GeXcube Ati 9600 XT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nem éri meg ilyet venni?
Takigabi: az kicsit túlzás hogy gyárilag nem tudják jóra megcsinálni. A felhasználónak kell külön vásárolni bordát, hogy jó legyen? Illetve a ramok csak 500 MHz-n futnak és már így sem bírják? Mi lenne ha a gyári ajánlásnak megfelelõen 600 MHz-en futnának?
akko ezt a kártyát jól elbúrták...

32 C fokról felmegy 52re pár perc alatt :(

én szombaton tetetek rá egy hûtõt ugy lehet hogy jó lesz

ez a gexcube kari nem tûnik jó vételnek

Ruffi
neeee...250as rajta a ram???

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Tombi
Tudtok vmilyen RefreshFIX progit a kártyához ? PowerStrip alatt hiába állitok 100 hz-et ugyanugy 60-on megy mindenhol...pls help vki !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Nekem mióta megvan játszok egy kicsit valami játékkla és pár perc mulva ujraindul a gép.Ha netezek akkor semmi problem.Lehet hogy gyenge rajta a hûtõ , a gépnek hány fokosnak kell lennie?Motherboard Monitor 56c t amikor játszok és már kezd szétesni a kép.

manapsag mindennel attudnak baszni

Nahar
A Mistrálos csodán 256MB 250MHz-es, 4ns-os RAMok vannak :(
Valaki hozzáértõ elmondaná, hogy a gyakorlatban ez mekkora lassúlást eredményez egy 128MB 300MHz-es 2,8ns-os RAMmal szemben?

Motorola Defy

Nahar
Hacsak az sem butított, mint a Mistralos 9600XT!

Motorola Defy

már nem a 96xt a legjobb át/érték arányú kari, hanem az fx 5900xt, amihez kap a vásárló CoD-t

Nahar
Tombi, nem a dobozra vagyok kíváncsi, hanem a gagyi memóriák teljesítményére!
Azaz ezek a 250(500)MHz-es, 4ns-os RAMok mennyit lassítanak a referencia kártyához képest?

Motorola Defy

Tombi
Ime egy kép a dobozról :GC-R96XT-D3

Tombi
up!megvan a kari!up

Tombi
De bizos kapok mert az országban vannak már péntek óta..szal ez fix !

lehet hogy mas lesz de szerintem iden mar nemkapsz kartyat

Tombi
Nos az bitos rosz verzio volt (9600 Xt-s dobozban biztos egy pro volt utáncsomagolás rulez) , mert az eredeti kiirás szerint min 500 a vpu..amugy MOn ez a divat..azért remélem az enyém más lesz

"Nekem volt Gexcube 9600Xt -m. Orajelek: Mag 400, mem 730."
Hmmmmm. Nem gyanus, hogy a 9600XT ALAPÓRAJELE: 500MHz???

És mondjuk egy Sapphire Fireblade kapásnól 532MHz, és akkor tuning még sehol.

Tombi:
nekem azt mondták a Mistralban, hogy a két ünnep között fog érkezni ilyen termék. De neked legyen igazad.
Szólj ha megjött neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dikki*yysw
HL2 ha single --> mi van akkor? pár dollárért lehet majd upgradelni multisra.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Tombi
hát nem aranyos ?:-)

Tombi
Az bizony :) Csak legyen már hétfõ :)))

én is nagyon kíváncsi leszek. De ha lesz akkor nagyon szép karácsonyi ajándék lesz. :)
erre kivancsi leszek

Tombi
Hivd fel õket !Nekem is telefonon mondták ! Szegedrõl semmit nem tudok de valoszinü hogy "érkezési sorrendben" lesznek elosztva a karik (ugy hiszem) És biztos lesz szal hétfõtõl már csak a mistraltol függ ki milyen hamar jut a kártyájához !!! XT POWA !

Ez tuti????????? Honnan tudod? És szerinted Szegedre mikor fog megérkezni?
Ha tényleg lesz akkor nagyon fogok örülni neki. Kösz az infot.
Tombi
Aha köszi..szal feleslegnek vettem rézbordákat.. na mind1 ,a lényeg hogy lesz GEX 9600 XT !!!

Tombi
!!! FIGYELEM !!!
Már az országban vannak a kártyák !!! Hétfõn kezdõdik a szétosztás!
!!! FIGYELEM !!!

marmint en akartam uj gepet es faternak vannak kapcsolati

En is most akartam gepet apamnak vannak ilyen nagykeres kapcsolatai de mindenhol ahol volt mar csak par sulinetes komplett gep volt mas semmi ures volta az egesz raktarkeszletuk es aztmondtak januar 4. elott ne szamitsunk uj keszletre szoval ez van fiuk :_D

Tombi
:-) kicsit ideg vok a kártya miatt..ez a SEX program nem egyszerüen nincs jol kitalálva..sajna ez nem a mistral hibája :( nagykerek alulszámitották magukat

jol van. nem kell azért megenni. (ennyit!!!)
Tombi
Honnan tudjam csak azt mondtam amit mondtak...errõl enyit

tényleg nem lesz? ezt most komolyan mondod? és a pénut visszakaptad?
Tombi
Igy tényleg nem számit a HL2...na a jó hir az hogy nem lesz ati 9600 xt legalábbis nekem ezt mondták...szal :(((

BaLeeX
Akkor meg kutyának sem kell...
Maradok én is a "TDK-s" verzióknál.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ollie
Nincsenek csodák, de ha az eredeti verzió jött volna is be, mindenki cs a HL2 cd-t kapta volna papírtasakban. Tehát a kuponért legfeljebb egy (vagy több) papírtasakos cd járna...

BaLeeX
Yes. Ha visszaolvasol régebbre amikor megjelent ez a hír elõször az volt, hogy adnak a kártyához egy HL2-t késõbb pedig (amikor kiderült, hogy a valve még sehol sincs a játékkal) akkor jött a hír, hogy egy kupont kapnak az emberek amivel kiválthatják a játékot ha megjelenik.
Te ebbõl mire következtettél volna?
Én arra, hogy ha megjelenik a HL2 bemész egy boltba, leadod a kupont és szaladsz haza a HL2-vel.
De amint látom nincsenek csodák.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Gerry
Nekem volt dobozos kártyám pár, ezért van pár papírzacsis eredeti játékom is, bár mire meglettek, a "TDK-s" verziót már általában végignyomtam belõlük.

NeoMaN
Aszted 50-é kapsz egy XT-t+egy HL2?
Neeee....

BaLeeX
Meglátszik nem volt még dobozos kártyám.

Gerry
Dobozos játékot sosem adtak kártya mellé, csak papírzacsist...

BaLeeX
Komolyan ekkora átvágás ez a HL2 cucc?
Komolyan, azon gondolkodtam majd veszek egy 9600XT-t mert lesz egy egész jó kártyám meg végre egy eredeti szép dobozos játékom amit legalább nem kell megvenni a kód miatt, erre kiderül, hogy multi kód nélküli gagyi és nemhogy dobozos hanem te töltheted le a Steamen keresztül?
Hát valve bekaphatja de keményen. És ha belegondolok, hogy emiatt esetleg drágább pár ezressel a kártya...

ZaJanga
Ne vedd meg!
DC++

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

Tombi
Mert hamar rendeltem , mint te ,de ha nem jön akkor én is nyomtatót fogok venni...

Tombi: miért vagy ilyen biztos benne????????
én is a vga-t venném meg de ha nincs más akkor a visszakapott pénzõl veszek mást. Pl.: nyomtatót.
Tombi
Namost akkor a multiért vegyem meg ujra a játékot ? De LOL

ZaJanga
Single playa lessz ez tuti!
Azé ezek se adnak mindent ingyéé sajnos!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

Tombi
Én is visszakapom ha nem jön idõben, de meg fog érkezni.. !