14765



KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • Hirthalion
    #14765
    Üdv,
    valamelyik kiegészítő, vagy valamelyik patch ugye 6-ra limitálta a felfogadható hősök számát a játékban. Szeretném ezt házilag visszaállítani 8-ra, mert nekünk multiban ez kevés. De nem találom hol van ez a 'sor'. Azt már megtaláltam, hogy az AI-nak hány hőse lehet maximum, de nem azt kerestem :) És még véletlenül sem ugyan ott van.
    Ha valaki esetleg foglalkozott már ezzel megírná nekem is, melyik fájlban keressem?
    Köszönöm.
  • SlipKnoTiaN
    #14764
    1.0-s verziónál még amikor nem volt internet a gépemen nekem a Haven utolsó pályája tett hasonlót. Max. 2 démon hordát tudtam visszaverni, a következőre már nem volt katonám, meg a nyersik is igen kevésnek bizonyultak.
    Na meg igen, az Inferno 3-4. pályái igen jóra sikerültek, azoknál már csak Necropolis utolsó és az Academy 3. pályái voltak jobban, vicces volt szembesülni a fullra tápolt Godric-kal és Markal-lal.:)
  • kissssss
    #14763
    ez a pálya még régebben annyira elvette a kedvemet a játéktól hogy fél évig rá se néztem.
  • Shiwo
    #14762
    nesze (:
  • darkgamer999
    #14761
    Hello.A heroes 5 alapjátéknál a démon kampány 3 pályályán nem tudok végigjutni.Valaki tud tippet?
  • Gót
    #14760
    Sziasztok!
    A HOF kieggel játszom, és a 2. kampány 4. pályáját kezdtem el épp. Sajnos azt vettem észre, hogy a mágiából eltűntek a pusztító varázslatok, pedig azt felvetem és fejlesztettem korábban. Miért tűnt el az egész? Programhba vagy mi lehet ez?
    Valakinek van ötlete?
  • akyyy
    #14759
    Horncrest kell elfogllani a törpös kieg utolsó küldetésében, egy héten belül, pálya közepére nem érek oda 1 hét alatt, nem hogy oda :O
  • Friend22
    #14758
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy cheat-ben tudnátok-e segíteni? A régi játékomnál nem volt gond, de most letöltöttem a legújabbat, 1.6-os verzió és sehogy sem működik. Mindent kipróbáltam, amit a neten találtam de nem jön elő a konzol. A kis tesómnak kellene egy kis segítség a játékhoz, mert csak varázsolni szeret :) Ha nem akarjátok ide leírni, akkor erre az e-mai címre is várom a segítséget([email protected]). Előre is köszönöm!
  • akyyy
    #14757
    triumvirátus kldetés: akár végigjátszás akár saját játék, elfoglalom a várat, jön az ellen és túl erős, kinyir. ...
  • akyyy
    #14756
    smaragdsárkányokat kellene gyujtenem, de 3 meghalt. igy összesen eddig van 6 db, és az összes obeliszknél voltam, piros ellen má halott. help.
  • bendáj17
    #14755
    Karavánnak hívják a toborzás menüben oldalt lehet. A csapat szétosztást a Shift gomb nyomva tartva majd egy üres helyre kattintasz és kész is.


    | #14754

    Lények idézése a neve szerintem.
  • akyyy
    #14754
    jah és olvastam valahol hogy van valami varázslat, amibel a csatában a hős a várban lévő lényeket a csatába tudja teleportálni. mi ennek a neve a magyar játékban?
  • akyyy
    #14753
    az alap játékban van olyan lehetőség, mint a 4-be, hogy a nem városbeli lénygyujtőkhöz küld ki toborzokat amik beviszik a városba a lényeket? asszem valami karaván volt a neve de ez nem biztos.

    van rá mód, hogy egy lényt kettéosszak? (pl van az egyik hősömnél 300 paraszt, és 299-et át akarok adni a másiknak, de nem tudom hogyan lehet :D)

  • Toughtful
    #14752
    Jobb későn, mint soha: a három képességből alap szakértelemmel is véletlenszerűen kínál fel (ergó bármelyik meglehet), VISZONT alap szitnű szakértelemnél csak egy képességed lehet. Második szinten már kettő, és csak harmadikon három.
  • Gót
    #14751
    Egy alap tulajdonsághoz (pl. logisztika) 3 képességet választhatunk, amelyek épp addigra elérhetőek lesznek. Az a kérdésem, hogy ha az alapot nem fejlesztjük tovább a gyakorlott szint felé, akkor is elérhető lesz a három választható képesség?
    (Ugyan is arra mennék, hogy minél gyorsabban kifejlesszem a képzettséghálót. Pl. lovagnál, nekromatánál meg varázslónál elég testhezálló maga a képzettségháló is.)
  • Shiwo
    #14750
    el lehet, csak elég macerás és gyakran nem is éri meg, mert az ember inkább jobb/hasznosabb képességeket választ, a spéci képességhez szükséges esetleges gagyi helyett..

    másik kérdésed: nem, legalább is cheat nélkül biztos nem... lehet még a cheat-tel sem enged szintkorlát fölé menni

  • Gót
    #14749
    Másik kérdésem, hogy nem lehet a kampányok fejezeteiben jelentkező szintkorlátokat törölni valamilyen módon?
  • Gót
    #14748
    Sziasztok! Volt már olyan, aki ki tudta építeni a teljes képzettséghálót valamelyik hőssel? Vagy másképp, aki elérte az ötödik nagy speciális képességet? Mindezt cheat nélkül persze.
  • Mezisztó
    #14747
    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni.
    Heroes V. barbáros küldetés végét nem tudom át vinni.
    Vadászat a vadászra 5dik küldetés, a cél Foglald el Shahibdiyát, az rokok fajának szülővárosát.
    Egész pontosan az a probléma, amikor megszeretném támadni a várat, de nem tudom, hiába kattintgatok… van a vár bejáratánál két növény lehet, hogy az miatt nem tudom megtámadni? De a várbor kis hősök ki tudnak jönni, de a nagy hős nem dugja ki az orrá.
    Esetleg van valami ami elkerülte a figyelmem?

  • szivuka2
    #14746
    Sziasztok! Nekem olyan problémám van mint sok másnak csak konkrét választ énsem láttam sehol! Legutoljára 2 napja játszottam a játékkal aztán dolgoztam és most mikor elinditotam az elsö képnél errort kapok és semmit sem lehet csinálni akármire kilép nemtudom megnézni h milyen error csak error :( Ha vki tud lécci segitsen már! elöre is köszi szépen :)
  • gabo91
    #14745
    Nem steam-es, alap magyar nyelvű változat.
  • mooo
    #14744
    Nekem akkor volt ilyen,amikor steames játékot magyarítottam meg.
    Le kell szedni a magyarítást,végigvinni a mapot és utána vissza lehet rakni.
  • gabo91
    #14743
    Hali

    Olyan gondom lenne, hogy a Sylvan hadjárat 1 pályán, elvileg 5-6 héten kellene jönnie a démon seregnek.
    Többször is újrakezdtem, de két hónap után se jön.
    1.6-os javítás fent van.

    Egyébként van amikor már második héten támadják a kaput, volt amikor 6. héten jöttek csak...
    érdekes...

    Valami ötlet? mit lehet csinálni?
    szedtem le mentést. Illető profiljába bementem és következő pálya elején mentettem egyet, majd azt a mentést betettem magamnak. A gond az hogy hiába nyertük meg a pályát nem adta be se a 2. se a 3-at.

    Próbáltam cheat-et nézni, ott sehogy sem jön elő a konzol... pedig az lett volna a legegyszerűbb megoldás.
  • envagyokapeter
    #14742
    Heyho!

    Remélem tudtok segíteni és előre is köszönöm, ha igen!
    A problémám az, hogy Steam-en kemény 10 euróért megvásároltam a játékot és nem magyar. Hogy lehet steam-en vásárolt heroesV-ből magyart csinálni? :D
  • gyeprefos007
    #14741
    sziasztok. regen eleg okat heroes5 oztem. nemreg megtudtam venni a collectors editiont. kulfoldon elek igy nincs rajta magyar nyelv. valahonnan tudnek letolteni normalisat? segitsegeteket elore is koszi. ekezeteker pedig elezest. nokia n900 am van ezen nemtudok ekezetet irni.
  • Buci
    #14740
    Mindegyik nemzetnél van ilyen árok-rendszer. (Még a Heroes III-ban is volt) Ha belemész, sebzi a lényed, és megállítja. Viszont a következő körben ki kéne hogy tudjál jönni belőle. Ha egy 4 négyzet méretű (nagy) lénnyel mész bele cinkesebb a dolog. Gondolom áttört fal szakasz felé rohamozol. Ha jól számítottad ki, akkor 2 négyzetnyi árkon kell átkelni, ami 3 kör alatt megvan. Viszont egy nagyobb lénnyel, több, mivel az első négyzetei is kapják, és amikor kiérne a hátsó is, tehát legjobb esetben 4 kör azt hiszem.
    Én leginkább úgy oldottam meg, h repülő egységekkel mentem be, íjászkodtam, varázslatokkal gyaktam a bent lévőket, megvártam hogy kijöjjenek, vagy ha volt, akkor be teleportáltam a lényeimet varázslattal. Csak a legritkább esetben estem neki az ároknak, mert macerás, és ha elállja egy ellenséges lény az utat (ahogy énis mindig csináltam védekezésnél) akkor minden körben kapom a sebzést, és ott kell vesztegelni.
  • Gabe18
    #14739
    Üdv!
    Teljesen amatőr vagyok a témában, úgyhogy előre is bocs a tudatlanságomért.
    Eljutottam az Inferno küldetésben egy darabig, itt most ilyen Sylvan várakat kellene ostromolni. Nagy nehezen sikerül is, de rendre visszatérő problémám hogy a várfal előtt húzódnak ilyen növények vagy micsodák, amibe ha belegyalogolnak az embereim, nem elég hogy megsérülnek de meg is fogja őket, és az istennek nem bírom kiszabadítani. Ez ellen lehet tenni valamit, ha már egyszer megfogta egy lényemet az a gaz bokor? Vagy az már ott marad az idők végezetéig?
  • speedcop
    #14738
    Sziasztok! meg tudná mondani valaki, hogy azokat a kalandvarázslatokat amik pl. arra vonatkoznak, hogy teleportáljuk a sereget vagy a hőst vagy egyik várból a másikba kellene minél hamarabb jutni, az a Heroes V esetében hogyan lehet végrehajtani pontosan...? a szintet elértem, az épületek legfelsőbb szinteken és a varázslócéh is...ezt a H4 esetében a Karavánszerájjal lehetett megoldani, ezt biztosan tudjátok:) de itt azt sem tudom gyakorlatban hogy tudom előhozni...előre is köszi!
  • Norbee90
    #14737
    Ilyen nekem is volt és azért mer megváltoztattam h hova rakja fel a játékot utána alapból a C meghajtóra raktam ahogy javasolja és felrakta a patcheket.
  • kezia26
    #14736
    Sziasztok!

    Korábban már sokat játszottam a játékot, azonban a telepitő CD-m elkeveredett, és most újra letöltöttem. Megcsináltam a virtuális meghajtót, telepitettem a játékot, azonban mindig azt irja ki, hogy rakjam be az eredeti lemezt. Ha pedig patch-et akarok telepiteni, akkor azt irja ki,hogy nincs telepitve a játék. Mi lehet a gond?
    Köszi!!
  • Norbee90
    #14735
    Sziasztok!!!!
    Nagy gondom van remélem vki tudja a megoldást. Mikor elindítom a játékot error-al kilép mikor bejön az első kép és nem tudok mit csinálni de azt sem tudom megnézni h mien error mert cask a tálcán írja ki nme dobja fel. Sokszor letöltöttem és az összes résszel ugyan ez van valaki járt hasonlóan?????
  • hubertartur
    #14734
    nem tudna vki egy linket adni egy magyarositást a kelet törzseihez hisz amit ide felraktak az rossz
  • hubertartur
    #14733
    nem torrentes eredeti
  • VonGery
    #14732
    Csao!

    Olyan kérdéssel fordulok a kedves fórumozókhoz, hogy szerintetek melyik fajjal lehet a "legkönnyebben" legyőzni a necrokat 1v1ben? Illetve hol találok valami leírást arról, hogy kell fejleszteni a hősömet, hogy a főnix-et megtudjam indézni?

    THX a válaszokat előre is!!!
    Ui.:bocsi ha alap dolgokat kérdeztem de soha nem játszottal még ezzel a játékkal és az elődjeivel sem.....
  • Taptarap
    #14731
    torrentes?
  • hubertartur
    #14730
    a szmájl ne zavarjon csak viccből raktam ki
  • hubertartur
    #14729
    elindítom és az elején az első kép után magátólkikapcsol nem tud valaki segíteni előre is kösz
  • hubertartur
    #14728
    valaki nem tudna segíteni egy 8napig semmi baj nem volt de azután ha elakarom indítani nem indul valaki segítsen.
  • Amiga
    #14727
    Köszi! :-)
  • viziloitato
    #14726
    Win7 64 van a gépemen, és fut.