14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#441 MSN gyorsabb lenne -
#440 vagy lehet eccerűbb lenne MSN, és gyorsabb is.... -
#439 Gyors reg és már szaladhat fel! Aztán istenítünk ítélet napig :) -
CéZé #438 Nekem oda 15k az upload :) -
#437 regelj plz -
#436 Az ég világon SEMMI gond a 3D-vel, full felülnézet az egész (HOMM3 LIKE!!)
:ÐÐÐÐ -
#435 UW -ra lehet tölteni 500 megáig szabadon, csinálsz, vagy csináljak regget? Előre is thx! -
#434 első blikkre (15 perc), nagyon jó lesz a gém... -
#433 adjál tárhelyet, feltöltöm ha rendes vagyok.. :) -
Bocs a méretért és a szar minőségért, de asszem mindenki kíváncsi rá...
-
#431 banner!!!
#410 -
CéZé #430 na szép, beirtam a konzolba "exit" erre kilép és semmi mentés :))) -
CéZé #429 hogy lehet a játékból kiléni? :)) -
#428 Nem tudok oda reggelni :(, valami más? -
#427 jön az az endlessről 30-40-el -
#426 reméljük. -
tomo #425 en azt hittem rosszabb lesz, nem orulok en sem a 3d nek, de meg lehet szokni. de abszolut csak a csicsa miatt van.
a var lehetne szebb egy kicsit. de talan nem lesz ez rossz. -
#424 hali!
szerintem a heroest is elb*szták ezzel a warcraftozással, ugyanugy mint a settlers 5-öt. -
tomo #423 eh , mar sokadszor menekul el a csajszi, miert nem birtak a demoban egy zsak angyalt adni szegenynek :)
nem tunik rossznak a jatek, bar az automata csatanal az allando kepnezetvaltas hanyingert okozhat :) -
#422 ló vagina ?:DDDDDDDDDDDDDDDD -
tomo #421 egy lóvaginával kezd nalam. par griffel meg miliciaval ijaszokkal es par lovaggal. nem tom ki az ellenfel, de sztem az is lovag lehet , az atugorhatatlan introbal legalabbis 2 lovag harcolt.
valami varat kell elfoglalni -
tomo #420 sztem nem lesz gond a sebesseggel, nalam 360MB ot eszik a rambol a process.es igy hogy mar benn van memoriaban a toltesi idok rovidultek.
viszont en nem tudtam razoomolni a hosre a terkepen, forgataskor is visszater az alaphelyzetbe a kep magatol.
sztem kicsi a csatater. keveset lehet lepni.
nem tom, ez a 3d nagyon nem dob a jatekon, es tenyleg warcraftul nez ki. -
#419 de meséljetek inkább, a két eddigi megismert nép van benne? 1-2 pálya van? -
#418 tudom. -
#417 kicsit korai még egy leaked bemutató verzió alapján az ilyen kijelentés -
#416 hm....nekem celeron 2,4gb redeon 9600XT 256 ram....sztem a ram lesz a gond -
tomo #415 a toltes ugy 15 masodpercet vesz igenybe , de ezt biztos gyorsitjak, maga a video/grafikai megjelenites nem tunik lassunak. ( athlon xp 2500+ meg radeon 9600 pro 1GB ram ) -
#414 neked nem lassú egy cseppet? -
#413 persze nem ez a végleges de a többihez képest elég igénytelennek tűnik...szerencse hogy csak béta -
tomo #412 mukodik szepen, a csataban sakktabla szeru 7x7 mezo van. oldalrol fentrol lathato.a griffek 4 mezot foglalnak el a testukkel.
hogy lehet kepernyomentest csinalni ? :) -
#411 nah megy csak nekem enyhén szaggatott meg kibasz sokat kell várni töltéseknél....ha ez a végleges verzió akkor nem fogok vele játszani. -
#410 Tegyétek má be bannernak!!!
-
#409 lennvan, most tömöríti ki, szólok ha megy vagy ha nem -
#408 Fene, valaki linkeljen má' :) -
CéZé #407 Máshol nem tudom van-e.
Hát elég sovány az fps-m :) -
#406 Endles kívül fent van még valahol? -
#405 Maximális user szám, máshonnan? -
#404 Valaki Lenne szives betenni bannernak???? -
#403 -
#402 Betudnád rakni bannernek???
vagy valaki be tudja rakni bannernek???????