11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • RedRiot
    Ami még nagyon bejött a Mafiában, az a küldetések előtti rutin: megbeszélés az étteremben Salierivel, aztán felugrani Vincenzóhoz vmi fegyáért, utána lesétálni a garázsba egy verdáért, és go. Mindig kíváncsian vártam hogy a ketyós szerelő vajon milyen új kocsit szervál. :) Megvolt a "benne vagyok a mafiában" feeling, nem csak a "hülye gyerek magában legyakja a várost" mint a GTAkban.

Volt még egy game, amiben tetszett a missionok közti átvezetés, az is cseh game volt, a Vietcong. Vki játszott azzal? Ott volt egy saját bunkerünk, minden küldi után kicsit változott a berendezés meg a rumli az asztalon. Mindig új bejegyzés a naplóban, a recsegős zsebrádióból korabeli számok szóltak. Nagyon ott volt az a játék is. Szóval a csehek tudnak vmit. :)

• Bucser
    ne fantáziálgass.... Majkiderül.
  • Dave0092
    sés akkor ugye az első rész, az arrol szolt, hogy elmesélte tommy a felügyelőnek a dolgokat, és msot hogy fényderül, gondolom elrabolják a feleségét gyerekét, és most tommy ezmiatt mafiázgat megint...
  • Dave0092
    télleg.
    mi van ha a mafia 1 utolos introja a Mafia 3 végét tükrözi?
    megeshet....
    mert a főszereplő tiszta angelo, persze kicsit szebb mint az első részbe
  • Bucser
    kötve hiszem ,hogy Tommy lenne. Miután feldobta Salieri-t és bandáját védelem és megfigyelés alatt állt az egész családdal 25 évig. Azért nem találták meg addig.
  • benkoszabi
    azért részben csak bejött az, amit napokkal ezelőtt irtam. akkor azt fejtegettem, hogy a mafia 2 játszódhatna a '60as években, amikor már nem szekérkerekű autók voltak, hanem a lekerekitett forma jellemezte az autók világát...nos, részben bejött, és csak 10 évet tévedtem. a '40es 50'es évek is nagyon jó, sokkal jobb, mintha a mai években játszódna, merthát be kell hogy lássuk, a mafia klasszikus kora a 60as évekig volt, amikor mindenki tommygunnal járt.....
    azt valaki megmondhatná, hogy a főszereplő ismét tomi lesz? mert a képek rá hasonlitanak..meg a mafia 1ben a végős videoban vmikor a 60as években hal meg...vagyis mészárolják le fűnyirás közben.
    télleg basszus, mekkora állat lenne, ha trilógia lenne belőle, mind3 rész főszereplője tomi lenne, és a 3. rész végén halnánk meg, pont ugy ahogy azt az első játék videója is előrevetiti. sztem fantasztikus ötlet.
    csak itt az a bibi, hogy az első részt követően tomi már sztem nem maradt meg sima pénzbehajtónak, meg verőembernek, hanem a történet során egyre magasabbra mászik a ranglétrán. és gondolom, hogy a trilógia utolsó részére már főnök lenne, azok meg nem nagyon avatkoznak nyilt konfliktusba. persze a készitők majd lehet ugy gondolkoznak, hogy tomi végig maradjon csak alkalmazott a mafia eme korrupt világában...mindenesetre király...várom a véleményeket...
  • Danman
    azon gondolkodtam hogy milyen durva lenne már megcsinálni egy mmo-t pluszba belőle. mm az lenne a multipléjer, single maradna úgy ahogy az 1-ben van/volt. és akkor multiban létre lehetne hozni "családokat" és minél jobban intézed az ügyeidet annál feljebb jutsz, a líder meg a Don lenne:D lehet hülye ötlet de nekem teccene. és akkor mittomén bárokat lehetne birtokolni meg kirabolni egymás raktárát stb. vélemény?:D
  • akyyy
    ilyen volt hitmanba is, ezért nekem már nem annyira egyedi:D bár sztem maffiába volt először.

• bertino
    és még utána el kell menekülni a kocsival...
  • fery02
    Ú, azis egy elég vad küldetés, lövöldözés a templomban, loál :D
  • gameplusz
    Az outro az nagyon durvás. :)
    Meg utána a fun-küldik, speedy gonzales meg a többi, asszem :) lol
    Egyébként hotel után emlékeimben a templom él, amikor a temetésre érkezünk nem túl szeretetteljes fogadtatásban.
  • akyyy
    áhh, mikor megyek vidéken, ps bömböl a vidéki zene, höhö:D:D:D

számomra legjobb része mikor kiraboljuk a bankot és a vasúttal megyünk visszafele.... majd jön a videó mi törtétn a barátunkal:(

meg az introja ennek a gamnek nagyon hangulatos
  • bertino
    komolyan szopat a lemez, áll egy helybe a telepítő, a nyálam meg itt folyik összevissza a nosztalgiára
    nah minyá kurok vele valamit
  • bertino
    3. cd-nél megállt
  • Danman
    amikor először toltam, azzal mennyire szenvedtem:| tegyük hozzá hogy jópár éve volt és hát nagyon nem vágtam mi a küldi tárgya:D nem tudtam englishül..bezzeg most:/
  • bertino
    én meg azt mondom, hogy mafia install...
  • rotator
    Legfeelingesebb küldi számomra messze a "Trip to the Country"! :)
  • fery02
    Na, erre már em emléxek :)
    Tényleg ki kéne már játszani lassan mégegyszer :)
  • Danman
    mennyit röhögtem a tommy orderein salvatorehoz "Wait here""follow me""wait here""follow me" :)
  • fery02
    azaz :)
  • Danman
    ú ú ú ú visiting rich people<33 ;)
  • fery02
    De szinte nem is lehet választani. Most így hirtelen visszaemlékezve eszembejutott egy nagy csomó, és ha leírnám őket, megtelne néhány oldal :)
  • Danman
    az nekem is nagyon bejött(Y) you lucky bastard viszont nagyon vicces küldetéssorozat:D főleg amikor utolsó próbánál beugatnak nekünk a "profik" hogy a Don már nem fecsérli idejét azzal hogy ilyen balfékeknek adja a küldetést mint mi...és hogy mi csak felügyelünk:D aztán mi oldjuk meg:)
  • bertino
    jaja, az egy nagyon feelinges küldetés volt
  • fery02
    Nekem az volt az egyik kedvencem, mikor egy ilyen hotel szerű épületben (vagy pont egy hotelben :P) kellett lövöldözni, majd a bementünk a fürdőszobába, ott láttunk fürdeni egy ribancot :), majd a végén az ablakon kiugorva egy bomba előtt, átugorva egy másik épület tetejére, majd onnan folytatni a rendőrök írtását, majd megszökni :D
  • Danman
    én már kihúztam:) mm freeride extremeben tartok ott is már csak pár van:D

téma: legfeelingesebb küldetés?:)
  • Dying Soul
    isten
  • SimaSuna #1364
    nem kell..maradjon csak ez..
    csak tanulj némi önkontrolt..nemkell a másikat oltani...^^
  • Pepsi Twist
    lehet, de csinálok jobbat akkor ha nagyon kell...
  • SimaSuna #1362
    OFF:
    csinálj jobbat ha ojan nagy a szád..
    nem kell arcoskodni..
    te sem születtél pro-nak..
    ON:
  • Csuhai G
    Látszik hogy kezdő, nem kéne így lehordani a munkáját!
  • Sly06
    jó van na.. csak próbálkozok... 1ébbként én is ujra raktam már vagy negyedszer, nagyon nagy game..
  • Picar77
    én is pont azt csinálom :D
    most vagyok a fairplaynél XDDD
    régi szép emlékek...
  • Pepsi Twist
    ocsmány a kivágás és a MAFIA II felirat körül nem tuttad volna kiszedni a feketetét? pff láccik még kezdő vagy :D

Ja ujra feltettem a MAFIA-t bázze már megint milyen jót jáccotam vele pfűűű kis "nosztalgia"
  • Sly06
    Mafia2 Pic
  • Pepsi Twist
    mar volt
  • Sly06
    Mafia 2 Trailer
    Ha esetleg valaki még nem látta..
  • Amiga
    Hála Istennek a 2k Games a kiadó, ők pedig elég türelmesek.
  • Palinko
    2008 at emlegetnek de még semmi pontos
  • tommyg
    Osztán mikor jelenik meg?