Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
szerintem lesz, meg ha elolvasod a lenti hozzászólásokat, abból következtethetni lehet, h lesz mafia 2.
azért belegondolni sem tudok, mit lehet két évig fejleszteni. Tiszteletem a koordinátornak, aki átlátja az egész projektet, és tud mondani egy idõpontot arra, hogy mikor jelenik meg...
hát szerintem kacsa, de ne legyen igazam...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként engem nem érdekel a Mafia 2, ha tényleg 2007-ben jön ki.
Van a várakozásnak is határa, lehet, hogy akkor már nem is fogok játszani stb. 😊
Szóval a 2005-ös játékokra még várok, de azután már nem 😊
nyereséges üzlet már sose lesz belõle. még ha minden idõk legsikeresebb játékai is lenne, akkor sem hozná be azt az összeget, ami már belefektettek...
de azért remélem a pletykák igazak, és tényleg lesz 2. rész.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az lesz az egésznek a vége, hogy semmi hír a gameról és az eggyik nap csak úgy hirtelen megjelenik.
Semmi dátum meg ilyenek, csak egyszerûen már lehet majd kapni.
Persze csak titokban!!!
ezmár röhej<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>