14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#801 Lehet majd választani esetleg -
#800 No igen, de mit mondott Fabrice egy korábbi videóban: „Expect a hex grid”... -
#799 Úgyhogy a 4-ben is négyzetrács alapú volt... -
#798 Nagyon durván büntet...
Csak azt magyarázzátok meg, hogyhogy négyzetrácsos a harcmező, és nem hatszögekből áll? -
#797 wow -
#796 Ne gondold, hogy komoly volt, csak kellett ez a video végi szöveghez... ;) -
#795 LOL télleg!! :)
-
#794 azért mert GS azért fekapont jár, de ez valóban nem semmi -
#793 Remélem az a "Winter 2006" inkább január-februárt jelent, mint decembert... -
#792 hát egen ez a "béta" több mint 1 éves....
sasssolom -
#791 Úristen, miútán megnéztem ezt a vadi új videót, rádöbbentem, hogy mi nem beta -t, hanem valami nagyon korai prealpha került a kezünk közzé. ISTEN BRUTALÍTÁS VAN ELJÖVŐBE! Csekkoljátok ezerrel. -
pinehead #790 asszem a tab-ra gondolt a kolléga.
thanx
-
#789 konzol? hm, le vagyok maradva? :D -
#788 töltés ugyanígy konzolba: load -
#787 lehet menteni :)
konzol lehív, és --> save
:Ð -
#786 nem lehet még menteni ebben a verzioban -
pinehead #785 vki árulja el plíz, hol tudok menteni gém közben, mert ez a verzió még nem "game options"-kompatibilis nálam, kilépni is csak alt+f4-el tudok.
köszönöm.
-
Wini #784 ,,|, és ha én nem az lennék, akinek gondolsz? :D -
#783 Hát a városon erősen dolgozhatnak még az 5-ben, mert ez így kevés :). Az új videók viszont (szerencsére) köszönő viszonyban nincsenek ezzel a város képpel.. :) -
#782 köszi megvan, majd kipróbálom. egyébként ami zavar még hogy a gombok meg a felület olyan hiányos még (gondolom ez a fullban jó lesz), de sztem nagyon nincs vele gond. mondjuk az a dilemmám, hogy vajon a 3 rajzolt de gyönyörű grafikája (házak, pálya, város belső nézete, karakterek), vagy az 5 3d-s de így kicsit kockás grafikája a jobb-e. -
#781 Winetu nyugodj meg,ne offold szét a topicot,mennyé vissza a trefortba,jó? bármely warezen fenn van,csal kéne tudni használni a netet.... -
#780 A #770-ben már írtam... -
Wini #779 Egy nem offtopic dolgot is szeretnék kérdezni, ha már erre jártam, eredetileg is ezért jöttem ide. Valaki el tudná nekem küldeni hogy honnan lehet leszedni a bétát? E-mailen is küldheti, hogy ne reklámozzunk tiltott dolgokat: [email protected]
Előre is köszi. -
Wini #778 Köszi a jó ötletedet, hasonló jókat kívánok a te problémáid ügyében is :) -
Wini #777 Azért pont ide, mert itt olvastam egy olyan hozzászólást (amit nem nehéz kitalálni melyik, mert épp arra válaszoltam)ami eszembe juttatta a problémámat. És még egyszer mondom, úgy gondoltam, hogy tudtok segíteni, hiszen hasonló (off) dolgokról volt szó, PONT ITT. Kérlek, fölösleges dolgokat ne irogálj. Én pedig áthúzom a belem a hardware részlegbe, és mégegyszer bocs, hogy elfoglaltam egy 40*1000 pixeles részt a képernyődről. -
#776 akkor tudnál mondani infot, vagy hsz számot? -
#775 a beta versionrol -
steweee #774 megjelent már, vagy miről írtok? -
#773 Nem, de segíteni fog, eddig mindenkinél bejött... ´;) -
#772 felbontásátállítást vagy mit? -
#771 Bocs nem ini, hanem asszem a user.cfg file-ban kell irogatnod... -
#770 A szaggatásra is van megoldás, csak ini-ben kell túrkálni, de arra is van itt megoldás: #693. -
#769 na megy. de szaggat nagyon. egyébként lehet h jó lesz de ez igy most még nem a legjobb. -
#768 hm:(
hosszabban tölt de végül semmi nem lesz belőle...
van aki wandoorol szedte le?
-
tomo #767 na , ha mindent kitomtel, akkor a start.bat tal probald inditani. -
tomo #766 ugylatom neked mas csomagolasu verziod van. szal a szamokkal nem mesz semmire.
mindenesetre a kepernyomentesed alapjan ugy latom van meg par mappa is, szal nem csak 2 filet tomorit ki. a "]" nevu mappaban van az .exe file. azt inditana a bat. nezd meg megvan e -
#765 hm...
az egyes rarban volt még egy pár file, vissza kellett menni egy sszinttel. voltak dll-ek, meg egy h5_game.exe ami szintén b*ik elindulni... -
#764 megvannak a számok ezeket hogyan kell ellenőrizni?
itt a mappa amiben a cuccok vannak. 17 db rar file. a wanadoorol van.
http://stopthebees.uw.hu/eee.jpg
Nem értem a gépem nem szar:
p4es, 512DDR, nincs tulhuzva, 2.4Ghz, FFX5600 -
tomo #763 #716 tol olvasd el a forumot. talan megvilagosodsz. -
tomo #762 nezz lejjebb, ott vannak az sfv es md5 ellenorszoszamok, ha egyeznek a tieiddel, akkor szar a geped.