2828
-
Jhon Balu #469 Bittos hogy jo a diesel változat azt hallottam hogy átvágás? -
#468 Pontosan. -
spR #467 "patchben jon majd az uccso palya korrektul, allittolag 5 perc alatt rakta ossze az utolso palyat az io interactive... szegyeljek magukat:)"
Ez nagyon vicces infó, nem tom honnan szednek az emberek ekkora marhaságokat. Mondom ezt annak tudtában, hogy a Hitman Contracts EGYSZERRE jelenik meg minden platformon (konzolok, PC), szal ha a PC retail verzióbol kimaradt vagy szar az uccsó pálya, akkor konzolra ki se jöhetne a gamma, mert ott nincs patch, a Sony meg a Microsoft nem engedné kiadni. -
#466 ez mar lefutottlemez, nforceon kideritettek, hogy q bolti menujeben is ez van: build 166 april 7th
Hozzateszem, patchben jon majd az uccso palya korrektul, allittolag 5 perc alatt rakta ossze az utolso palyat az io interactive... szegyeljek magukat:) -
#465 Hat azt soha el nem lehet felejeni szal szerintem is inkabb varjatok meg a jobb megjelenest.
-
Sharinghan #464 Mind a kettő BÉTA!!! Build 166 , emlékeztek még hogy a Hitman 2- vel mennyi kavarás volt? Azt is kiadták bétában és a bolti megjelenés után ,majd egy hónappal jött ki az 1.0 ! Szal én inkább várok még, míg egy ismertebb csapat feltöri a retailt, annál is inkább mert ez a verzió szarakszik a radeonokkal, sok a bug, nincs rendes AI és igen, nincs utsó pálya ,meg outro!!! -
Skyline #463 Aztírták hogy az egyik nemfull nincs outro és nincs az uccsó pálya kidolgozva vaz... -
#462 Mind a ketto full a Magik azert van nukolva az nforceon, mert 14 megas darabokra tordeltek, nem pedig 15-re -
#461 alarm! a nagyobbik a nuke-os! -
mike369 #460 mert a méret a lényeg, mi?
Ja, amúgy csak a gázszámla volt... -
Skyline #459 ŐŐŐ ha figyeltél: Magic a nuke-os valszeg,és lejebb aztírják hogy a diesel féle a jó. -
pinehead #458 Sztem a nagyobbik, Én azt szedem. -
pinehead #457 Hüle...
-
Skyline #456 Namostakkor melyik változat a fullverzió??? -
#455 Na vegre! Jaccatok ma' es segitsunk egymason mert nekem nehezen megy a Anglijai palya :( -
mike369 #454 -
mike369 #453 Így van! nincs itt semmi geb@sz! már leszedtem és játszok és semmi gon.............. ki kopog?.....................engem keresnek?..................de miért?..................NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....................... -
#452 GLOBAL MESSAGE: HITMAN 3 RELEASES ARE CLEAR/TESTED! MAGIK/DIESEL BOTH ARE FREE OF SPY/TRAP/IP-TRACKING SOFTWARE, MAGIK RELEASE SHOULD BE NUKED DUE TO LACK OF COMPRESSION AND NOT FOLLOWING SCENE RULES
Ez a lenyeg, amint tudom, mar szedem is... -
mike369 #451 melyik fele? -
#450 a diesel fele jo -
#449 Nem nem szerintem eppen ellenkezoleg nagyon is fresh vagyok! Neked van valami a seggedben mert nem birsz beken hagyni! -
pinehead #448 Ok, akkó' hagyom. -
djcom #447 mind2 nuke! -
pinehead #446 Szedhető vmelyik verzió, vagy várjak a "nagyokra" ???
Köszönöm. -
#445 Csak örül hogy játszhat :P -
antijedi #444 hmm, viszont kezd emgerősödni azon hiedelmem hogy ma este be vagy rugva, vagy nemtom ;P -
#443 Szavaid legyenek aldottak! -
antijedi #442 most minek vitatkozak? mindenki azt hisz amit akar... :P
többek között énis... :P -
#441 Persze persze , majd el is hiszem. -
antijedi #440 akkor csináljál :)
irigykedni meg már cask azért sem mert elöbb hulljon ki összes fogam minthogy konzolhoz nyuljak :P -
#439 Csak milyen kar hogy ott nincs is Hitman forum :)
Mivan tappancs? Csak nem irigykedel ? :) -
antijedi #438 mivela többi konzolos inkább a konzolosok forumába ir..., nem véletlen :) -
#437 Tenyleg csak en vaok az egyetlen aki mar jacca? -
#436 Ne bombázzuk egymást negatív hullámokkal! KELL hogy jöjjön! -
Caponee #435 Én nem látom ott pedig már véresre bambultam a szemem :) -
#434 Lehet!Bár igazából nem tudom mi van ez mögött de szerintem ha FBI-os szívatás lenne mögötte akkor kiadták volna valami normális banda nevében és akkor nem gyanakodnának így az emberkék! -
#433 Én már nagyon gondolkodok ezen. CDGALAXIS-ban 9990 -
#432 hát akkor marad a bolt? -
#431 csak nekunk nem clonecds kell am:) Valmi olyasmi, ami mogott ez all: deviance/razor1911/immersion .... Nos ilyen meg nincs, es mar kezdem elveszteni a hitet, hogy valha is lesz:) -
#430 Hát az szerint már rég