GeXcube Ati 9600 XT

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én dec. 6-án rendeltem a Mistralnál. Azóta még nem jött meg DE 26-án visszakapom a befizetett elõleget (10.000 Ft) Legalábbis nagyon bízom benne.
Megnéztem a www.Gecube.com.tw és ott 500/600 volt.
NeoMaN
Én is így tudom...

nem irigykedek, de a 9800XT-hez ilyen "papíros" van😞

Tombi
Sztem nem lesz iagazad , mert a netre csak egy eredeti kod kell majd..remélem igy fog müködni! end ne irigykedj :-)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

minden 9600XT-nek minimum 500/300-asnak kell lennie, hisz ez az ATI referenciakártyájának a teljesítménye,
HL2 ügyben meg nem akarlak nagyon elkeseríteni benneteket, de ha jól tudom akkor egy lekaparható vonalkódot kaptok hozzá, amivel majd ha megjelenik legálisan letölthetitek a játékot, de annak is csak a single playeres verzióját (akkkor már inkább a multis warezrõl...), de ne legyen igazam!

de sulinetben drágább is, és elõre ki kell fizetni!
majd pár hónap mulva téritik csak meg vagy gondolnak egyet aztán meg se téritik!
Tombi
Francia források szerint a VPU 500 a Mem pedig 325 MHz-es !

Tombi
Értem az érveidet ,de vedd figyelembe hogy ez SULINETES szal az egészet visszakapom és lett egy jo karim + HL2 :-)

K.András
Inkább az asus féle xt-t vegyétek az alapbol 500/600-as,és csak 6 ezer ft-vel drágább!!!Ráadásul az asus mindig a minöségröl volt hires, szal még huzni is lehet egészen biztos...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tombi
Nem semmi !kérdeznék vmit tõled.A ramokon volt borda ? És ugy a kártya hûtése milyen volt ? nagyon melegszik ? elõre is thx

Tombi
Nincs vége ,lesz jövöre is ,de azt már csak 2004 végén lehet hozzácsapni a bevalláshoz !És köszi HL2-t jo 5let volt mellé csomagolni ! TakiGabi: 6.-án !

fm
egy "utalványt" kapsz,amivel ki tudod váltani a hl2õt,ha megjelent..
a sulinetes akcióknak idén vége van? jövõre már nem lesz?

én is megrendeltem te mikor ?

Tombi
Nos szeretném ha itt beszélgetnénk errõl a kártyáról !A tuningban és hûtésben szerezett tapasztalatokat is meg lehet osztani mert sztem ez a Karácsony best of VideoKarija !Ugy olvastam a gyártó honlapjánGeXcube
Hogy jár hozzá a HL2 vagyis vmi igazolás hogy késõbb megkapod ( nem nagyon értem ) aki errõl tud vmi konkrétabbat az kérem irja le ! Amugy nagyon fura hogy a m*stral árlistájáról kezd eltûnni a kártya..biztos túl sok megrendelés . Még én sem kaptam meg a kártyát , csak Ígéretik hogy idén még lesz ( Ez azért is fontos mert sulinetes és év vége elõtt el kell küldeni a bevallást ) Szoval húzós lesz de talán belefér...öö kezdtenek ennyit akinek van már ilyen karija kérem irjon róla pár sort ! És hogy ha tud akkor küldjön képet !Amint meglesz ráintegrálom a zalman ram bordikat, hogy ne izzadjon ! :-)

Ati power !

← ElőzőOldal 3 / 3