GeXcube Ati 9600 XT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Takigabi: az kicsit túlzás hogy gyárilag nem tudják jóra megcsinálni. A felhasználónak kell külön vásárolni bordát, hogy jó legyen? Illetve a ramok csak 500 MHz-n futnak és már így sem bírják? Mi lenne ha a gyári ajánlásnak megfelelõen 600 MHz-en futnának?

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Valaki hozzáértõ elmondaná, hogy a gyakorlatban ez mekkora lassúlást eredményez egy 128MB 300MHz-es 2,8ns-os RAMmal szemben?
Motorola Defy
Azaz ezek a 250(500)MHz-es, 4ns-os RAMok mennyit lassítanak a referencia kártyához képest?
Motorola Defy

Hmmmmm. Nem gyanus, hogy a 9600XT ALAPÓRAJELE: 500MHz???
És mondjuk egy Sapphire Fireblade kapásnól 532MHz, és akkor tuning még sehol.
nekem azt mondták a Mistralban, hogy a két ünnep között fog érkezni ilyen termék. De neked legyen igazad.
Szólj ha megjött neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Ha tényleg lesz akkor nagyon fogok örülni neki. Kösz az infot.
Már az országban vannak a kártyák !!! Hétfõn kezdõdik a szétosztás!
!!! FIGYELEM !!!

Maradok én is a "TDK-s" verzióknál.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Te ebbõl mire következtettél volna?
Én arra, hogy ha megjelenik a HL2 bemész egy boltba, leadod a kupont és szaladsz haza a HL2-vel.
De amint látom nincsenek csodák.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Komolyan, azon gondolkodtam majd veszek egy 9600XT-t mert lesz egy egész jó kártyám meg végre egy eredeti szép dobozos játékom amit legalább nem kell megvenni a kód miatt, erre kiderül, hogy multi kód nélküli gagyi és nemhogy dobozos hanem te töltheted le a Steamen keresztül?
Hát valve bekaphatja de keményen. És ha belegondolok, hogy emiatt esetleg drágább pár ezressel a kártya...
DC++

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
én is a vga-t venném meg de ha nincs más akkor a visszakapott pénzõl veszek mást. Pl.: nyomtatót.
Azé ezek se adnak mindent ingyéé sajnos!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját