134
Avagy Tuning,Tesztek,Tapasztalatok...
  • Tombi
    off
    tehetsz egy szivességet: huzd le magad thx
    on
    500/310-en járatva a kártya atomstabil
    500/317-en viszont a VPU recover alaphelyzetbe állitja vissza na szal kb ennyi a max ahol most vagyok !
    ilyen lett a hütés :Rézhütés
  • joe69
    ez aztán az értelmes hozzászólás
  • end
    a SULINET BŐL NEM LEHET VISSZAIGÉNYELNI 60E-RET EZ HAZUGSÁG!
    2*60-AT MEG FŐLEG NEM.
  • BaLeeX
    Nem látsz rosszul. Ez egy DX9-es kártya, itt már nem mérdvadó a 3d mark 2001 teszt. Ez csak annyit mutat, hogy DX8-as játékokban gyorsabb volt a ti 4200. Bár az igazán DX9es játékokhoz meg a 9600 lesz lassú szóval várni kell még arra a HL2-re, hogy mennyire is lesz DX9-es meg mennyire kell alá gép.
    EGyébként meg hülyeség HL2 miatt kártyát venni, mert még saccolni sem lehet, hogy mikor jelenik meg, ha pedig jövő karácsony körül akkor - ilyen fejlődés mellett - könnyen lehet, hogy a 9600 már kevés lesz neki.
  • Tombi
    Ha azt kaptam volna amit rendeltem akkor nem lenne szivás mert az 500/650-ös 9600 XT lett volna !Amugy meg a HL2 miatt talán még igy is megérte !
  • Ruffi
    ti 4200-at lecserélted 9600-ra??? Meg vagy örülve!
    ti 4200 sokkal gyorsabb csak nem tud dx9-et, ami persze kurva fontos....Én csak sajnálni tudlak
  • Tombi
    3d mark 2001 : 10500 pont pedig a Ti 4200-el 12000-et értem el..szerintetek is rosszul látok ? :(((
  • Tombi
    Nos a kártyával eddig szivok mert ki*aszottul melegszik pedig maxon járatom a ventiket , folyamatos játékfagyások , zizis kép 1 óra után. Szal kivagyok...télleg bukta ez a kártya..de ez a mistrál hüjesége, én sem ezt rendeltem de hát a csóróság nagy úr alapon elvittem sulinetbe ! csak müködjön már végre alapon !! tuningról álmodni se merek :(
  • BaLeeX
    Bazze, most látom csak hogy ez a karesz is átverés. Pedig még én javasoltam mindenkinek az elején, hogy a mistralban még lehet kapni esetleg sulinetben is.
    Eddig még az volt a vélekedés, hogy XT-t kell venni, mert azt legalább nem butítják, hát dehogynem...
    Szánalmas ez az egész, amit a gyártók művelnek ilyen olyan kódnevek alatt futó kártyáikkal.
    Baze ha valaki nem képes XT-t gyártani akkor gyártson csak Pro-t vagy sima 9600-at és ne írjon rá mást. Ez az én véleményem. Mert már a padlás tele van butított 9600-akkal, 9600 prokkal és most már XT-kkel is.
  • highlander
    És most melyik driver van fent?
    Szvsz tök mindegy, hogy sulinet vagysem. A termék legyen JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne melegedjen fel csak úgy magától mert én éppen játszom már 3 órája.
  • highlander
    akkor nem éri meg ilyet venni?
    Takigabi: az kicsit túlzás hogy gyárilag nem tudják jóra megcsinálni. A felhasználónak kell külön vásárolni bordát, hogy jó legyen? Illetve a ramok csak 500 MHz-n futnak és már így sem bírják? Mi lenne ha a gyári ajánlásnak megfelelően 600 MHz-en futnának?
  • joe69
    akko ezt a kártyát jól elbúrták...
  • Takigabi
    32 C fokról felmegy 52re pár perc alatt :(
  • Takigabi
    én szombaton tetetek rá egy hűtőt ugy lehet hogy jó lesz
  • joe69
    ez a gexcube kari nem tűnik jó vételnek
  • Ruffi
    neeee...250as rajta a ram???
  • Tombi
    Tudtok vmilyen RefreshFIX progit a kártyához ? PowerStrip alatt hiába állitok 100 hz-et ugyanugy 60-on megy mindenhol...pls help vki !
  • Takigabi
    Nekem mióta megvan játszok egy kicsit valami játékkla és pár perc mulva ujraindul a gép.Ha netezek akkor semmi problem.Lehet hogy gyenge rajta a hűtő , a gépnek hány fokosnak kell lennie?Motherboard Monitor 56c t amikor játszok és már kezd szétesni a kép.
  • BlackWolf
    manapsag mindennel attudnak baszni
  • Nahar
    A Mistrálos csodán 256MB 250MHz-es, 4ns-os RAMok vannak :(
    Valaki hozzáértő elmondaná, hogy a gyakorlatban ez mekkora lassúlást eredményez egy 128MB 300MHz-es 2,8ns-os RAMmal szemben?
  • Nahar
    Hacsak az sem butított, mint a Mistralos 9600XT!
  • joe69
    már nem a 96xt a legjobb át/érték arányú kari, hanem az fx 5900xt, amihez kap a vásárló CoD-t
  • Nahar
    Tombi, nem a dobozra vagyok kíváncsi, hanem a gagyi memóriák teljesítményére!
    Azaz ezek a 250(500)MHz-es, 4ns-os RAMok mennyit lassítanak a referencia kártyához képest?
  • Tombi
    Ime egy kép a dobozról :GC-R96XT-D3
  • Tombi
    up!megvan a kari!up
  • Tombi
    De bizos kapok mert az országban vannak már péntek óta..szal ez fix !
  • BlackWolf
    lehet hogy mas lesz de szerintem iden mar nemkapsz kartyat
  • Tombi
    Nos az bitos rosz verzio volt (9600 Xt-s dobozban biztos egy pro volt utáncsomagolás rulez) , mert az eredeti kiirás szerint min 500 a vpu..amugy MOn ez a divat..azért remélem az enyém más lesz
  • Inquisitor
    "Nekem volt Gexcube 9600Xt -m. Orajelek: Mag 400, mem 730."
    Hmmmmm. Nem gyanus, hogy a 9600XT ALAPÓRAJELE: 500MHz???

És mondjuk egy Sapphire Fireblade kapásnól 532MHz, és akkor tuning még sehol.
  • highlander
    Tombi:
    nekem azt mondták a Mistralban, hogy a két ünnep között fog érkezni ilyen termék. De neked legyen igazad.
    Szólj ha megjött neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dikki*yysw
    HL2 ha single --> mi van akkor? pár dollárért lehet majd upgradelni multisra.
  • Tombi
    hát nem aranyos ?:-)
  • Tombi
    Az bizony :) Csak legyen már hétfő :)))
  • highlander
    én is nagyon kíváncsi leszek. De ha lesz akkor nagyon szép karácsonyi ajándék lesz. :)
  • BlackWolf
    erre kivancsi leszek
  • Tombi
    Hivd fel őket !Nekem is telefonon mondták ! Szegedről semmit nem tudok de valoszinü hogy "érkezési sorrendben" lesznek elosztva a karik (ugy hiszem) És biztos lesz szal hétfőtől már csak a mistraltol függ ki milyen hamar jut a kártyájához !!! XT POWA !
  • highlander
    Ez tuti????????? Honnan tudod? És szerinted Szegedre mikor fog megérkezni?
    Ha tényleg lesz akkor nagyon fogok örülni neki. Kösz az infot.
  • Tombi
    Aha köszi..szal feleslegnek vettem rézbordákat.. na mind1 ,a lényeg hogy lesz GEX 9600 XT !!!
  • Tombi
    !!! FIGYELEM !!!
    Már az országban vannak a kártyák !!! Hétfőn kezdődik a szétosztás!
    !!! FIGYELEM !!!
  • BlackWolf
    marmint en akartam uj gepet es faternak vannak kapcsolati