14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#201 Most irtak mar, ket hozzaszolassal ezelott :) -
#200 New Videó -
#199 Jó az franciának is... -
#198 Kijött a harcot bemutató videó, letölthető Hardwired-ről.
Úgy néz ki, itt is harcolhatnak majd a hősök. -
#197 Legjobb a videóban az angolul beszélő orosz hapsi -
#196 Hmmm...fincshhhiiinek fincshiiii, de mutathatnának többet is a vár menedzsmentből. -
#195 new videó -
#194 2006 első fele :S -
#193 LOL
Az első rész megjelenése óta tolom ezt a gamét,
azt most látom hogy készülget az 5-dik rész,
bár a 4 nagy csalodás volt bizom benne hogy
most az első 3 részhez hüen csodát fogok látni
nem tudjátok mikorra lesz a boltokba? -
#192 Szovjet testvéreink nem felejtettek el bennünket -
#191 -
#190 És mit talált nektek a jó öreg Kandurex bácsi, na mit? Igen, egy új fiiiincshi videót!
3 és fél perc!!, kb. 20 mega
Szerettek? Tudom! :D -
#189 Nézzétek csak milyen idézetre bukkantam! A fejlesztőket kérdezgették és..:
"- In which languages will it be released?
- Besides the standard ones, we hope to do the main Eastern European languages. Polish and Hungarian because they are so many fans there. Maybe Chinese."
Na? Na? -
#188 Tényleg brutál... -
#187 Hivatalosan "elkottyantott" informacio, hogy tervezik magyar nyelven is kiadni a H5-ot is!!!
Forras: Magyaritasok Portal! -
#186 úgy ám :) -
#185 Úristen, ez lenne a város nézet? Emberek..hát ez, ez...hihetetlen!
-
#184 Ha nem eredeti a játék (és hát ugye eredetihez minek kéne crack) akkor a cd -n rajta van. -
#183 Igen, én is ezt mondom. Engem nem izgat a grafika különösképpen (bár ez a 3D ami az 5ben lesz annál inkább), de a 4ben sokkal jobb volt a szabályrendszer. A varázslatok és képzettségek rendszere is. A 4 a 3hoz képest mindenképpen pozitív feljődés volt. Nem értem miért kell ahhoz visszatérni, bár meglátjuk, lehet ötvözték a kettőt.
Az meg relatív, hogy mi a szép meg mi a csúnya. Tény hogy a 3 szörnyei a gyenge grafhoz képest is szebbek voltak a 4 szörnyeinél. De azért a 4 újításai überelik a 3 szépen megrajzolt szörnyeit. -
#182 www.gamecopyworld.com
itt egy csomó cracket találsz! -
#181 Érdekes, szerintem a 3 magasan jobb volt. Ízlések és pofonok... -
#180 Szevasz! -
#179 Ezt a varas videot lattatok mar?
Nekem eddig ez kimaradt az eletembol, ez is E3-as.
+1 H5 ingame video -
#178 én is végignyomtam 1x a 4et, de a 3 időnként még feltelepül a gépre:)
-
#177 Hat egy kicsit minden egyseg olyan fura volt. Mozgas meg minden. Mintha fogyatekosak lennenek :)
De azert szeressuk :) -
tomo #176 sztem a 4 szabalyrendszerbeli valtozasi jok voltak, es csak a grafika rondasaga miatt nem szeretik an nepek. jobb lett volna, ha a 3 grafikajahoz hasonlonal maradtak volna.
meglatjuk milyen lesz, en csak a kezelhetoseget feltem a 3dtol. -
#175 Érdekes, én azt hittem a Winds of War az első... -
#174 Heroes 4 (alapjatek)
Gathering Storm (elso kiegeszito)
Winds of War (masodik kiegeszito) -
Szamee #173 Segíccsetek!!!!! Most leszedtem agy crack-et de nemtom hogy az kell e a heroes négy új kiegészítőjéhez. A geathering storm annak a neve?? Tényleg nem értek hozzá...Bocsi!Szal segíccsetek!
-
#172 Amikor bejött a 4,nem nagyon tetszett. Inkább a jól megszokott 3-al nyomtam. Aztán annyit játszottam a 4-el utána,hogy amikor nemrég megnéztem a 3-at iszonyatos volt. Nem tudtam többet játszani vele 10 percnél. Remélem ez lesz az 5 sorsa is... -
#171 Úgy nézem, ez a fajta 3Ds megjelenítés legjobban az Etherlordshoz lesz hasonlítható. Ha ugyanolyan jól megoldják-és ne látom be miért ne tennék- akkor egyszerre lesz pofonegyszerű és gyönyörű. Ami pedig jó.
A 4ről csak annyit, hogy nekem, másokkal ellentétben nem a szabályrendeszer változásai és a 3D miatt nem jött be. Szvsz egyszerűen ocsmány volt. Néhány kivételtől eltekintve a lények iszonyat bénán néztek ki.(Kedvenceim a hárpia, amelyik nem nyitja ki a szárnyát repülés közben, meg a behemót, ami meg úgy néz ki mint egy fogyatékos kopasz kisgyerek szőrmebundában). Ráadásul a megtalálható tájelemek a csatamezőn enyhén szólva is gyérek voltak. 3-4 kavics meg csenevész bokor az egynemű füvön, aminek még a textúrája is csúnya volt. Ennek ellenére szerettem vele játszani, de azért fájt a szívem a 3 félelmetes szépen megrajzolt szörnyeiért. A 3D viszont szerintem mindenképp kellett. -
#170 Errol megoszlanak a velemenyek.
Nagyon sokan lehuztak a 4-et, br szerintem is jo volt.
Mi a felesegemmel hosszu evekig gyurtuk a 3-at (Hot Seat rulez), es aztan a 4-et is. De meg mindig visszaterunk a 3-hoz is. MAS a ketto. Ugyanaz a jatek, megis annyira mas! Nehaz megmagyarazni, hogy miert, de a 3-nak volt egy olyan HANGULATA, amit a 4 nem adott! Az is jo volt, de mar nem azt adta!
Persze 2-3-4 minden kiegeszitovel eredetiben sorakozik a polcon :) -
#169 Nem értem miért kellett visszanyulni a 3hoz... a 4 szerintem sokkal jobb volt mint a 3, igy hogy már rengeteget nyomtam mindkettővel, nyugodtan ki merem mondani h a 4 sokkal jobb volt. Na mind1, ez legyen a legnagyobb gond a játékkal -
#168 Meglatjuk, milyen lesz.
Sztem eleve nem kellene 5. resz, ha ezt nem vittek volna bele. En ugy erzem, klappolni fog. -
Szamee #167 CSáo! Nagyon gyors segítségre lenne szükségem. Aheroes 4 kiegészítőjéhez kértek tőőlem Cracket, de nemtom honnan szerezzek. TUD VALAKI ADNI NEKEM EGYET??? FONTOS!!!!(Bocs hogy ide írok...)
-
#166 Hát én még mindig a 2D mellett állok,de a videók alapján szépnek,és jól kezelhetőnek tűnik ez is. Bár majd meglátjuk. -
tomo #165 korokre osztott strategiaban, sztem nem nagyon van letjogosultsaga a 3dnek . a domborzati viszonyokat nem veszi figyelembe ( nics is nagyon domborzat) akkor meg minek? csak csicsa.
az lehet hogy masutt pl fps ekeben van ertelme a tobb szabadsagi foknak , de itt nincs.
sztem egy 2d nem feltetlenul retro, lehet hogy inkabb csak az felel meg az adott jatekstilusnak.
van egyaltalan masik korokre osztott 3d strategia? -
tomszojel #164 [IMG]http://ferrari logo.hu[/IMG] -
tomszojel #163 Sziasztok! -
#162 megnéztem a videókat... iszonyatosan jók, nem tudom hogy fogom kibírni a megjelenésig. :)
a grafikáról: persze szép dolog a nosztalgia, pár éve még sokszor jogos is volt a "kár a 3Dért" szöveg, de azért mostmár nagyon karcsú lenne egy izometrikus 2D.