A Microsoft eltávolítja betűkészleteiből a horogkeresztet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy... vegyék ki a zsidócsillagot is. Engem zavar az a jelkép. Inkább horogkeresztet kérnék mint zsidócsillagot, akkor megteszi nekem ezt a Bill Geci?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Elárulom: nem a rucidra céloztam...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ami legalább normális márka és nem jelképez semmit az igényeségen kivül
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Nem értem miért kell egy történelmileg kétséges felvetést ennyire sztárolni... Hogy a történelmileg hiteles példákkal éljek, pl ki emlékezik most az amerikai indiánokra, akiket csakúgy simán egytõl egyig lemészároltak, vagy akármelyik levert jobbágyfelkelésre, ahol nem éppen szépen végezték ki a résztvevõket, vagy csak gondoljunk a kedves rumén 'bajtársakra' a 48-49es Szabadságharcban, vagy a római rabszolgákra vagy most az iraki "terroristákra" és még sorolhatnám... Õket ki emlegeti? Minden éremnek kétoldala van, akik az igazság bajnokai azokról meg gyakran kiderülhet hogy álszent seggfejek akik kokakólával meg hamburgerrel etetnek..
Bookshelf symbol 7, Alt+126.
Ez bizony a nácik által is használt horogkereszt, amely nem is igazából svasztika, ez a swavastika (Forrás)
Ja, tiltsuk be a $-t is!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
_soha_ nem szabad elfelejteni mi történt a zsidó emberekkel a 20. században! a történelem fricskája ott van, hogy morfeuszt idézzem: "fate is not without irony", hogy most egy fasiszta õrült vezeti izraelt, aki ugyanolyan hibákat halmoz egymásra mint a régvolt náci diktátorok.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak