2828
-
alex báró #2828 Hahó segítene valaki?????!!!! -
alex báró #2827 Sziasztok nekem van a játékkal egy olyan problémám hogy a 3. pályán amikor oda érek az exithez tehát beakarom fejezni a pályát akkor nem tölti be a következő részt hanem kilép. Tudnátok ebbe segíteni? -
playstation9 #2826 Hali! Szeretném megvenni 2K-ért ezt a Triple Pack-et csak nem tudonm hogy a Contract és a Blood Many megy-e Vista 64 biten -
Solyom2 #2825 Helló!
Tudna vlaki segíteni!Egyszerűen fogalmam nincs hogy kell felrakni a magyarítást.A GH-est töltöttem le. -
kzoard #2824 -
Kristófkaa #2823 Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy most töltöttem le a gamet, fel is raktam meg is crakeltem, felraktam az új diretx-et, de nem akar elindulni... Illetve elindírom egy pillanatra fekete kép, aztán visszadob az asztalra... Namost laptopra töltöttem, a minimális követelményeket bőven teljesíti, azaz 1,6 GHz Intel Atom, 1 GB ram, 128 MB videókari, igaz ez integrált... a játékra felraktam még videó magyarosítást is...
PLS Help! -
god666 #2822 hol lehet magyarositást szerezni a contract hoz -
kikiakiraly #2821 Sziasztok
Nekem valamiért nem akarja feltenni a 1.74-es patch-et.Most elvileg a 1.0.0.165 van rajta de márt 5 patch-et letöltöttem hozzá és egyik sem jó.
Ha valaki tud légyszi segítsen.Előre is köszi -
roli613 #2820 de kb olyan mint a 2,ugyanolyan lehet az igénye -
roli613 #2819 uhh,régírtam ide,de a játékot csak holnap kapom havertól,jah és gépigény ott nincsen erről -
#2818 http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
PC-k gépigénye - csak írd be a keresőbe a game nevét -
#2817 köcce megvan -
kzoard #2816 próbáld a fileplanetről, onnan szinte mindent meg tudsz szerezni. sok sikert! -
#2815 valakinek nincs meg véletlenül a főmenüben hallható zene?? vagy honnan tudnám letölteni?? -
#2814 Enek a játéknak nem kell nagy gép. -
roli613 #2813 mi a játék gépigény,kérlek adjátok meg -
#2812 köszi, közben megtaláltam -
#2811 az 1.74. peccset honnan tudnám leszedni? lécci -
#2810 Ezek szerint jók az észrevételeid, mivel ki van írva az első és a második rész intróiban, hogy Budapest Szimphony, vagy mi. :D -
#2809 S ha más nehézségi fokon oldunk meg egy küldetést akkor más is lesz az ajándék? -
#2808 Helló!
Komolyan mondom, el akadtam a Deadly Cargo nevű küldetésnél, minden tervem végén jönnek a kommandósok amiket már nem tok kikerülni.
Hogy lehet azt megcsinálni Silent Assasin-ra? -
#2807 ya nemfigyelem...:s
de azért kösz! -
#2806 Név: GHT
Kód: HC040820
Pedig ott van ahonnan letöltötted. -
#2805 magyarítások.hu -
#2804 Ha megmondod honnan szedted le, megmondom mi a név meg a jelszó. -
#2803 Hi!
magyarítást föl akarom telepíteni és kér nevet meg jelszót mit irja be?
köszi elöre is -
sturrock #2802 megtaláltam a patkánymérget a Rendezvous in Rotterdam pályán!
kint, a raktárépület falánál, az AK74-essel járőröző csuklyás bandatagnál, a két konténer közt van. Nem is gondoltam volna korábban, hogy itt van a patkányméreg. Jól elrejtették!
Tehát a biker bandavezért ki is tudtam nyírni ezzel a patkánymérges metódussal :) -
tpM #2801 Kössz. -
#2800 Akkor nem jó helyeken kerested. KATT IDE -
tpM #2799 helósztok!
Van a játékhoz magyarítás? mer sehol sem találok
thx -
Attlen #2798 PROBAPROBAPROBA
-
#2797 Arra is ügyelni kell, hogy lehetőleg ne legyen a robbantásnál plusz emberáldozat. -
#2796 Pont ma toltam le azt a pályát újra... elsőre nekem is az volt mint neked.
A problem az lehetett, hogy a legelején levő civilit -aki zöldséges rekeszeket hurcol- megölted. Ha baromi gyors vagy, akkor használhatod az injekciót, de én inkább azt ajánlom, hogy fordulj meg és a gép farkánál távozz és az ott mászkáló őrtől vedd el a ruhát + azt már meg is folythatod, hiszen katona. -
sturrock #2795 Itt van az összes hitman
Hitman: Codename 47
Training
Kowloon Triads in Gang War
Ambush at the Wang Fou Restaurant
The Massacre at Cheung Chau Fish Restaurant
The Lee Hong Assassination
Find the U'wa Tribe
The Jungle God
Say hello to my little friend
Traditions of the Trade
Gunrunners Paradise
Plutonium runs loose
The Setup
Meet your Brother
Hitman 2: Silent Assassin
The Gontranno Sanctuary
Anathema
St. Petersburg stakeout
Kirov Park Meeting
Tubeway Torpedo
Invitation to a Party
Tracking Hayamoto
Hidden Valley
At the Gates
Shogun Showdown
Basement Killing
The Graveyard shift
The Jacuzzi Job
Murder at the Bazaar
The Motorcade Interception
Tunnel Rat
Temple City Ambush
The Death of Haannelore
Terminal Hospitality
St. Petersburg Revisited
Redemption at Gontranno
Hitman: Contracts
Asylum Aftermath
The Meat King's Party
The Bjarkhov Bomb
Beldingford Manor
Rendezvous in Rotterdam
Deadly Cargo
Traditions of the Trade
Slaying a Dragon
The Wang Fou Incident
Seafood Massacre
Lee Hong Assassination
Hunter and Hunted
Hitman: Blood Money
Death of a Showman
A Vintage Year
Curtains Down
Flatline
A New Life
The Murder of Crows
You better watch out...
Death on the Mississippi
Till death do us part
A House of Cards
A Dance with the Devil
Amendment XXV
Requiem -
#2794 Ha végigvitted a játékot, utána. -
#2793 Hi!
A Bonus fegyvereket hogyan tom magamhoz venni, mert már egy csomót nyertem de mégsincs nálam, ebbe hol lehet a felszerelést összeválogatni? -
#2792 Minden pályát többféleképpen is meg lehet oldani. De legjobb lenne, ha a saját fejedet próbálnád használni, és nem végigjátszásokra támaszkodnál... -
#2791 Ez a végigjátszás néhol bonyolit, s hosszabbit, most olvasom az első feladat leírását és én ott szereztem 1 kommandós ruhát és kisétáltam, a 2.-on van egy eredetileg halott kommandós. -
#2790 Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy én megcsiáltam a "The Bjarkhov Bomb"-ot ugy ahogy az itteni végigjátszás leirja, de nekem csak Professional-t ad Silent Assasin helyet.
Mi lehed a problem? -
#2789 nem hashajtó kell , hanem patkány méreg amit a csatornák bármelyikébe meglelsz :)