134
Avagy Tuning,Tesztek,Tapasztalatok...
-
#87 off
tehetsz egy szivességet: huzd le magad thx
on
500/310-en járatva a kártya atomstabil
500/317-en viszont a VPU recover alaphelyzetbe állitja vissza na szal kb ennyi a max ahol most vagyok !
ilyen lett a hütés :Rézhütés -
joe69 #86 ez aztán az értelmes hozzászólás -
end #85 a SULINET BŐL NEM LEHET VISSZAIGÉNYELNI 60E-RET EZ HAZUGSÁG!
2*60-AT MEG FŐLEG NEM. -
#84 Nem látsz rosszul. Ez egy DX9-es kártya, itt már nem mérdvadó a 3d mark 2001 teszt. Ez csak annyit mutat, hogy DX8-as játékokban gyorsabb volt a ti 4200. Bár az igazán DX9es játékokhoz meg a 9600 lesz lassú szóval várni kell még arra a HL2-re, hogy mennyire is lesz DX9-es meg mennyire kell alá gép.
EGyébként meg hülyeség HL2 miatt kártyát venni, mert még saccolni sem lehet, hogy mikor jelenik meg, ha pedig jövő karácsony körül akkor - ilyen fejlődés mellett - könnyen lehet, hogy a 9600 már kevés lesz neki. -
#83 Ha azt kaptam volna amit rendeltem akkor nem lenne szivás mert az 500/650-ös 9600 XT lett volna !Amugy meg a HL2 miatt talán még igy is megérte ! -
#82 ti 4200-at lecserélted 9600-ra??? Meg vagy örülve!
ti 4200 sokkal gyorsabb csak nem tud dx9-et, ami persze kurva fontos....Én csak sajnálni tudlak -
#81 3d mark 2001 : 10500 pont pedig a Ti 4200-el 12000-et értem el..szerintetek is rosszul látok ? :((( -
#80 Nos a kártyával eddig szivok mert ki*aszottul melegszik pedig maxon járatom a ventiket , folyamatos játékfagyások , zizis kép 1 óra után. Szal kivagyok...télleg bukta ez a kártya..de ez a mistrál hüjesége, én sem ezt rendeltem de hát a csóróság nagy úr alapon elvittem sulinetbe ! csak müködjön már végre alapon !! tuningról álmodni se merek :( -
#79 Bazze, most látom csak hogy ez a karesz is átverés. Pedig még én javasoltam mindenkinek az elején, hogy a mistralban még lehet kapni esetleg sulinetben is.
Eddig még az volt a vélekedés, hogy XT-t kell venni, mert azt legalább nem butítják, hát dehogynem...
Szánalmas ez az egész, amit a gyártók művelnek ilyen olyan kódnevek alatt futó kártyáikkal.
Baze ha valaki nem képes XT-t gyártani akkor gyártson csak Pro-t vagy sima 9600-at és ne írjon rá mást. Ez az én véleményem. Mert már a padlás tele van butított 9600-akkal, 9600 prokkal és most már XT-kkel is. -
highlander #75 És most melyik driver van fent?
Szvsz tök mindegy, hogy sulinet vagysem. A termék legyen JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne melegedjen fel csak úgy magától mert én éppen játszom már 3 órája. -
highlander #73 akkor nem éri meg ilyet venni?
Takigabi: az kicsit túlzás hogy gyárilag nem tudják jóra megcsinálni. A felhasználónak kell külön vásárolni bordát, hogy jó legyen? Illetve a ramok csak 500 MHz-n futnak és már így sem bírják? Mi lenne ha a gyári ajánlásnak megfelelően 600 MHz-en futnának? -
joe69 #72 akko ezt a kártyát jól elbúrták... -
Takigabi #71 32 C fokról felmegy 52re pár perc alatt :( -
Takigabi #70 én szombaton tetetek rá egy hűtőt ugy lehet hogy jó lesz -
joe69 #69 ez a gexcube kari nem tűnik jó vételnek -
#68 neeee...250as rajta a ram???
-
#66 Tudtok vmilyen RefreshFIX progit a kártyához ? PowerStrip alatt hiába állitok 100 hz-et ugyanugy 60-on megy mindenhol...pls help vki ! -
Takigabi #65 Nekem mióta megvan játszok egy kicsit valami játékkla és pár perc mulva ujraindul a gép.Ha netezek akkor semmi problem.Lehet hogy gyenge rajta a hűtő , a gépnek hány fokosnak kell lennie?Motherboard Monitor 56c t amikor játszok és már kezd szétesni a kép. -
BlackWolf #64 manapsag mindennel attudnak baszni -
#62 A Mistrálos csodán 256MB 250MHz-es, 4ns-os RAMok vannak :(
Valaki hozzáértő elmondaná, hogy a gyakorlatban ez mekkora lassúlást eredményez egy 128MB 300MHz-es 2,8ns-os RAMmal szemben? -
#60 Hacsak az sem butított, mint a Mistralos 9600XT! -
joe69 #59 már nem a 96xt a legjobb át/érték arányú kari, hanem az fx 5900xt, amihez kap a vásárló CoD-t -
#58 Tombi, nem a dobozra vagyok kíváncsi, hanem a gagyi memóriák teljesítményére!
Azaz ezek a 250(500)MHz-es, 4ns-os RAMok mennyit lassítanak a referencia kártyához képest? -
#57 Ime egy kép a dobozról :GC-R96XT-D3 -
#56 up!megvan a kari!up -
#55 De bizos kapok mert az országban vannak már péntek óta..szal ez fix ! -
BlackWolf #54 lehet hogy mas lesz de szerintem iden mar nemkapsz kartyat -
#53 Nos az bitos rosz verzio volt (9600 Xt-s dobozban biztos egy pro volt utáncsomagolás rulez) , mert az eredeti kiirás szerint min 500 a vpu..amugy MOn ez a divat..azért remélem az enyém más lesz -
Inquisitor #52 "Nekem volt Gexcube 9600Xt -m. Orajelek: Mag 400, mem 730."
Hmmmmm. Nem gyanus, hogy a 9600XT ALAPÓRAJELE: 500MHz???
És mondjuk egy Sapphire Fireblade kapásnól 532MHz, és akkor tuning még sehol. -
highlander #51 Tombi:
nekem azt mondták a Mistralban, hogy a két ünnep között fog érkezni ilyen termék. De neked legyen igazad.
Szólj ha megjött neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#50 HL2 ha single --> mi van akkor? pár dollárért lehet majd upgradelni multisra. -
#49 hát nem aranyos ?:-)
-
#48 Az bizony :) Csak legyen már hétfő :))) -
highlander #47 én is nagyon kíváncsi leszek. De ha lesz akkor nagyon szép karácsonyi ajándék lesz. :) -
BlackWolf #46 erre kivancsi leszek -
#45 Hivd fel őket !Nekem is telefonon mondták ! Szegedről semmit nem tudok de valoszinü hogy "érkezési sorrendben" lesznek elosztva a karik (ugy hiszem) És biztos lesz szal hétfőtől már csak a mistraltol függ ki milyen hamar jut a kártyájához !!! XT POWA ! -
highlander #44 Ez tuti????????? Honnan tudod? És szerinted Szegedre mikor fog megérkezni?
Ha tényleg lesz akkor nagyon fogok örülni neki. Kösz az infot. -
#43 Aha köszi..szal feleslegnek vettem rézbordákat.. na mind1 ,a lényeg hogy lesz GEX 9600 XT !!! -
#40 !!! FIGYELEM !!!
Már az országban vannak a kártyák !!! Hétfőn kezdődik a szétosztás!
!!! FIGYELEM !!! -
BlackWolf #39 marmint en akartam uj gepet es faternak vannak kapcsolati