495
A kedves 8lábú kis állatkák
  • Avicularia
    engem még nem mart meg pók ,csak rávágott a kezemre,de azt hallottam ,hogy maga a marás nem fájdalmas
  • cSuwwi
    látod, én kb. ennyit értek a pókokhoz, de még ez is sok :)
  • Avicularia
    madárpók meg tarantula az ugyanaz,az az angol neve :)
  • Pempő
    Amit csak elérek, megölöm!!!!
  • FtranX
    jójó, nem halálos a marásuk, de azért biztos fájdalmas lehet, ahogy beléd ereszti a másfél centis csáprágóit. :)
  • FtranX
    aztakurva!
  • cSuwwi
    amilyen szerencsém lenne, pont azt fognám ki :)
    egyébként én is így emlékeztem, hogy a madárpók meg a tarantula marása sem halálos :)
  • Avicularia
    az nem madárpók hanem barna remetepók volt.
    madárpókok között összvissz 1 faj van aminek halálos lehet a marása
  • cSuwwi
    Miért, te mit szólnál hozzá, egy szimpla szívroham után? :))
  • cSuwwi
    Nézd meg a #29-esen a linket. :) Akkorát biztos nem, mert akkor kiírtok minden pókot a 100km-es körzetemben :))
  • FtranX
    ezek amúgy mekkorát tudnak harapni?
  • Avicularia
    figyelni kell ,hogy bezárd a terráriumot :)
  • Avicularia
    az alsó teljesen szelid simán kézbe lehet venni
    a felsö is régen szelid volt ,de egyszer rámart a kezemre azóta óatosabb vagyok vele :)
  • FtranX
    Gondold el, éjszaka hirtelen arra ébrednél, hogy valami szőrős mászik a takaród alatt! :))
  • cSuwwi
    ijedtem az pontos j, tudom ;))
  • cSuwwi
    És hogy takarítod őket? Megfogod őket? Én nem mernék hozzájuk nyúlni, meg beszarnék szerintem ilyedtemben, ha véletlenül eltünne a terráriumból az egyik. Amúgy jól néznek ki ;)
  • Avicularia
    itt az én két szépségem :)
    még a nickem is pókos :))

• Jano
    Enyhén eloxidálódott! :DD
  • Eye-scream
    Durva:)
    De ettől függetlenül jópofa pókot tartani, az enyém sajnos 5 év után megdöglött...:(
  • cSuwwi
    Nem néz ki egyszerűen a csávó keze 10 nap után mi? Nemkicsit szétrohadt rajta a hús... Brrr. Egyébként gondoltam a képberakásra, de miután végignéztem alaposabban, meggondoltam magam, szerencsére. ;))
  • Punker
    bazz felfordult a gyomrom tőle :((((((((
  • Bandew
    Köszi cSuwwi, hogy nem nyomtad be közvetlen ide a képeket.
  • cSuwwi
    Ki akar ezek után pókot tartani? ;))
  • cSuwwi
    Azért nemcsak a fekete özvegytől, meg az ilyen kaliberű pókoktól kell tartani. Ismeritek pl. a barna remete pókot? Szép nagydarab, nem feltétlenül halálos a csípés, de nem érdemes vele találkozni. Egy csávónak ez sikerült, és a bal hüvelykujját megmarta. Itt az eredmény, (fotósorozat) érdemes megnézni, de CSAK ERŐSEBB idegzetűeknek mert elég durva!!! link
    Brutál!
  • Balo
    szépvolt :)))
  • donpedro
    Bazz, végigolvastam a topicot, és egy perc múlva halálra rémített egy rohadt szőrcsomó a karomon (a párnámból esett ki), ugyanis póknak néztem. :)
  • donpedro
    A pókokat én sem bírom, de eddig én is csak egyet öltem meg.

Nyaralás közben épp egy izgalmas könyvet olvastam, és teljesen elmerültem benne, amikor egy 1-2 centis pók, kb. 2 centire az arcomtól beleereszkedett a látómezőmbe. Reflexből becsuktam a könyvet, és... :)

Olyan közelről kész madárpóknak látszott, rohadtul megijesztett.
  • K.András
    "nem kell öket sétáltatni meg fürdetni" LOLOLOLOL!!!:)))))
  • Tikal #24
    vazze, az állatkereskedésben biztos jobban tudják, ha bemmenél és megkérdeznéd talán elmondanák hogy nem kell őket fürdetni, sétáltatni hanem csak enni kérnek, ennyi a poknevelés.
  • Buddy
    nekem semmi bajom velük, de kirakom a szűrüket......simán kézzel vagy ronggyal el lehet fogni őket és ki lehet őket rakni....ezek a "háziak" nem bántanak
  • Pyx #22

...a pok szép állat, csak HAGGYON!
  • Balo
    HUÁHUÁHUÁ!!!!! :))))))
  • Eye-scream
    Jah az ára elég húzós, de utána már nem sok gond van vele...
    Amúgy nem értem mindazokat akik félnek a pókoktól, kedvenc állataim közé tartoznak ugyanis :)
  • Eye-scream
    Nekem volt, egy 80 literes akváriumot rendeztünk be terráriumnak, ott jól elvolt. Takarítani nemnagyon kell, koszt nem csinál csak ha már zavar a sok rovarmaradvány. Nyaranta mindenféle rovarral lehet etetni őket, télen pedig amit boltban kapsz, lisztkukac, újszülött egér stb...
  • Shaman
    Nekem is vót arachnofóbiám,de túltettem magam rajta. Most már nem parázok annyira a póktól. Régen ha volt 1 a szobában,addig nem tudtam elaludni,amíg meg nem öltem. Most már ez nem gond.
    És igen én megöltem őket!
  • FtranX
    bizony bizony! :PPP
  • Bandew
    A kis FTranX sötét gyermekkora. :P
  • FtranX
    szerintem nézz be egy nagyobb fórumba, mint pl az index. ott van sok állattartós topic.

Amúgy én is írtózom a pókoktól. Általánosban volt egy pár hülyegyerek, akik ezt tudták rólam és ezért állandóan rémisztgettek az iskolaudvaron összefogott hatalmas cselőpókokkal.
  • Bandew
    Jaja. Akármennyire félünk tőlük, nekik is joguk van az élethez. Én csak reflexből ölök. Pl. egyszer nyáron Erdélyben sátraztam. Na ott aztán marha nagy pókok vannak. Egész végig vigyáztam, hogy egy se menjen be a sátramba. Aztán az egyik reggel felkelek, kinyitom a szemem, és azt látom, hogy egy rohadt nagy pók mászik a lábamon. Akkorát odacsaptam, hogy az nekem is fájt. Hát még szegény póknak. :P
  • cSuwwi
    Ha mindenki szarik tőlük, akkor ne várj tőlük segítséget ;) Én a fogorvostól is szarok, mégis indulnon kéne 5 perc múlva.... Brrrr ;)