2828
-
#108 ápirilis vége -
#107 Nincs kedvem visszaolvasni,sorry!
Mikor is óhajt megjelenni a játék? :) -
Gandibá #106 Hijj, de randa az a lábos :) -
#105 különben van itt egy hitman contracrs előzetes -
-
Gandibá #103 Nem kell ide bullet time.. bár talán a snipernél elég jó lenne, de nem kell. -
antijedi #102 olvasss vissza mos tnem irom le még egyszer miért... :) -
#101 Mért? a Max is király és ötvözve a hmanal mégjobb, de nem fog! -
antijedi #100 kivéve ha maxpaynesedik.... -
#99 akinek tetszettek a hitman előző részei, sztem ebben sem fog csalódni, sőt -
Gandibá #98 A lényeg hogy a Contracts jó legyen! -
#97 Attol még nekem is,csak ez van! -
Gandibá #96 Nekem tetszik ahogy megcsinálták. -
#95 Ja,ja a2-ben van olyan pálya amit nem is lehet máskép végigvinni!! -
Rusy #94 szerintem is jobb volt az egy, jobb a lopakodás én szeretem, a 2-be már lehet hentelni, de szerintem kurva nehéz silent asassin-ra teljesíteni a pályát, sokszor meguntam és inkább daráltam... -
antijedi #93 ja csak hitmannek nem a hent a lényege..., sokkal eccerübb ha sunyogos keved vn hitman ha hentelos ako meg ut vagy mittomén :) -
Gandibá #92 Hát én jobban szerettem azért a kettőt, mert ha olyan hangulatom van akkor sunnyogva nyomom végig, ha meg olyan akkor széthentelem a pályát :D -
#91 Szerintem az els? rész jobb volt, mert a sunyogás hozzátartozik kopasz barátunkhoz és teljesen jogos, hogy nem tudsz lehentelni pályánként 50 embert. A másodikban meg lehettet csinálni néhány pályát úgy, hogy egyszer?en átfutottál rajta. Persxe azért jó volt kipróbálni az új fegyvereket. -
#90 én nemrég kezdtem el vele játszani, de nem nagyon játszom vele, pedig jó a game -
Gandibá #89 Most megint el kezdtem nyomni a Hitman 2-t, asszem most nem sunnyogjuk végig a pályákat, hanem letunkolunk mindenkit :D. Remélem ebben a részben is így lesz, az egyben nem tetszett az hogy csak sunnyogva lehetett megcsinálni a pályákat. Az a jó hogyha a gémer dönti el hogy miként szándékozza végignyomni a játékot, ezért is jó a Hitman 2. -
antijedi #88 attól még aranyos :) -
#87 itt van a dobozterv:
na nem mintha engem ez érintene :P -
Rusy #86 Szerintem az nem is screenshot, vagy valami alfa állapotú verzióból esetleg -
#85 Ez a mosás a Deus Ex 2-t idézi, Eidos is szereti, Ubisoft is csinálja mostanában. Kurva jó. -
#84 Sztem eddigi legjobb kép :) -
Rusy #83 Szerintem a vágóhídpálya király, fasza mászkálni a fél disznók között -
#82 A grafika egy dolog, ha hozza a Hitman 2 hangulatát, nem zavar. De nekem a képek alapján már a hangulat sem tünik túl bizalomgerjesztőnek - ezek a hentesek...
No mind1, majd áprilisban kiderül... -
Rusy #81 Szerintem screenshot alapján ne feszegessük má itt a grafikát, mer pl a #78-as kép télleg elég fos... -
#80 és megnyílt a játék honlapja -
#79 info: 576 Online -
#78 -
#77 A Computer and Videogames munkatársai sikerrel kommandózták be magukat az Eidos londoni fõhadiszállására - jutalmuk az lett, hogy megtekinthettek egy pályát a fejlesztési fázis finisébe érkezett Hitman Contracts-ból. Tapszatlataikat itt olvashatjátok.[Rövid összefoglaló: az új grafikai engine a korábbiaknál lényegesen csinosabb vizualítás megjelenítésére képes, a játék helyenként kegyetlenül brutális - a Slaughterhouse pályán pédául vaskampóval hallgatttathatjuk el és cipelhetjük arrébb az ellenfeleinket; a rongybab-fizika látványos, de a jelenlegi állapotában túlérzékeny - egy jól irányzott lövés akár méterekkel röpítheti arrébb az áldozatot] -
#76 mielőtt megölnétek egymást: újabb infok a játékról
-
antijedi #75 szvsz hitmannek kurvára nem a grafika volt a lényege és nem is lesz az, ha egy 2d-s felülnézeti 16 szin-el megáldott game lenne nekem az is teccene ha tudnék vele hozni a hitman hangulatot...
ha meg nem tudják hozni a hangulatot akkor tőlem lehet a grafikája oylan mint a hl9867-é leszarom akkorse jáccanék vele tovább 10percnél, de ez csak magánvélemény... :P -
#74 Hitman2 szintjét ha hozná gfxben semmi gond nem lenne :D -
#73 -
Gandibá #72 Hát szerintem a Hitman 2 jobban nézett ki mint ez, de Rusy kollégával kell egyet értenem, a hangulat a lényeg! -
#71 légyszíves ne itt vitatkozzatok, és főleg ne ilyen hülyeségen... dikki-nek nem tetszenek a képek, ez az ő véleménye, ennyi. -
#70 Az ilyen embernek inkább önmagával van baja. -