134
Avagy Tuning,Tesztek,Tapasztalatok...
-
BlackWolf #38 En is most akartam gepet apamnak vannak ilyen nagykeres kapcsolatai de mindenhol ahol volt mar csak par sulinetes komplett gep volt mas semmi ures volta az egesz raktarkeszletuk es aztmondtak januar 4. elott ne szamitsunk uj keszletre szoval ez van fiuk :_D -
:-) kicsit ideg vok a kártya miatt..ez a SEX program nem egyszerüen nincs jol kitalálva..sajna ez nem a mistral hibája :( nagykerek alulszámitották magukat -
highlander #36 jol van. nem kell azért megenni. (ennyit!!!) -
Honnan tudjam csak azt mondtam amit mondtak...erről enyit -
highlander #34 tényleg nem lesz? ezt most komolyan mondod? és a pénut visszakaptad? -
Igy tényleg nem számit a HL2...na a jó hir az hogy nem lesz ati 9600 xt legalábbis nekem ezt mondták...szal :((( -
Akkor meg kutyának sem kell...
Maradok én is a "TDK-s" verzióknál. -
Nincsenek csodák, de ha az eredeti verzió jött volna is be, mindenki cs a HL2 cd-t kapta volna papírtasakban. Tehát a kuponért legfeljebb egy (vagy több) papírtasakos cd járna... -
Yes. Ha visszaolvasol régebbre amikor megjelent ez a hír először az volt, hogy adnak a kártyához egy HL2-t később pedig (amikor kiderült, hogy a valve még sehol sincs a játékkal) akkor jött a hír, hogy egy kupont kapnak az emberek amivel kiválthatják a játékot ha megjelenik.
Te ebből mire következtettél volna?
Én arra, hogy ha megjelenik a HL2 bemész egy boltba, leadod a kupont és szaladsz haza a HL2-vel.
De amint látom nincsenek csodák. -
Nekem volt dobozos kártyám pár, ezért van pár papírzacsis eredeti játékom is, bár mire meglettek, a "TDK-s" verziót már általában végignyomtam belőlük. -
Aszted 50-é kapsz egy XT-t+egy HL2?
Neeee.... -
Meglátszik nem volt még dobozos kártyám. -
Dobozos játékot sosem adtak kártya mellé, csak papírzacsist... -
Komolyan ekkora átvágás ez a HL2 cucc?
Komolyan, azon gondolkodtam majd veszek egy 9600XT-t mert lesz egy egész jó kártyám meg végre egy eredeti szép dobozos játékom amit legalább nem kell megvenni a kód miatt, erre kiderül, hogy multi kód nélküli gagyi és nemhogy dobozos hanem te töltheted le a Steamen keresztül?
Hát valve bekaphatja de keményen. És ha belegondolok, hogy emiatt esetleg drágább pár ezressel a kártya... -
Ne vedd meg!
DC++ -
Mert hamar rendeltem , mint te ,de ha nem jön akkor én is nyomtatót fogok venni... -
highlander #22 Tombi: miért vagy ilyen biztos benne????????
én is a vga-t venném meg de ha nincs más akkor a visszakapott pénzől veszek mást. Pl.: nyomtatót. -
Namost akkor a multiért vegyem meg ujra a játékot ? De LOL -
Single playa lessz ez tuti!
Azé ezek se adnak mindent ingyéé sajnos!! -
Én is visszakapom ha nem jön időben, de meg fog érkezni.. ! -
highlander #18 Én dec. 6-án rendeltem a Mistralnál. Azóta még nem jött meg DE 26-án visszakapom a befizetett előleget (10.000 Ft) Legalábbis nagyon bízom benne.
Megnéztem a www.Gecube.com.tw és ott 500/600 volt. -
Én is így tudom... -
Fam #16 nem irigykedek, de a 9800XT-hez ilyen "papíros" van:( -
Sztem nem lesz iagazad , mert a netre csak egy eredeti kod kell majd..remélem igy fog müködni! end ne irigykedj :-) -
Fam #14 minden 9600XT-nek minimum 500/300-asnak kell lennie, hisz ez az ATI referenciakártyájának a teljesítménye,
HL2 ügyben meg nem akarlak nagyon elkeseríteni benneteket, de ha jól tudom akkor egy lekaparható vonalkódot kaptok hozzá, amivel majd ha megjelenik legálisan letölthetitek a játékot, de annak is csak a single playeres verzióját (akkkor már inkább a multis warezről...), de ne legyen igazam! -
end #13 de sulinetben drágább is, és előre ki kell fizetni!
majd pár hónap mulva téritik csak meg vagy gondolnak egyet aztán meg se téritik!
-
Francia források szerint a VPU 500 a Mem pedig 325 MHz-es ! -
Értem az érveidet ,de vedd figyelembe hogy ez SULINETES szal az egészet visszakapom és lett egy jo karim + HL2 :-) -
K.András #10 Inkább az asus féle xt-t vegyétek az alapbol 500/600-as,és csak 6 ezer ft-vel drágább!!!Ráadásul az asus mindig a minöségröl volt hires, szal még huzni is lehet egészen biztos... -
Nem semmi !kérdeznék vmit tőled.A ramokon volt borda ? És ugy a kártya hűtése milyen volt ? nagyon melegszik ? előre is thx -
Nincs vége ,lesz jövöre is ,de azt már csak 2004 végén lehet hozzácsapni a bevalláshoz !És köszi HL2-t jo 5let volt mellé csomagolni ! TakiGabi: 6.-án ! -
egy "utalványt" kapsz,amivel ki tudod váltani a hl2őt,ha megjelent..
a sulinetes akcióknak idén vége van? jövőre már nem lesz? -
Takigabi #4 én is megrendeltem te mikor ? -
Nos szeretném ha itt beszélgetnénk erről a kártyáról !A tuningban és hűtésben szerezett tapasztalatokat is meg lehet osztani mert sztem ez a Karácsony best of VideoKarija !Ugy olvastam a gyártó honlapjánGeXcube
Hogy jár hozzá a HL2 vagyis vmi igazolás hogy később megkapod ( nem nagyon értem ) aki erről tud vmi konkrétabbat az kérem irja le ! Amugy nagyon fura hogy a m*stral árlistájáról kezd eltűnni a kártya..biztos túl sok megrendelés . Még én sem kaptam meg a kártyát , csak Ígéretik hogy idén még lesz ( Ez azért is fontos mert sulinetes és év vége előtt el kell küldeni a bevallást ) Szoval húzós lesz de talán belefér...öö kezdtenek ennyit akinek van már ilyen karija kérem irjon róla pár sort ! És hogy ha tud akkor küldjön képet !Amint meglesz ráintegrálom a zalman ram bordikat, hogy ne izzadjon ! :-)
Ati power !