379
nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
  • Borg
    Ne feledd, az óvóbácsi kört már egyszer lefutottad (többször) és elbuktad.
    Nyugodtan tedd meg, fenyegess, kicsinyes módszereiddel.
    De ekkore csőlátást gyógyítani kellene, ami neked van.

A topicot ezennel bezárom.

Van egy GeforceFX topic, ahol továbbra is lehet a kártyákkal kapcsolatban teszteket beszúrni, és tapasztalatokat leírni, kultúrált keretek között (ugyanúgy, ahogy a radeononak is egy gyűjtőtopicja van). Ott viszont nem lesz eltűrve semmi ehhez hasonló gumiszobába illő emberke, és jelzés nélkül törlöm, aki nem felel meg a fórum elvárásainak.
  • Russ!an
    Hát Boldog Új Évet!
    Látom nem sok minden változott. Az 5900 még mindig a világmegváltó.
    K.András meg még mindíg Borg munkájára pályázik. :)
  • Tombi
    nem szabad 1 kalap alá venni az XT-ket !!! És attól hogy 15-20 ember rosz kártyát kapott vagy nem arra számitot arrol nem tehetek. Mert itt nem a tömeg számit hanem annak a szava aki a legjobban ért az adott témához , és ezt megitélni igen nehéz dolog, ezért ha vki mond vmit azt fogadjuk el vagy próbáljuk meg ész érvekkel bizonyitani hogy miért nem helyes az allitása 100%ban.
  • K.András
    JO TE KIVÉTEL VAGY.De mindenki kivétel volna abban a topicban??
  • Tombi
    K.andrás én kivétel vagyok , nem sirok mert a hiba NEM a kártyával volt erről ennyit !
  • K.András
    "akkor ne ragaszkodjatok makacsul a tévhiteitekhez,"

Ember vedd már ésszre,te vagy az aki tévhitben van,te vagy aki immár 5 EMBERREL NEM ÉRT EGYET!!!
  • K.András
    Törölj engem nyugodtan meg mindent, de arhiváltam ezt a topicot és egyböl hivom a lapmanagert(telefonon),ugyanis te vagy akitöl nem lehet normálisan irni,te vagy aki félreinformál,te nem értesz egyet öt emberrel nem én, te vagy aki megszegi a szabályt nem én amikor öt ember irja hogy gusztustalan amit csinálsz te akkor is fujod tovább a hülyeségedet!!!Vedd már észre magadat!!!Érdekes modon nem ebben topicban sirnak hanem a 96-oban mert a hozzád hasonlok dumája miatt megvette a 96 xt-t aztán meg néz hogy feleannyit nem hoz neki a 3dmarkon mint az 5900 xt...
    Plusz nem azt kéne kiirni hogy hardware forum hanem azt hogy ati fan topic!!!
  • Borg
    Nagyon jól végeztek itt egyesek fogalmazásgátlásból, hőbörgésből, meg másokra mutogatásból, de bezzeg objektíven a témához hozzászólni egyik sem tud, mint ahogy a 362-ben feltett kérdésre sem tud senki semmit irni... vajon miért.
    Felajánlottam a lehetőségét, hogy kitakaritom,ami nem helyes a topicban, de azon kívül, hogy szapuljátok aki nem ért egyet a tévhiteitekkel, mást nem tudtok.
    Ha továbbra is ez lesz az értelmi színvonalatok itt, akkor megy a gumiba a topic, avagy törlöm egyszerűen.

Nyitottatok egy 5900XT topicot, de mi a francnak? Azért, hogy itt istenithessétek ellentmondások nélkül? Mert akkor megy a gumiba. Ha pedig azzal a céllal nyitottátok, amire a fórum való, méghozzá a téma megvitatására, akkor ne ragaszkodjatok makacsul a tévhiteitekhez, hanem legalább olvassátok el a faszba amit a másik mond. Mert tisztelt k.andrás még erre sem képes, csak hőbörög össze vissza ha valaki mást mond az ő meggyőződéseivel szemben. Bármi számára ellentétes hangnemű ember megszólalt itt, azt próbálta ellehetetleníteni az idióta csőlátásával, és makacskodásával, olyan dolgokat próbált elbagatelizálni, ami mindenki más számára is a napnál is világosabb. (meg lehet nézni az karácsony előttieket, amiért nem egy ember már a haját tépte a hülyeségei miatt) Ezekután VELE nem lehet kultúráltan vitatkozni, csak olyan hangnemben, amilyenben. Én irok 1 dolgot, ő reagál rá egy másikkal, aminek fasz köze nincs hozzá, csak szerinte, mert nem ért hozzá. Én irok egy tesztet, azt ő észre sem veszi, csak a sajátjait hajtogatja, amiről már mindenki megállapitotta rajta kívül, hogy szart sem ér. Na erre hogy lehet reagálni?

Ettől kezdve viszont, ha csak 1 offtopic, személyeskedő, avagy BALFASZ hozzászólást is látok itt, törlöm az egészet a francba, vagy max a gumiszobában pattoghattok tovább. Azt az értelmi színvonalat, hogy felfogják mi folyik itt, asszem mindenkitől el lehet várni, de aki csak az utóbbi 3-4 hozzászólás szintjén képes reagálni, annak semmi keresnivalója egy hardver vitában. Ennyi.

Érdekes módon a hardver összes többi témájában rend van, és kultúrált beszélgetés, egyedül itt, ahol X ember pattog nem lehet értelmesen megnyilvánulni. Hát akkor tenni fogok ellene. Lehet menni más fórumra, nem kötelező itt terjeszteni a hülyeségeket, és felesleges személyeskedéseket szítani. Persze, ha valaki nem ért egyet, az már elfogult, és szemüveges mi? "Csak nem látja, hogy a tükör sötét..."

Van több lehetőség.
    - normális hangnem lesz itt, és mehet tovább a topic
    - törlöm/bezárom és le van szarva
    - törlöm k.andrást, és semmi gond nem lesz. _Eddig_ bármelyik másik ember több kultúrát, és beismerést tudott magára erőltetni a tévedései során, bárki mással el lehetett vitázni TÉNYEK-ről, hozzáértéssel, csak vele nem. Ugyanezt már máshol is eljátszotta, ahol ugyanúgy ki lett hurrogva végül a hülyeségei miatt. Nem fog hiányozni ide, sem máshova senkinek. Ez a szomrú igazság.
  • Bubux
    Szerintem akkor már írd át azokat a hozzászólásokat is, amik nem tetszenek neked. És "tökéletes" lesz a rend.
  • K.András
    Erröl van szo,gusztustalanul eröszakos ez a gyerek.elöször azt mondta hogy szar ez a karesz,aztán amikor raktunk be tesztet akkor csendbe maradt,amig meg nem jött egy csatlosa akivel tovább folytathatja a topicban a rombolást...
    Persze amikor már a hülyeségét nem tudja tovább tartani,akkor átmegy gunyolodásba és megválotzatja a topic alcimét,behány ide aztán meg mi takaritsuk.

Borg törölj minden hozzászolást amit ide szartál ,aztán jo lesz ez a topic hidd el!!
  • joe69
    na pont ez a szégyen ami most folyik itt...
    mért kell itt nektek 1-1-ezni??
    senkisem kiváncsi rá!
    és a topic átnevezése 1-2 ember hozzászólásai miatt finoman szólva is arcátlanság a többiekkel szemben, akik objektíven figyelik a vga piacot, és szvsz és sok más arc véleménye szerint a jelenlegi legjobb vételnek tartják az 59xt-t, hogy átnevezted a topicot Borg
  • Tombi
    Nos én mindig lehuzom az Nvidiát, attol hogy most van egykártyája ami jo ár/telj mutatókkal rendelkezik ,hogy bárki megvehesse. Ez a széria rossz lett, és a sok csalás-hazudozás se tett jót a cégnek. Amugy nekem eddig az összes kártyám nvidia volt és nem bántam meg a váltást(9600xt).Remélem a köv generácio már jobb lesz , és elmaradnak a csalások is.
  • Borg
    Hát akkor ennyit arról, ki beszélt félre itt...
  • K.András
    Nem fogsz tudni provokálni,felsorolást pedig azért nem állok neki összeállitani mert soha nem érnék a végére,ugyanis annyi helyen és idöpontban sikerült félreinformálnod itt embereket....
  • Borg
    Nem nyitok vitát arról, hogy miért nem tartod be a fórum szabályait.

K.andrás mondhatod mit kéne akkor törölni, várom a felsorolást, és az indoklást...

PS: a hülyeségekre viszont nem reagálok egyszerűen a továbiakban, és kérem ezt mindenkitől aki ide látogat ...
  • K.András
    Kérdeztél valamit???Azt csinálsz amit akarsz,ki a francot érdekli hogy minek nevezed át vagy nem nevezed át a topicot???
    Egyébként tényleg kár hogy nincsen benne a szablyzatban a fals infok törlése,de ennek te csak örülhetsz igy nem kell magad után eltakaritanod...
  • Borg
    Talán mert nem lenne alapja, ugye...
    Kérdeztem valamit, legalább arra válaszolj. Átnevezem a topicot?
  • K.András
    Mellesleg nem én mentem ati topicba ati kártyát szidni...Meg nem én mentem be a 85 radeon topicba hogy jajj de szar a radeon vagy milyen jo az nvidia...
  • K.András
    "Sőt,k.andras milyen alapon hasonlitgatsz te, ha egyszer nincs is ATI kártyád? Én mondhatom ugyanazt..."
    Ezt benézted megen, mert van itthon egy 96-os...
  • Borg
    Látom itt azóta is hatalmas fejlődésen ment át egyesek logikája.
    Persze, ha nem ATInak lett létrehozva a topic,akkor minek hasonlitjátok össze egyátalán vele?
    Sőt,k.andras milyen alapon hasonlitgatsz te, ha egyszer nincs is ATI kártyád? Én mondhatom ugyanazt...
    Csak tudod, van aki ismeri amiről beszél, mert utánanézett, hogy mit tud, és van aki isteniti, mert nvidia fan.

Hogyha nvidia fanoknak hoztátok létre a topicot, hogy minden alap nélkül lehessen isteniteni a kártyát, akkor miért nem ez lett a címe? Átnevezem nektek, nagyon szívesen, és akkor majd nem jön ide mindenki kijavitani a hülyeségeidet, mint ahogy eddig. Bár lehet hogy rövidúton átkerül a gumiszobába, mert noha van intel és amd fan fórum is, mégis ott kultúrált és logikus érvekkel fórumoznak...

Én egyébként kiszálltam a témából, nem fogom mindenkinek az apró cseprő hülyeségeit javitgatni itt, max törlöm ami nem felel meg a fórum szabályainak. (Sajnos a tévinformálás, és fals logika egyelőre nincs a szabályok között.)
  • joe69
    nem probléma ha nincs nv-je csak ne kezdjen el mindenkit oltani minden alap nélkül...
  • K.András
    Azért mert sok az ati fan,és nem birják elviselni ha valaki jot mond az nvidiárol...Érted nincsen nvidiája de azért jön ide osztani az észt...
  • Ruffi
    ati xt az felturbozott
    nvidia xt gyengitett
    még jo h kisebb a hütö...logika kell semmi más
  • Bubux
    Leszámítva a logók köztit:

Ez a sima 5900 és az SE logója is.

• Bubux
    Persze csak elvben mert nem találtam semmilyen különbségre utaló adatot.
  • Bubux
    256-os, sőt elvben egy kategóriával feljebb is van.
  • Bubux
    Ja bocs - csak abból indultam ki, hogy az XT 390-en megy hivatalosan.
  • joe69
    mivel éppen mostanában vett Tombi egy gexcube 9600xt, ezért érthető, hogy elfogult...
    Amíg nem láttam, hogy mit tud az 5900xt, addig én is a 96xt-re szavaztam
  • IMYke2.0.0.0
    Látni azt, csak nem lehet észrevenni - nem ugyanaz!

------------------------------------------
    .:i2k:.
    ------------------------------------------
  • joe69
    Hát gondolj bele, egy átlag magyar nem fog 100e vagy annál többet kiadni egy vga-ra, szerintem max 60e-ig érdemes elmenni, és ezért a pénzért veszek egy 5900xt, amit a tapasztalatok alapján fel lehet húzni sima 5900-re, amivel kicsit sokat spóroltam. Természetesen, a 9800xt a legfullosabb grafkártya a piacon, de minek adjak ki érte 130 rudit, amikor fél év múlva az is már csak felső középkat. lesz...
  • Tombi
    lol..beleolvastam a topicba, a szinvonal itt is megvan. Paraméterek alapján szvsz az Nvidia ZsirForsz FX 5900-a ár/telj arányban jobb az Ati 96XX-hoz képest.DE az ATI viszont minden másba jobb..és gondoljatok bele ha nem lenne jó ára az 5900-nek az nvidiának esélye sem lenne.Amugy rosz az összehasonlitás sztem ,de a hát a csaló nvidia miatt ez kellett !Mellesleg minden teszt megemliti hogy az Ati kártyák képe SZEBB !
  • ollie
    szerintem ő oltotta a többieket
  • joe69
    alaposan utánaolvesva nem tudom hogy miért oltották itt egyesek K. Andrást, az 5900xt valóban a ma kapható legjobb kari az ÁR/TELJESÍTMÉNY tekintetében
  • joe69
    dehogyisnem, prohardveren egy arc ilyet vett
  • joe69
    itt az MSI:)
    katt
  • joe69
    inno3d gpu-ja is 400 alapból...
  • NeoMaN
    "its rumored that DX9.1 will increase nvidia shader performance by as much as 60% at full 32-bit rendering."

forras:extremeoverclocking.com
    Ezexerint félreértettem. Nem a Radeont veri 60%-al, hanem az FX sebessége nő 60%-al.
  • NeoMaN
    Amúgy hozzátenném a témához:
    különböző fórumokon már olyasmiről beszélnek, hogy a DX9.1 NVidia nyomásra(pénz) hamarosan kész, és kidobja a microfos.
    Ebben a NV FX5950 kb 60%-al lenyomja a Radeon 9800XT-t.
    Meglássuk.
  • Bubux
    VGA PIXELVIEW GF FX5900LE 128MB DDR +TVOUT+DVI - 49500/ 61875 Ft
    Bolt: Mistral (Dél-Pest, Dél-Buda, Belváros)

Ez nagyjából ua. mint az Inno 5900XT, csak itt 400 MHz a GPU alapból, és 4000 Ft-al drágábban adják.

Hamarosan (2-3 hét múlva) valószínűleg mindenütt kapható lesz az XT változat is.
  • ollie
    Vagy Elite C64-en, mindössze 64k-ban volt egy hatalmas univerzum ;)