Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki utálja a MAFIA-t, annak ne keljen a MAFIA 2, nemde?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
azaz rákerestem mégis van, de az egy 2003 decemberi hír 😊
szóval hajrá 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lehetséges az hogy készül egyátalán Mafia 2?? Hisz az elsõ rész már olyan régen megjelent. Én nagyon várnám, mert ez az egyik kedvenc játékom, nagyon szuper volt a hangulata, a küldetések meg minden.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Az is lehet, hogy megvárják a Keresztapát, az elért eredményeit, hiányosságait, stb... õk ebbõl tanulva fejlesztik, stb stb.
De leginkább szerintem azért nem jelentik be, mert elfogyott a fundy gumicukruk, ezért most duzzognak. :-)
1. a többi fejlesztõcsapat kopizhatja az 5letet
2. ha berobban akkor a hiszteriaroham egekbe szökkenti az eladásokat
stb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
én lentebb leírtam már a véleményem, hogy a srácok vmin dolgoznak a HD2 óta, de hogy min azt még nem tudja senki. de valszeg az E3-on kiderül...
találgatni lehet, az nem nagy tudomány...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"