Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legelább nem kell attól félnünk, hogy egy-két nap alatt kitanuljuk a játékot.
pl. ott van a Knight hõs Training skill-je, mint fõ skill, s annak ott van az Unstoppable Charge ability-je, mint extra táp ability. Biztos tuti, de írtóra megköti a teljes fejlesztési vonalat. Pl. biztosan kell neki Luck, Logistic, Light Magic, Enlightenment, és persze Training skill is, illetve azok bizonyos all ability-ei. Persze ki tudja, hogy még a direktben levõ kivánalmak teljesítéséhez szükséges ability-khez mi kell (nem volt türelmem átnézni még). Azért a 6 skill helyxbõl, hogy 5 skill helyet direktbe megkössön hát elég durva, Ha belegondolok, hogy kb 25-30. szintre lesz legkorábban meg ez, akkor már nem tuti, hogy rámegyek erre a kombó ability-re, mert nem tudom beválasztani a kötöttség végett 1-2 kedvenc skill-em...
Amúgy így elsõre a kedvenc skill-jeim (amely a teljest tólva még természetszerûleg meg is változhat):
Logistics (mint No. 1 skill, kizárt, hogy megváltozzon az errõl alkotott pozitív képem, még akkor is, ha így visszüt, mint most a demóban... 😊 )
Summoning Magic (pl. Town Portal...)
Light Magic (sok táp mágia miatt, pl. Haste, mint egy nagy kedvenc, fõleg, így hogy a kezdeményezési idõt javítja fel)
Amik még jók, de meg lehetek nélkülük:
Attack
Defense
Leadership (ez a 3. részben a top 3-ban volt, itt talán kisebb a szerepe, de lehet, hogy még nem érzem jól a súját)
Training (ugye Knight hõs esetén direktben jön)
Ez pont 7, azaz eggyel több, mint ami lehet, talán az Attack-ról, vagy a Defense-rõl mondanék le ebbõl a legkönyebben.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Opsz. Asszem mára sok lesz már az irogatás, mert látom, hogy jól elgépeltem az elõzõ 2 hsz-m... 😞
Argh! De kellene már ide a SG-re is a szerkesztés funkció...
A szövegelés abból indult el, hogy a vidoban a végén 1:1-ben vannak már csak s ott egy mágiával leteríti. Aztán a két életben maradt hõs üldözõbe veszi a daemon hõst.
Egy a lényeg, hogy alaposan megszivathat bennünket, ha jól képeztük ki a hõsöket korábban. De volt már ilyen a Heroes történelmében, s azt is meg lehetett oldani, mint ahogy ezt is... 😉
Mert pl., ugye lehetett volna:
mérethibás végbélkúp <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
esetleg nemi betegség (örmgh ez már kicsit sok <#idiota>#idiota>)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na mindegy de ez csak szõrszál hasogatás...
Na jó. azért az túlzás, hogy tetszik, de semmikép sem bosszant a dolog.
Csak arra tudok gondolni, hogy bizonyos hardverek esetén elõjön a hiba bizonyos estben nem. A hivatalos fórumon is többen írnak hasonlót, így kizártnak érzem, a hardver hibát. Bízom benne, hogy a rendes verzióig javítják.
Mégegyszer köszönöm a segítõ szándékod.
Duelezni meg addig nem akarok, amíg nem látom, hogy mi a fagyás oka, elég ha csak én szívok.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De ha jól emlékszem, volt ilyen a 4-ben is...
Amúgy a játék nagyon szép. Nálam csak egyetlen egyszer fagyott ki.
A VGA drivert cserétlem (Catalist 6.3-at 6.4-re), a hangkarit még nem, de megpróbálom, bár sima SB 128-am van semmi extra, persze ez nem jelent semmit...
Esélyem sem volt, majndem sírva fakadtam 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Meg van az átka annak is, ha jó hõsöket fejlesztek... 😊
Az elsõ pályán Gordic-nak és Isabel-nek is bevállaltam a Logistic skill-t (expert-et el is érte), illetve a Path Finding-ot is. Így egy picit nehéz a folytatás ban pont elõlük menekülni. Hát ez biza öngól a javából! 😊 A térkép szinte túlfelérõl utolértek. A pálya közepérõl is odaérnek szinte bárhova. Na mindegy ettõl szép a Heroes, így szép nyerni. Talán majd a szegény daemon hõsöm a sebesség növelõ cipõvel valamit csak tud kezdeni ellenük, bár így az elsõ 1-2 probálkozás csúfos pofára esést eredményezett... A gondom, hogy a templomok több, mint 1 napi járóföldre vannak,s ugye a most ellenség hõsöknek az semmi, de nekem... 😉.
Mindegy eszméletelen hangulatos a játék. 😊
Renbdes játék alatt alig van fagyás.
No.1 A várban és ott is elsõsorban építkezés alatt. (90%)
No.2 Mentés közben (9-10%)
No.3 Bárhol máshol. talán ha 1 alkalommal fagyott volna meg így. Így max 1%.
Na nem nyafizok tovább. A fullra csak lesz valami javulás számomra is, fõleg azért is mert közel sem egyedi az esetem, ahogy a külföldi oldalakat is nézem.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
2. ugy látszik egyesek nem tudnak olvasni , vagy értelmezni, azt a kis kritikát jegyeztem meg hogy nálam nem azonnali töltés és mentés mint a régi részekbe, egy büdös szót nem szoltam hogy milyen a játék többi része, nem baj azt értelmezzel bele amit akarsz...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Amit remélem hogy beraknak még, az az hogyha az egyik lényemre variznak valamit,akkor ne csak azt lássam milyen vari van rajta,hanem azt is mi a hatása.
Duelbe meg kár felmérni az eröket, mivel fix számú egységek és fix hösök vannak.
3P: probáld ki hogy kapcsold ki a tüzfalat meg az autosavet. Nekem is fagyogatott ezeket kikapcsoltam azota egyszersem fagyott. Akadhatnak érdekes hibák 0.9es verzió ugye.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De szerintem a legerõsebb ijász az ELF ijász tegnap jatszotam neten elfekel voltam és 30db elf ijász megölt 5 db devilt!
Szép látvány volt 😊