14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#161 Igazandibol a H4 megjelenesekor nagyon sokan sirtak, hogy mar illett volna 3D-snek lennie, mert az mar alap elvaras, stb.
Igazandibol mar az fog nagy ujitast jelenteni, mert mar a skill rendszere, meg sok minden nagyon jol kialakult, nem nagyon tudnanak mas iranyban fejleszteni rajta. Nem lesz gond a 3D, a videoban tenyleg "nyogvenyelosnek" tunt, de a jatekban ugyis egyszeru lesz, ugysem csak kamerazgatni fogunk folyamatosan. -
spacepunk #160 Nálunk a fehérnép a nagy Heroes fun, ő meg aszonta kár ide a 3D... Lehet, hogy igaza van. -
#159 Hát pontosan ennek örülnénk... -
#158 Iszonyat jók a videók, alig várom már, hogy rátehessem a mancsomat :) -
#157 Úgy legyen! -
#156 feleim, már megbocsássatok, már miért ne lehetne páratlan grafika, a régi jó játékmenettel párosítva? Ezidáig minden jel, videó arra mutat, hogy a 3. részhez húz közel, ami ugye nem volt rossz. -
#155 Mindenesetre nagyon várom,mert az egyik abszolút kedvenc sorozatom,ezért izgulok is kicsit,nehogy elcsesszék... -
#154 Szerintem nem várható túl nagy gépigény, főleg videókártya szempontjából. Viszont tényleg nagyon úgy néz ki, mint a 3. rész 3D-s verzióban (a szörnyek is a 3-ból vannak). Kíváncsi vagyok milyen történetet találnak ki. -
#153 Szerintem is kár ragaszkodni a 3D grafikához. Azért mert fejlődik a technika,attól egy játék tartsa meg a varázsát úgy,ahogy volt. Van egy csomó példa rá,amikor a 3D eröltetése miatt rosszabb lett a folytatás az elődjéhez képest...szerintem. -
#152 Nem tudom mért kell izgulni a zoomolásoktól? Ma minden RTS-t így reklámoznak és ki játszik így velük? Senki! Csak ma egy ilyen divat van hogy mindenhol a muvikban akció-kamerázzanak. -
#151 nekem meg kifejezetten tetszik :)) -
tomo #150 legfeljebb nem veszel eszre dolgokat, amik valamiert takarasban vannak... hmm , meg mindig nem tetszik -
#149 nem lesz az nehézkes, csak azért zoomolgatott mer forgatgatta összevissza, hogy megmutassa hogy ilyet is lehet :)
megfelelő zoomolással, minimális forgatással sztem tökéletesen fogsz tudni közlekedni a pályán -
#148 ja ok
amiatt én is :( -
tomo #147 hat remelem nem csak a grafika 3dsitese viszi el az idot, hanem a jatekszabalyokon is valtoztatnak. valahogy ez a 3d iranyitas (masodik video) borzaszto nehezkesnek tunik ( meg feleslegesnek is )... iranyithatatlan csicsahalom.
nem tetszik -
#146 Csak a gépigényes felvetésed miatt szomorodtam el. -
#145 Szerintem jobb, ha előbb a támadó üt. Meg az is, ha a hős nem vsz közvetlenülrészt a csatában. Egyszóva retroláz rulez... -
#144 -
#143 -
#142 de a 4ben egyszerre ütöttek, szal ha az egyik bele is halt a támadásba, azért előtte még okozott sebzést a másiknak -
#141 -
#140 -
#139 hatalmas lesz
a grafika hihetetlen, milyen gépigénye lesz vajon? biztos bika gép kell majd hozzá :( -
#138 Megérkezett a másik videó is :) fiiiinnnncsiiii! :D thx, by Hardwired -
#137 relatív, mert elméletileg az üt elsőnek, aki támad -
#136 jaja, pedig ugy sztem jobb volt... igazságosabb volt -
tomo #135 ugy tunik ez inkabb a 3 3dsitese. visszatert az üt , a masik utana visszaut, ha ki nem pusztult kozben. ( 4 ben ugye, egyszerre utottek egymast) -
#134 brutális -
#133 akárhányszor megnézem mindig uj dologra figyelek fel...pl hősnek itt sincs hpja mint a 3ban, szal nem is tud mozogni, "csak" varázsolni
hát nemtom, nekem a 4ben bejött hogy a hős mobil egység volt -
#132 ja nemtom kit zavart az hogy jelölve van hogy hány darab van az adott egységből...hát egy rossz hír, ha megnézi a moviet, láthatja hogy hálistennek itt is úgy van...szóval marad a filctoll -
#131 nagyon tuti lesz a game srácok
már alig várom hogy kijöjjön -
#130 jah ok :) -
#129 ez nem akar jönni... -
#128 -
#127 Nagyon varom mar, hogy lejojjon! -
#126 Odabasz! -
#125 Jol van, meg csak az elsot toltom :) -
#124 ja nem, ez ugyanaz -
#123 ÉS MÉG EGY! Ráadásként :) -
#122 AZTAKURVA!AZTAKURVA!AZTAKURVA!AZTAKURVA!AZTAKURVA!
INGAME MOVIE!
Quick-Time formátum kb. 30 mega
Ez a játék egy gyöngyszem lesz!