1310
Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • TGWH
    Én az ortodox vallásúakat irányítom szívesen, ők függetlenek.
  • bigapó
    természetesen magyarok :) ki más?
  • TGWH
    Na de megélénkült ez a téma.
    Ha felteszed a második patchet, akkor nem kell cd, és asszem törttel is megy.
    Folytatás elvileg készül, hiv. fórumon lehet nézelődni, én rég jártam arra.
  • Fasiszta
    Ebből nem akartak folytatást csinálni?
  • hooah
    Van törés crack a patxhez, valaki tudna linkelni egy elérhetőséget.

• Fasiszta
    Melyik a kedvenc néped?
  • bigapó
    patchet érdemes feltenni, mert javít egyes dolgokat. részletek az info fájlban. törés is van hozzá régóta.

hódítani meg alapvetően arra amerre tudsz. sokat nem kell tökölni. két csapattal indulj neki egy várnak. amíg kezdők és nincsenek fejlesztve érdemes őket rabolni küldeni. ez az amikor fáklya jelenik meg a különböző térkép-jelölések felett (nemtom hogy mondjam másképp, a lényeg, hogy ahonnan viszik a cuccot be a várba, azt lehet támadni). lehet, hogy fognak küldeni véderőt, de általában nem számottevő. figyelni kell, hogy hogy áll a csata és ha gáz van akkor menekülni. nem szégyen, mert megmarad egy erős hadvezéred, sereget meg pénzért bárhol vehetsz.
    szóval rablással viszonylag gyorsan lehet fejleszteni a hadvezéreket. meg persze normál csatában. van amikor 2-3 szintet is egyszerre.
    eleinte legyen sok a kereskedőd, mert pénz az mindig sok kell. később már lehet kevesebb, mert ha sok a provincia akkor sok a pénz is. legyen egy papod, mert az elfoglalt területeket általában le is kell nyugtatni, ezt meg vele tudod. a könyvekkel tudod fejleszteni. 1000 könyv 1 szint. könyveket a templomok, meg a könyvtárak írnak. templomot érdemes mindenhol felépíteni, védekezésnél is számít. fejleszd 5-ösre, mert akkor biztos a siker (95%-ban, mert lehet, hogy ekkor is meghal:( )
  • Fasiszta
    Tud valaki segíteni bizáncal merre kell hódítani a korai hadjáratban?
  • Fasiszta
    Nem tudnátok felmásolni a SSS.dll fájt mert kéne?
  • Fasiszta
    Patch kénne?
  • bigapó
    olyan értelemben van, hogy más speciális egységeket lehet gyártani majdnem minden provincián, illetve vannak népekre jellemző seregek. Például araboknál a tevés harcosok vagy Európában a keresztes lovagok.

Alapvetően a Men-at-arms olcsó és egyik legerősebb tagja egy seregnek, mellé vagy számszeríjászok vagy hosszú íjjal rendelkezők kellenek. Esetleg be lehet rakni lovasságot is, akár lehetnek lovas íjászok is, mert gyorsak. Az elején amíg nincs sok lóvé és terület, addig sima íjászok is megteszik. Én 6 egység íjászt és 3 egység menatarms-ot használtam mindig. Vagyis akik kardélre hányják az ellent nálam mindig kevesebben voltak, igaz, Én túlnyomórészt a géppel játszattam le a csatákat és neki lehet ez fekszik jobban, ezt nemtom.

Van súgó a játékban, ahol szépen le van írva, hogy melyik egység mennyit ér, milyen erős, mennyit sebez, milyen gyors. Ez alapján is össze lehet állítani őket. Nagyon erős például a Templomos lovag egység, de eléggé drága. A lovas verziója még jobb, annak van lovasroham parancsa is, úgy erősebb (már ha te játszod a csatát).
    Szóval van lehetőség a variálásra:) próbálkozz:)
  • bigapó
    Hello!

Olyan provinciát foglalj el ahol vagy van kikötő (egy horgony fogja jelezni) vagy építhető oda. Ehhez az kell, hogy tengerpartja legyen. Sok ilyen van, lehet választani:)
    Először dokkot kell építeni, aztán a kikötőt, talán még az admiralitás jön utána, de ez nem biztos, régen játszottam vele. mikor sárga lesz a horgony, akkor bal katt rajta és lejön egy menü ahol ki tudod választani, hogy milyen árut szeretnél importálni oda. Egyszerre csak egyet lehet, így értelemszerűen mindenhol mást kell hozatni. Asszem 8 ilyen dolog van. A különleges bónuszokat figyeld és aszerint kell válogatni először. Darabja 2000 arany és egy kicsit várni kell, hogy elhozzák, de mikor megérkezik, akkor onnantól folyamatosan van és él a bónusz is.
  • Fasiszta
    Játszottam a demóval és éppen töltöm a torrentet csak egy kérdés van különbség a népek közt?
  • hooah
    Középkoros stratégiás, birodalom építgetős,várostromlós,real time.
    Nagyon jó egyéb ként.
  • Fasiszta
    Ez milyen játék?
  • hooah
    Sziasztok lenne egy kérdeésem, remélem valaki tud segíteni benne.
    Az lenne a problémám hogy nem tudom hogy kell egzotikus árukhoz hozzájutni, mert a többit meg tudom magamnak termelni/tenyészteni/készíteni.
  • beyczy
    ha van letölthető verzió akkor engem is érdekelne... de úgy hallottam én is hogy csak a 100%-os lesz publikálva
  • Montanosz
    és honnan lehet letölteni?
  • grebber
    Nem tudom hány %-os ami letölthető verzió.
  • Montanosz
    miért kész van? nem írták sehol...(((
  • grebber
    Miért ami magyarítás van azzal mi a baj?
  • Wasse 1
    Sziasztok! Mikor lesz magyaritas?
  • TGWH
    Már megbocsáss, de nem. A mappákban lévő fájlok felülírják a pak-ok tartalmát, csak legyen ugyan az a nevük, mint a paknak, és ne a koh\pack mappában legyenek, hanem a koh-ban.
  • farki87
    Hello. Ahoz, hogy működjenek a mod-ok kell egy "Pack Man" nevű kis program, amellyel kilehet csomagolni a szükséges pak fájlokat a packs nevű könyvtárból. Ilyenkor a főkönyvtárban megjelennek azok a könyvtárak, amellyeket kicsomagoltál és ezen könyvtárak állományát kell felülírni a mod működtetéséhez.
  • TGWH
    Talán kérdezd a mod készítőjét, jobbat nem tudok, én nem használtam eddig modokat. A játék főkönyvtárába kell másolni ilyen mappákat hogy texts, maps, szal azokat, amik a packs mappában vannak.
  • bigapó
    más:

megpróbáltam egy-két mod-dal játszani, de őszintén szólva nekem nem indult el eddig csak egy.

elvileg mindent úgy csináltam ahogy írták, 1.03-as patch kell hozzá pölö, de akkor sem indul. se kép se hang. egyel tudok játszani, ahhoz 1.05 kell, de eddig számottevő különbség nincs. két ostromgéppel több van, de azokat nem lehet irányítani vagy mi, még nem próbáltam.
  • bigapó
    tedd fel az 1.05-ös patch-et, alapból nem fog kérni cd-t...
  • casperrrr
    meg akkor is ugyanaz van mindha crackeltem volna akkor se reagál semmire meg nem irja azt se ki hogy kéri az eredeti cdt
  • casperrrr
    de akkor se indul el
  • TGWH
    Ne crackeld a játékot, ennyi. A dll fájl sem kell oda.
  • casperrrr
    Sziasztok!!!!!!

Lenne egy kis problémám remélem tudtok segiteni.Az lenne a problémám hogy crackeltem játékot és a dollár jeles fájlt is odaraktam de rákatintok a játékra és semmire nem reagál.semmit nem ir ki meg semmi.
    ienkor szerintetek mi lehet a probléma ?
  • bigapó
    abban az értelemben nem, persze, de most ez poén volt heeee :DDD
  • TGWH
    De rég néztem hegylakót... nah mindegy. Amúgy nem hallhatatlan, mert meg tudják ölni, és még a fejüket sem kell levágni (próbálj csak meg egy vasvellával levágni egy fejet, amin páncél van...)!
  • bigapó
    mert azok halhatatlanok:))

bocs, de most Hegylakó folyik a csapból is, nem tudtam kihagyni:DD
  • TGWH
    Kérdezzétek meg a fórumon, hogy hol van egy működőképes link, ezer örömmel írnak majd egyet. Érdekes módon nekem sosem választják meg pápának a papom... bár lehet azért mert 1, elfoglaltam Rómát :D 2, ortodox vallású voltam... Pátriárkává nevezem ki a papom, elszakadok a bizánci egyháztól, majd öregszik a papom. Egy másik papot simán felhúzok 5ös szintűre, majd várok, majd meghal a pátriárkám, az új 5ös szintű veszi át a helyét, így megmarad a független egyházam, és nevelhetek még egy papot. Még egyszer sem mondtak csődöt, pedig elég ha csak 4es szintű a második pap, és máris vége a független egyháznak a másik öregsége miatt.
    Amúgy nekem az nem tetszik, hogy a király meghal, a hadvezér meg még 4 generáció múlva is életben van...
  • bigapó
    nem azért írtam, hanem korábban írta valaki, hogy ez magyarul hittérítésnek hangzik jobban, de nekem nem áll rá a szám:))
    igaza van, de nekem még meg kell szokni.
  • ghost rider
    Oké akkor konvertál :)
    (csak amikor írtam nem jutott eszembe a szó :D )
  • bigapó
    abba nem is hal bele, csak a hittéritésbe (nemtom, nekem még mindig a konvertálás esik jobban "szájra" :))
  • ghost rider
    Nekem csak egy mod-ot enged letölteni a black sea fórumáról
    a többit nem.
    Neketek megy a letöltés mindegyik mod-al?
    Máshonnan le lehet tölteni őket?
  • ghost rider
    Elszoktam költeni a könyveket mert elég sok lázadást okoz a nosztalgia.
    Az a bajom a papfejlesztéssel, hogy amint láthatod a képen is sokszor megválasztják a papomat pápá-nak, ezért nem tudom, hogy fejlesszem-e mert kárba vész a fejlesztés.
    És még nem termelődik olyan gyorsan a könyvem, de nekem még egyszer se halt meg a nosztalgia eltávolítása miatt.