2828
-
#148 uzi rulez! -
#147 király!! -
#146 -
#145 -
#144 -
#143 -
#142 -
#141 pár új képpek felhozom a topicot. igaz zikszbokszosak, de szódával elmegy -
#140 ja.... -
#139 lassan itt a megjelenés, jöhetne egy demo, vagy valami ilyesmi :) -
#138 Ha végére értem az Undyingnak, meg a Splinter Cellnek, a Codename 47 jön. -
#137 az 1. trailer 3,5, a 2. 8 mega -
Gandibá #136 Hmm, le kéne tölteni de lusta vagyok :) -
#135 az 1. itt van, aki nem látta volna :) -
#134 kiadták a 2. trailer-t -
Gandibá #133 Hát nagyon kicsit, de ma már elég sok játéknak ingame-es a menüje, főleg a stratégiai gaméknál. -
#132 kicsit a mafia-ra emlékeztet, ami persze nem baj, sőt :) -
Gandibá #131 Jaja, komoly :) -
#130 kúúl... tetszik a menüje :)
-
Gandibá #129 Info & képek -
#128 -
#127 -
#126 -
#125 -
#124 -
#123 -
#122 kira, hogy még ki se jött a 3, de már a folytatásra gondolnak :) -
#121 Hitman és Tomb Raider folytatások
Birdy, 13:50 - Játék: Általános - (1 komment)
(GamesIndustry) Az Eidos az IO Interactive bevásárlása után elöször nyilatkozott kedvenc frencsájzai sorsáról. E szerint a következő pénzügyi évben, azaz jővő tavasszal újabb Hitman játék várható, ami nem igazán meglepő, tekintve, hogy a Hitman 2-ből hárommmillió darabot adtak el...
Készül az új Tomb Raider játék is a Crystal Dynamics ügyes kezei által az USA-ban és a EIDOS fejesei elégedettek az eddigi eredménnyel. Egyelőre nem nyilatkoznak a változtatásokról, de várhatóan egy teljesen megújított rendszert kapunk majd, minden tekintetben. Rá is fér a frencsájzra egy kis vérfrissítés, mert az Angel of Darkness fogadtatása elkeserítő volt, és a gyenge film se nyomott az eladásokon. Az EIDOS szóvivője nem kommentálta azt a szóbeszédet, hogy Warren Spector felügyeli az TR kreatív irányvonalát.
Info: Hardwired -
Gandibá #120 Jó kis kép! -
#119 -
#118 -
#117 -
Gandibá #116 Szvsz ha eddig is jó volt, most is jó lesz :) -
antijedi #115 én azért nem bocsátkozom felelőtlen josolgatásokba ilyentéren.. .:P -
Gandibá #114 Így van :) -
#113 jó lesz ez, úgyis mindenki ezzel fogja nyomni :) -
antijedi #112 én hitmant eddig csak hangulat miatt nyomtam 8na meg történet nekem azis bejövös :P) ha az nem lenne le se szarnám... :P -
Rusy #111 Ja ha a hangulat jó lesz jó a játék, és szerintem annyira szar nem lehet a kinézet, hogy a látvány miatt ne lehetne játszani -
Gandibá #110 A hangulat a lényeg, én azt mondom, de tény hogy van egy pár csúnya kép :) -
Rusy #109 Tényleg van egy két szar kép, nem hiszem hogy ez tükrözi a valóságot, majd meglátjuk élőben...