Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Azért ezt rendesen meg kell majd tanulni, hogy melyik várban (melyik hõsnél) mit kell fejleszteni, mert ugye az egyiknél ilyen ability kell, a másiknál meg pont egy másik lesz a jó, és hoz elõ más és más képességet...

De legelább nem kell attól félnünk, hogy egy-két nap alatt kitanuljuk a játékot.

Agamemnon
Jól van na, az elöbb még nem volt ott! <#vigyor2><#vigyor4>

Kandurex
Bannerben, leírások!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
Ezen az oldalon keresd meg a skills részt.
dr Kotász
Logistics/Summoning Magic-kel messzemenõen egyetértek. Kedvencem jelenleg a Summon Creature varázslat, király, hogy nem kell egy szállító hõs, aki a friss lényeket elviszi a sereghez...
Agamemnon
Ezeket hol olvastad?

Én is megnézném...

3P
Nézegetem épp a skill rendszert elég érdekes dolgokat lehet mûvelni a jó ability-k összeválogatásával.
pl. ott van a Knight hõs Training skill-je, mint fõ skill, s annak ott van az Unstoppable Charge ability-je, mint extra táp ability. Biztos tuti, de írtóra megköti a teljes fejlesztési vonalat. Pl. biztosan kell neki Luck, Logistic, Light Magic, Enlightenment, és persze Training skill is, illetve azok bizonyos all ability-ei. Persze ki tudja, hogy még a direktben levõ kivánalmak teljesítéséhez szükséges ability-khez mi kell (nem volt türelmem átnézni még). Azért a 6 skill helyxbõl, hogy 5 skill helyet direktbe megkössön hát elég durva, Ha belegondolok, hogy kb 25-30. szintre lesz legkorábban meg ez, akkor már nem tuti, hogy rámegyek erre a kombó ability-re, mert nem tudom beválasztani a kötöttség végett 1-2 kedvenc skill-em...

Amúgy így elsõre a kedvenc skill-jeim (amely a teljest tólva még természetszerûleg meg is változhat):
Logistics (mint No. 1 skill, kizárt, hogy megváltozzon az errõl alkotott pozitív képem, még akkor is, ha így visszüt, mint most a demóban... 😊 )
Summoning Magic (pl. Town Portal...)
Light Magic (sok táp mágia miatt, pl. Haste, mint egy nagy kedvenc, fõleg, így hogy a kezdeményezési idõt javítja fel)

Amik még jók, de meg lehetek nélkülük:
Attack
Defense
Leadership (ez a 3. részben a top 3-ban volt, itt talán kisebb a szerepe, de lehet, hogy még nem érzem jól a súját)
Training (ugye Knight hõs esetén direktben jön)

Ez pont 7, azaz eggyel több, mint ami lehet, talán az Attack-ról, vagy a Defense-rõl mondanék le ebbõl a legkönyebben.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

TVelvet
na.. valaki duel?😄
3P
OFF:
Opsz. Asszem mára sok lesz már az irogatás, mert látom, hogy jól elgépeltem az elõzõ 2 hsz-m... 😞
Argh! De kellene már ide a SG-re is a szerkesztés funkció...

3P
Mérgezett alma rulz! 😊 Én csak voodoo effektre gondoltem.

3P
Mondom, hogy szõr szál hasogatás. Ne lovagoljunk már ezen! Demmi értelme... 😊
A szövegelés abból indult el, hogy a vidoban a végén 1:1-ben vannak már csak s ott egy mágiával leteríti. Aztán a két életben maradt hõs üldözõbe veszi a daemon hõst.

Egy a lényeg, hogy alaposan megszivathat bennünket, ha jól képeztük ki a hõsöket korábban. De volt már ilyen a Heroes történelmében, s azt is meg lehetett oldani, mint ahogy ezt is... 😉

Kandurex
Az, hogy mi sok megint csak relatív?!

Mert pl., ugye lehetett volna:

mérethibás végbélkúp <#idiota>

b-type
mérgezett alma.
esetleg nemi betegség (örmgh ez már kicsit sok <#idiota>)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kandurex
Még is hogyan gyõzte le? Errõl nem szól a fáma,...önmagában, vagy többezeres sereggel kopogtatott be a trónterembe? :p, Minden relatív.

3P
Persze, de a sztori szerint ez az a hõs, aki legyõzte a királyt, s ez afura, hogy egy ilyen gyík hõs legyõzi a királyt. Tény, hogy a királyt se tudtuk, hogy hányadik szintû, de vélhetõen a teljes kampány 1-4 pályáján õt is irányítjuk, s egy elég tápos hõs lehet.
Na mindegy de ez csak szõrszál hasogatás...

NeoMaN
jajmá, ez nem a folytatása...
😊)))
A démon itt kezd csak,.

3P
Mondjuk az logikailag fura, hogy egy elsõ szintû daemon hõs hogy gyõzte le a Heaven hõs csapat királyát, de mindegy. Nem ebbe akarom keresni a logikát.

3P
Igen, de nekem ez még tetszik is, hogy is mondjam legalább megtudom, hogy milyen lehetetlen helyzetbe volt a gép ellenem a másik pályán.
Na jó. azért az túlzás, hogy tetszik, de semmikép sem bosszant a dolog.

3P
AGP fast write kikapcsolása sajnos nem oldotta meg. Fagy utána is a várban. A HW kurzor volt már ki és bekapcsolva is, de semmi. Grafikai opciók is volt már minden variácóban. A VGA-mat is erõsen a névleges órajele alá vittem, de az sem segített.
Csak arra tudok gondolni, hogy bizonyos hardverek esetén elõjön a hiba bizonyos estben nem. A hivatalos fórumon is többen írnak hasonlót, így kizártnak érzem, a hardver hibát. Bízom benne, hogy a rendes verzióig javítják.

Mégegyszer köszönöm a segítõ szándékod.

Duelezni meg addig nem akarok, amíg nem látom, hogy mi a fagyás oka, elég ha csak én szívok.

NeoMaN
ubi.com-on 5 - 2-ben kreálok gamét, neve: magyar
gyertek

Shiwo
azt tom, hogy hova teszi, ha rányomok..én azelött szeretném tudni, MIELÖTT rányomok a waitre, hogy hova tenné, ha rányomnák..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Agamemnon
Ezt én sem értettem. <#nemtudom>

NeoMaN
esetleg az video beállításoknál kapcsold ki a HW kurzort, ha bekapcsoltad volna, az nagyon tud fagyasztani... 😊

Agamemnon
Hátha igaz, hogy átviszi az elõtte kifejlesztett hõst, akkor a mi démonuk itt miért indul az 1-es szintrõl? Szemétség. Ha kijön a teljes verzió, akkor majd végig azon gondolkodhatunk, hogy melyik hõsnek mit fejlesszünk, hogy utána ne magunkat szivassuk meg.

De ha jól emlékszem, volt ilyen a 4-ben is...

Amúgy a játék nagyon szép. Nálam csak egyetlen egyszer fagyott ki.

dr Kotász
Valaki rájött, hogy az Eldritch Arrow miért sebez nagyobbat, mint a magasabb szintû Lightning Bolt? Mindkettõ a Destructive Magic iskolába tartozik.
NeoMaN
biosban kapcsold ki az agp fast writest!
Duelezni nincs kedved? Hátha ott nemfagy...

3P
Az építés képernyõn nézem pl. az épületeketet, vagy csak bent vagyok simán és nem csinálok semmit. Van úgy, hogy 2-3 másodperc után megfyagy, van úgy hogy 1 perc után. jellemzõen 15-30 másodpercen belül... Tehát gyorsklikk az építésen és gyors kilépés még a várból is.
A VGA drivert cserétlem (Catalist 6.3-at 6.4-re), a hangkarit még nem, de megpróbálom, bár sima SB 128-am van semmi extra, persze ez nem jelent semmit...

NeoMaN
Én meg szépen végigvittem, vártam az end creditet mikor találkoztam a másik démon hordával. Erre csata... 😞((
Esélyem sem volt, majndem sírva fakadtam 😊

NeoMaN
várban mikor fagy meg pontossan? Mire klikkelsz mikor megfagy? Egyként hangártya vagy videokártya driver szokot a ludas lenni ilyenben...

j0nNyKa
bazki ebbe bele se gondoltam, hogy ezert nem vagyok kepes sehogysem elmenekulni :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
igen

3P
Ja igen!
Meg van az átka annak is, ha jó hõsöket fejlesztek... 😊
Az elsõ pályán Gordic-nak és Isabel-nek is bevállaltam a Logistic skill-t (expert-et el is érte), illetve a Path Finding-ot is. Így egy picit nehéz a folytatás ban pont elõlük menekülni. Hát ez biza öngól a javából! 😊 A térkép szinte túlfelérõl utolértek. A pálya közepérõl is odaérnek szinte bárhova. Na mindegy ettõl szép a Heroes, így szép nyerni. Talán majd a szegény daemon hõsöm a sebesség növelõ cipõvel valamit csak tud kezdeni ellenük, bár így az elsõ 1-2 probálkozás csúfos pofára esést eredményezett... A gondom, hogy a templomok több, mint 1 napi járóföldre vannak,s ugye a most ellenség hõsöknek az semmi, de nekem... 😉.

Mindegy eszméletelen hangulatos a játék. 😊

3P
Köszi a tippet, de sajnos az sem segített, ha lehúztam a hálózatot, tûzfalat vírusírtókat, s minden mást is kikapcsoltam. Talán kevesebbett fagyott, de tényleg csaktalán.
Renbdes játék alatt alig van fagyás.
No.1 A várban és ott is elsõsorban építkezés alatt. (90%)
No.2 Mentés közben (9-10%)
No.3 Bárhol máshol. talán ha 1 alkalommal fagyott volna meg így. Így max 1%.

Na nem nyafizok tovább. A fullra csak lesz valami javulás számomra is, fõleg azért is mert közel sem egyedi az esetem, ahogy a külföldi oldalakat is nézem.

mondjuk talán egy jó lovag hadtest letudná ütni õket(60 druidát) mielött még 1 kör alatt megölnék õket de nem tudom, jó elhelyezéssel nem tud hozzájuk férni

jaj istenem...😊

Remélem hogy nem! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

NeoMaN
aha, csak júniusban 😊

NeoMaN
F6 a quicksave

Állitolag 19. (Szerdán) jön a full game!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Sylvan az Elfek?

1. mondtam hogyha tud vki játszani vele akkor verhetetlen, a 60 druid és 120 dupla elf bárkit leszednek egy kör alatt, és tud dispelezni az elf hõs
2. ugy látszik egyesek nem tudnak olvasni , vagy értelmezni, azt a kis kritikát jegyeztem meg hogy nálam nem azonnali töltés és mentés mint a régi részekbe, egy büdös szót nem szoltam hogy milyen a játék többi része, nem baj azt értelmezzel bele amit akarsz...

Dynamic
Jó kérdés ezt én is akartam, mert tényleg bosszantó, hogy se kilépni nem lehet se feladni egy csatát.Vagy alt+f4-et nyomok vagy fast speed auto combatot nyomok, hogy hamar vége legyen.
Dynamic
Nem tudom, de nekem mindig is ez a csicsa tetszett a Heroes sorozat grafikájában, hogy olyan meseszerû😊
scorpeeon
lenne 1 kérdésem: harc közben hogyan lehet visszalépni, vagy pl loadolni, mert nekem még a feladásra sem sikerül rámenni akkor amikor a hero jön, amúgy esc re csak a beállításokra megy és kilépni a harcból sehogy nem lehet csak alt f4 el úgy viszont az egész játékból, plz help!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

j0nNyKa

Az sylvan erös de abszolut nem über erös. Azt mondom ha tud játszani az ember és tudja mit kell varizni mivel kit kell támadni bármelyik vár gyözhet. Ja és nem mindegy hogy mit fejlesztünk a hösnek ugye. Emlékszem 3. részben a dungeonra azt hittem az a legszarabb, aztán csak jó höst kelett választani és erös kombót össze lehetett hozni belöle.
Amit remélem hogy beraknak még, az az hogyha az egyik lényemre variznak valamit,akkor ne csak azt lássam milyen vari van rajta,hanem azt is mi a hatása.
Duelbe meg kár felmérni az eröket, mivel fix számú egységek és fix hösök vannak.

3P: probáld ki hogy kapcsold ki a tüzfalat meg az autosavet. Nekem is fagyogatott ezeket kikapcsoltam azota egyszersem fagyott. Akadhatnak érdekes hibák 0.9es verzió ugye.
Kandurex
Elves durva, Necro durva, Dungeon durva, mindegyik durva <#kuss><#vigyor5>

Cobra.
Necro megint elég durva lett, nem sokra mész az íjászokkal, ha el se találják a szellemeket. Plusz a Necro-s Hero-k elég durva skilleket kapnak. Plusz nagyon sok olyan egység van, ami egybõl átmegy az egész pályán, szóval az íjászok nem sokáig élnek sajnos.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

j0nNyKa
6 faj lesz, haven, sylvan, academy, inferno, necropolis, dungeon

Hány faj lesz a Full gaméban?
De szerintem a legerõsebb ijász az ELF ijász tegnap jatszotam neten elfekel voltam és 30db elf ijász megölt 5 db devilt!
Szép látvány volt 😊