2828
-
#709 *hemzseged -
#708 Hagyjad már azokat a szarokat! Bazz. neked ez a mániád!!! Ez már nem az első topik, ahol ezt a faszságot hemzseget, hogy: így, meg úgy, hogy megbántad, hogy ATI-t vettél!
Szerintem meg végre rátértél a helyes útra! LOL!
Tessék: Egy újabb nVidia okosság. LOL -
ACE #707 Tényleg valaki, aki Nvidia-s, mondja már meg nála hány fps-el "hasít" mindent bekapcsolva, maxra állítva... Mondjuk olyan FX 5700-5900 körüli tulaj érdekelne -
#706 Ne izgulj az nVidia még szarabb, ráadásul azokban a játékokban is, amiket elméletileg nVidiára optimalizáltak.
Kicsit off, de jó példa: Csodálatos nVidia optimalizáció egy újabb példája...avagy a csalásért semmi sem drága -
#705 Ott gyorsít, viszont egyben csúnyít is sztem.
No mindegy, egyszóval lenne még mit optimalizálni ebben... -
ACE #704 Még csak most próbáltam ki, nem kell rögtön bekapni, csak kérdeztem hogy mennyire lassú. Na ezért óvakodtam a Radeon vásárlástól... Gondolom Nvidia-val nincsenek ilyen gondok. Nálam is max. ilyen 25-30 fps-t produkál, szar az egész... és érdekes módon ha leveszem a textúrát high-ról medium-ra (low nincs is) akkor is ugyanaz lesz az fps, sza'l gáz van. Asszem ez volt az első meg az utolsó radeon, amit vettem, már megbántam ezerszer... -
Corey #703 Egyetértek, Deus Ex 2 Bloom-ja istenebb ennél, és fikarcnyit sem lassít rajta. -
#702 Mihez képest lassú???
Ahhoz képest, hogy a grafika nem a legszuperebb, (legalábbis egyelőre) nincs FSAA, a homályosítás után még sokkal lassabb, és hogy mindezt egy 9800pro-n.
Na ehhez képest lassú.
Persze ha te leveszel mindent minimumra, akkor nem lassú... -
davos80 #701 Nekem is ez van, R9000-el. -
vytraas #700 Srácok. Azt szeretném kérdezni, hogy most mi a végleges álláspont azzal kapcsolatban, hogy a game valamiféle jelentést küld arról, hogy használjuk? Ugye kamu a egész?
Másik: nekem Radeon9200-vel a kezdeti muvik után csak fekete képernyő van, meg szól a zene. Ezzel mi lehet? -
ACE #699 És mihez képest lassú? Lehet nem Ati 9000-el kéne próbálkozni? -
#698 ahogy a képeket elnézem, nyugodtan kiadhatnák RAMBO 3 címmel is... komolyan még a Mafia bérgyilkos missionjei is korrektebbek voltak ennél a vérfürdőnél
a 2-t is ott hagytam abba, amikor rá lettem kényszerítve a kaszálásra -
spR #697 Rotterdami Deadly Cargo küldetés után jön a Budapesti pálya. Traditions of the Trade néven fut, ha jól emlékszem -
#696 nekem elkezdi chekkolni a cd-t amikor berakom, és kiírja, hogy nem az eredeti lemez van benne(daemon tools-ra meg azt írja ki, hogy emulálva van és nem indul így) -
#695 úgy kábéra... felismerhető, semmi több -
#694 nesztek, az igazi HIT-man :)
-
#693 A harmadik részben is a Gallard (vagy milyen kamu néven emlegetik a Gellért Szállót) Hotelbe megyünk.
Ha jól tudom ez az egész játék egyfajta visszaemlékezés.
De azt mondjátok már, hogy a budapesti helyszín (az első részben) mennyire volt hiteles!!! -
#692 z elso reszben volt a Gellert szalo nemde? Emlekszem hogy meg az utca tablak is jok voltak. A kuldetes is tok fasza volt :)
De kivancsi vagyok hogy a harmadik reszben is oda kell menni? mert egyenlore ismeros kornyek csak romania szanatoriuma es rotterdam kikotoje volt. -
#691 az volt a kedvencem, nagyon kool hangulata volt:) Meg ugy az egesz kuldetes felepitese nagyon tetszett... -
#690 Kiváncsi vagyok, hogy Budapest, és a Gellért Szálló mennyire hasonlít a játékban az "eredetire"...
Van valaki aki az első részben emlékszik a budapesti helyszínre? -
#689 Bazz en meg nem is jutottam el Budapestre. Azt a rohadt Rotterdami kikotospalyat kell megcsinajam es sehogyan sem sikerul egy ipset nem kinyirni :) -
#688 a propert szedjetek le, most olvastam, ahhoz nem kell semmifele emulacio, kiirod, es mar muxik is... -
#687 nem, nem az az uccso, de telleg a cd2 proper mi a fasz? -
meredekelek #686 Boroskóla:
Mindent úgy csináltam. Kiírtam. RMPS írómotor be. Securom "new"4.*/5.* be. 4-szeresen írtam. És mégsem megy.
Az nfo.-t még én is el tudom olvasni. Azért kérdeztelek meg benneteket hogy van-e valami trükk.
-
#685 Hitman Contracts *CLONECD CD2* *PROPER* 28x15 MB CXZISO 7.8
ezmiez? -
#684 Na basszus, ha tényleg ezekben a "feltört" verziókban hiányos az uccsó pálya, akkor pont Budapestről maradunk le, mert asszem az az uccsó! -
#683 van dieseles is -
Boroskóla #682 Magik -
#681 Meglátjuk a peccs után, hogy mi volt a baj...
Mondjuk elég lassú, nincs FSAA, és az a homályosítás effekt kétvállra fekteti, ahelyett, hogy gyorsabb lenne!!!
Más játékoknál ált. gyorsabb, ilyen homályosítással (még a sokat szidott Deus Ex 2 esetében is) -
#680 neked melyik verzio van meg? -
Boroskóla #679 Tegnap már leírtam hogy kell olvassatok vissza egy kicsit. -
Boroskóla #678 Igen csak ugy és az emulációnál be kell állítani az RMPS emulációt. -
#677 csak ugy megy? -
#676 neked megy úgy? -
#675 ez mi a fasz? ... mijez basszer? megis van benne trap soft? -
Boroskóla #674 KI KELL ÍRNI ALCOHOLLAL A 2. CDÉT -
#673 Sziasztok nekem se megy....bemountoltam feltelepitettem kerte inditasnal a masodik cd-t azt semmi...nincs crack? -
himpike #672 burnolwa sem megy... mi van??? -
himpike #671 mit kell csinálni hogy működjön????
-
#670 ez mi?