1310
Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
#190 10 perc és azt sem tudom mi a fász van,ugy tunik csak csataknal lehet látni közelröl a városokat:( -
#189 lehet a magyarokkal kezdeni,kiraly! -
#188 most installalom.... -
Rusy #187 hát a játékról nem tudok írni most jön le majd utána, addig elvagyunk ezzel, hát ez igaz, de én nagyon ritkán rakok patchet, dehát vannak kivételek, de ze a clone cd-re is igaz, de én azt mondom én szeretem a clone cd-t azt nem szeretem amikor hozzá nem értőknek kell elmagyarázni hogy indítsa el a játékot... -
tajfun #186 A NWN-nel pl. mindig meg kell orizni a patcheletlen exet is, mert patch elott vissza kell rakni, kulonben elbassza. Namost egy eleve crackeltnel ezt baszhatod. -
tajfun #185 Sztem jo a cloneos, azt mindig tudod patchelni, aztan utolag rahuzni 1 crack.exet. -
#184 Úgy látom a klóncédé vs krekk témát kiveséztétek, ha kérhetném, térjünk át a fradi-dózsa, nvida-ati, illetve az intel vs amd flamere is!!!
Röhej amit ebben a topicban műveltek! Índítsatok ennek egy külön topicot, vagy beszéljétek meg Iseekyou-n, de ne egy játék topicját kúrjátok el ezzel a szarsággal bazz! -
#183 a jatékrol irjatok valamit inkább!:) -
#182 Te vagy oreg az idiota, hogy egy cracket nem tudsz bemasolni a telepitett jatek konyvtaraba. -
Rusy #181 csak azt mondja hogy azért van sok clone, mert a crackeléshez bénák, clone-t bárki tud készíteni aki hozzáfér játékokhoz... -
Rusy #180 én egyetértek jakuzával, még mindig elég nagy a szopás lehetősége a clone játékoknál, persze nem arra gondolok ahol annyi az egész, hogy all emulation on és megy a játék, egyébként az ismerettségi körömbe, ez még mindig elég nagy probléma, mert nem mindenki használ pl daemon tools-t, cd-re kiírni meg a mai napig elég szopás, dvd, cd, je válogatja hogy elindul e, nekem is van egy pár clone-os játékom, mert el tudom indítani ha szopás van vele inkább crack-elek, de nem mindegy a jobb játékokhoz a patchoz is egyből jelenik meg crack... -
Dansky #179 Jakuzát úgysem tudod meggyőzni arról, hogy ő a béna a cloneokkal, és nem a világ hülye amiért használják.:) Ez már rendszeres téma mindenhol ahova benézek. :) -
tajfun #178 Hat ez tok szar. Aszittem vmi rendes strategia lesz, nem ilyen kotyvalek. -
tajfun #177 Ez hulyeseg. Minel kevesebb cracker marad, annal nagyobb dicsoseg lesz feltorni a progikat, erre pedig mindig lesz ember. Arrol nem is beszelve hogy warezra mindig lesz igeny amig ilyen pofatlan arakon akarjak elsozni a kiadok a szarjaikat. Amire pedig igeny van, lesz kinalat is. -
Zoolesz #176 Lovag, Pap, Kém, Földműves, Építész, Kereskedő ezt a hatféle típust tudod választani és a lovagok csata után lehet fejleszteni ha ért el szintet de vigyázni kell ott is hogy mire kell a csapa arra kell fejleszteni pl: lázadásleverés vagy várostrom. a többit pedig simán lehet fejleszteni csak 1000 könyv kell hozzá és akkor jobban véghez tudja vinni a feladatot. -
hapi #175 EZ így igaznak tűnik de szerintem azért ettől nem kell félni. Túl nagy üzlet ez ahhoz hogy ne foglalkozzon vele senki... -
#174 OFF
Mint pl a Spellforce ?
Kijon a legujabb patch es a Starforce 3 vedelem van rajta ?
Nemnem ha elszaporodnak a klonos valtozatok es kihaloban lesznek az igazi warezcsapatok elobbutobb egy warezzel sem fog jatszani, mert nem lesz aki feltori a vedelmuket, es hosszutavon nem lesz a Klonozas megoldas a vedelmek ellen. -
hapi #173 Ha jól műkszik a clone cd-s verzió akkor jobb lehet, a későbbi patchek miatt, mert nem kell megvárd és beszerezd a patch crack-ot! Pl. Rome total war nem kell kiírni elég ha az alcoholba mountolod és fut. Ja és most már 1.1 patch rajta van és megy így is crack nélkül. -
#172 Mivel nem CDClonos valtozat, hanem hackelt exe-s valoszinuleg nem okozhat ilyen gondot.
Off:
Itt kell amugy elgondolkozni, hogy miert mondta AntiJedi, hogy szamara mirt jobb egy CDCloneos valtozat.
Ezt ugyanugy imageben lehet tarolni, mindossze egy exe-t kell kicserelni.
Szal elgondolkodtato, hogy vajon mi is a jobb nekunk. -
hapi #171 Fenn van az nforce-on hogy megjelent.Money nevű csapat törte fel ez már a jó verzió? Amivel nincs gond ha ott a daemon tools? -
tajfun #170 Raadasul dameon tools nemcsak warezhoz kene, en pl. nem fogom az 50 rongyos dvd iromat lemez felporgetesekkel basztatni, meg varakozni se kivanok perceket a jatek inditasakor, vinyorol sokkal gyorsabban indul, es nincs macera. Namost ha ezt az eredeti jatek nekem nem hajlando biztositani, akkor nem kell eredeti. -
tajfun #169 Olvastam a dobozan vmi olyat hogy vannak benne mindenfele tipusu lovagok (tolvaj, pap, stb), ez most ilyen HOMM klon, hogy atomtap hosok vezetik a sereget? -
tajfun #168 Az USB nem fog (olyan hamar), szal vegyel hozza kulsos USB hazat, aztan megoldottad a problemat. -
Zoolesz #167 Csak megjegyzem a daemon tools fent lehet a gépen nem bassza szét mindaddig míg nem avval akarod indítani a játékot. Amúgy a game szeritnem nagyon is jó és nem egy rövid életü. Ja és Plusi bratyónál sem indult el sajnos :( pedig nálam ment és nála ugyanolyan cd olvasó van mint nálam. -
tajfun #166 1ebkent a gamerol mar van vmi tapasztalat? Ez is olyan bukas mint a LOTR3, vagy van vmi szinvonala? -
tajfun #165 Tegnap voltam a CDGalaxisban, majdnem megvettem a KOH-t, de ezekutan biztos nem fogom. Az anyjuk picsajat fogjak nekem eloirni hogy mi lehet fenn e gepemen. Majd lesz daemon tools kompatibilis warezban, nekem az is jo. Igy buktak el 12 rongyot, koszonjek maguknak a kocsog kiadok! Ebbol is laccik hogy a kiadok tamogatjak a legjobban a warez terjedeset, tehat a warez jo es legalis. -
#164 Nekem már 8. Tegnap megrendeltem a cdgalaxisból. Hétfőn hozzák ki. Elcsesztem rá 10cd-t meg plussz 2-öt haver küldött postán, de úgy sem ment. Szóval ennyi befektetés után már csakazért is érdekel, hogy milyen. -
#163 Már megint kezd sok lenni a beszerezni való.De nem baj ez kell a népnek sok-sok game. -
#162 Noz vegre itt van egy rendes tort verzio es nem egy szar CDClonos valtozat.
2004-10-09 PC Game ISOs Knights of Honor (c) Black Sea Studios MONEY 88x15 MB -
#161 Nos a baj az, hogy még 2 gépen is kipróbáltam olyanon ami 52-es írást is tud és kb nincs egyik sem 1 évnél idősebb. Sajnos azokon sem ment. -
#160 plusi, nem gondolsz arra, hogy bazi oreg a cd irod?
en csak erre jutottam, mas nem igen lehet. -
#159 Na szóval. Nem tudom ki találta ki, hogy a 2-es cd-t alcohllal kell kiírni méghozzá 8-os vagy 12-es sebességű cd íróval. Nállam ez valahogy kurvára és kiabszottúl nem megy. Próbálkoztam így is úgy is.(db cd bassztam el erre a szarra de eredmény nélkűl. Nem tudom lehet hogy csak nállam van valami megfejthetetlen vodoo átok és mindenkinek gond nélkűl megy. Nem tudom de erre én csak azt tudom mondani: BAZD MEG A KURVA ANYÁD ALCOHOL -
#158 a kof átnevezi a daemon.dll fájlt daemon.bak-ká. Ez esetben egyszerűen vissza kell nevezni. Nemsoká lesz egy patch ennek orvoslására... Az átnevezésre csak akkor kerül sor ha a daemon-tools le lett zárva (locked?) a felhasználó által. Nekem nincs d-tools-om ugyhogy nemtom ez pontosan mit jelent. -
#157 Fasza most makkor mi van? [nem tok angolul] -
#156 SUNFLOWERS statement:
By starting Knights of Honor the copy protection checks for CD-emulation-programs such as "Daemon-Tools".
Due to a bug in the checker-routine the file "daemon.dll" is renamed to "daemon.bak", if it has been locked by the user, which it is not by default.
This is a known issue and will be fixed in the upcoming patch. To have "Daemon-Tools" working again, the file "daemon.bak" has to be renamed back to "daemon.dll", which is located on the harddrive in the main directory of Windows (e.g. C:\Windows).
#155 Sunflowers - statement is simple untrue. We for sure DON'T delete our own .dll
It's rather a question of good behaviour to clearly notify the users of this mistake - this chance was NOT taken by sunflowers, instead they betray their legal customers.
So it's our turn now to tell you that we are in NO way involved in this.
The .dll-issue is a DIRECT result of their copy-protection. The same can for sure be said about the unusual behaviour to remove Patin-Couffin-Driver.
For sure it isn't legal to simple delete/rename foreign files - I hope no one is affected by system-crashes!
I can confirm this strange behaviour, tested with KnightsofHonor and
lock.dll-function. After message "please unlock daemon.dll" appears,
the protection seems to remove the daemon.dll
Yes it delete Daemon.dll and more, you will have problem remove Daemon Tools or fresh install Daemon, because Daemon installer will send message of error and will exit. In simple way you can’t remove or install Daemon without dealing with registry.
-
#154 nem csak azzal kavar, és már a hwsw-n is fent van -
#153 Daemon Tools kavarás
[2004-10-05 @ 09:22 - ZeroCool]
A minap kipattant egy pletyka, mely arra engedett következtetni, hogy a nemrégiben megjelent Knights of Honor letöröl gépünkről egy bizonyos .dll fájlt. Ezen állomány szükséges ahhoz, hogy működhessék a Daemon Tools nevezetű, virtuális CD meghajtót emuláló program. A Sunflowers állítása szerint játékuknak semmi köze sincs az esetlegesen fellépő kellemetlenségért. Más kérdés, hogy elmondásuk szerint a játékba utólag, nem általuk beletett másolásvédelmi kódhoz semmi közük. Arról nem nyilatkozhatnak...
info:Gamestar -
Zoolesz #152 Mostanában amik kijöttek játékok azt vagy egyből feltörték vagy csak clone cd-s változat van és nics más és nem is lesz. Ja és igen is hogy a clone cd-s változat sokkal jobb a feltörtnél. Még annyit Jakuza ha nem vetted volna észre az nforce-on nem igen jelenek meg azok a játékok amit (először) németül is kiadnak vagy csak nagy sokára. -
#151 A Nforcere, ki se tettek egyenlore.