jókat remélek a játékról :)
  • Pepsi Twist
    jaja engem a kocsik fogtak meg nagyon tok sokat vezettem 1 kocsival és 1x csak megáll mondom mi a f@sz erre látom hogy kifogyott az üzemanyag akkor akkorát röhögtem :D az nagyon jó hogy üzemanyag is kell nem sok "simulator" van amibe üzemanyag is kell meg engem az is megfogott hogy milyen könnyen lecsúsztam a kanyarokba a kocsival nagyon jól el lett találva a fizika de mondjuk a törés az kaka volt de mondjuk ennek nem a törés a lényege...
  • RedRiot
    Jó kis zenék voltak benne ja, nekem a "Chinatown" szám volt a kedvencem. :)

Remélem lesz egy két meglepetés majd az új részben. Nekem pl. az egyben nagyon bejött hogy ahogy múltak az évek, az járókelők ruhája, divatja változott. Az épületek, maga a város viszont nem változott. Volt pl. egy épülő toronyház, ami az egész játék során változatlan volt. A benzinkút és a Twister mozi közti placcon.

Nagy lenne, ha a II-ben a város is változna a játék során.
  • RedRiot
    SC: elég ismerős formája van tényleg. Bár ez azért szerencsére több polygonból áll úgy néz ki. :)

De nehéz lesz kivárni a megjelenést... A Mafiát mikor jelentették be? '99-ben vagy 2000-ben? Volt vagy két év mafia-várás, de szerencsére nem kellett cslódni benne!
  • Pepsi Twist
    én pl nyomtam az NFS I től kezdve a Carbonig :D mindet és sztem a HP2 és a NFS II volt a legjobb :D (de ez off) Sőt még a Mafia-t is :D
  • SimaSuna #1324
    a válaszod helyes.
    sajnos ugyan így van az NFS utolsó 2 részében "élő" vérpistik..akik istenitik a játékot..pedig az első NFSekkel nem is nyomták..
    sajnos ez van...

remélem a zenei világa is marad a régi.jó volt hallgatni a vokálos csajt..menekülve a teherautóval a rend éber őrei elől :) főleg a hídon ami éppen nyitás alatt volt :D
  • RedRiot
    semmi probléma, én kérek elnézést az okoskodásért.

"csak tudod vannak olyanok akik nemtudják a háttértörténetet.."

Na ők vmi rendkívüliről maradtak le. :)
  • SimaSuna #1322
    nem konkrétan neked címeztem..bocs..
    csak tudod vannak olyanok akik nemtudják a háttértörténetet..
  • Pepsi Twist
    KÖSZI
  • SuperCharger
    Az a kiálló lámpás meseautó, meg a tõle balra lévõ zöldeskék sztem egy az egyben az 1-bõl származik.
  • SuperCharger
    Hmmm, valaki nagyon meg szeretne tanulni betoncipõben úszni, úgy látom.
  • rotator
    System Requirements Lab
  • Pepsi Twist
    Hali!!!

Bocs hogy ide írom de a chatba nem tom sajna, hogy melyik az az oldal ahol be írom a játék nevét feltöltöm a gépem adatait és megmondja az adott játékhoz hogy jó-e a gépem vagy nem és részletezi hogy VGA rossz CPU jó.... plz help és mégeccer bocsi hogy idejön
  • RedRiot
    javítás:
    -csak 15-20 évvel a szesztilalom után már NEM annyira aktuális a téma mint az első rész idejében.-
  • RedRiot
    "hiába irsz olyannak aki nem tudja a Mafia 1 történetét.."

:D Már hogy a picsába ne tudnám cicavirágszálam. Csakhogy '33 után a szeszcsempészet és a piabiznisz a mafiánál igencsak leépült, mivel a szeszforgalmazás nem volt többé tiltva. Így érthető hogy kevesebbet tudtak rajta profitálni. Persze egy-két államban még tovább tartott a tilalom, ott nyomták is az ipart. Azonban már Capone is gondolt a tilalom utáni időkre és tiltott szerencsejátékban, munkás-szakszervezetek körüli kavarásban, prostitúcióban kezdett utazni. De mivel sittre került ezt már Frank Netti fejezte be. Aki odáig ment, hogy a mozi-szakszervezeteken keresztül a hollywoodi filmgyártókat is megzsarolta. :) Ebből is lehetne vicces missionokat csinálni.

Na, szóval persze hogy lehetnek whisky-gyáras jelenetek a Mafia 2-ben, csak 15-20 évvel a szesztilalom után már annyira aktuális a téma mint az első rész idejében. (Parkolóházas hent egyik kedvenc részem volt az 1ben)

"hogyan is kerültek uralomra a maffiózók.."
    :) már a szesztilalom előtt 10 évvel is ott voltak a szeren. Bár kétségkívül akkor erősödtek meg a legjobban.

• ProGabe #1314
    ha csak annyit romlik,mint az egynek az intrója(?,amikor először elindítottad,ugyebár végigszállt a városon a kamera,ott pl a víz is sokkal jobb volt) a valóshoz képest,akkor is vadállat lesz
  • Inquisitor
    Na igen, ezért biztos, hogy nem render. Csak ugye ha fix útvonalú kamera van, akkor sokat lehet csalni, tehát gyorsítani a témán. Azért a vízloccsanás miatt rendernek nézni elég érdekes így a Bioshock demo után. Ott aztán van víz dögivel ;)
  • Dave0092
    Jöhetne a hivatalos HD video is, biztos jobb