GeXcube Ati 9600 XT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy ati radeon 9600xt-m azért is írok ide 😛
szóval a képernyõ speckó beállításoknál van valami AGP csúszka (smartgart menüpontban) ami 0-n van ha fel akarom rakni akárhányszorosra, kiírja, hogy újra kell indítani. újrainditás után viszont megint 0-n van...
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A ram pedig nem igazán számít az XT-nél (legalább is nálam jobb eredményt hozott a core birizgálása a memó tuningal szemben).
Akkor viszont uszkve átverés, mert ez minden 9600XT-re igaz! Persze mondjuk a 325Mhz-es ram akkor is ott van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Sõt, hogy tovább keverjék a dolgot, van Full Retail és Lite Retail változat is, ezek között az a különbség, hogy a Lite-hez nem járnak játék CD-k, sõt, egyes esetekben HL2 kupon sem.
Most gyorsan körülnézve ilyen árakat találta:
Sapphire Atlantis 9600XT 128MB Lite (valószinüleg HL2 kupon nélkül) - 45.125 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 128MB Lite (HL2 kuponnal) - 49.210 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 256MB Lite (HL2 nélkül) - 49.815 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 128MB Full - 51.880 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 256MB Lite (HL2 kuponnal) - 53.865 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT Ultimate 128MB Full - 62.400Ft
(9600XT Fireblade-et nem látok sehol)
Az árak persze nagyon ingadoznak (van 9600XT Ultimate 56e Ft-ért is), és sok árlistán nem derül ki, hogy pontosan melyik változatról is van szó.
Amúgy pedig amit leírtam, az nem ördöngõsség, pusztán olvason a HW tesztoldalakat. ScoobyDoo kérdezett és én a tudásomnak megfelelõen válaszoltam (megjegyzem más nem vette a fáradtságot). Ez bánt?

Johogymánem mingyá megmondod, melyiknek milyen színû a doboza, és milyen betûtipussal van ráírva, hogy: ezalegjobbeztveddmegultimateedition...
A Sapphire többféle 9600XT-t is kiadott, van alap 500/300Mhz-en futó verzió, ez a sima Atlantis Radeon 9600XT, van a Fireblade verzió, ami magasabb frekin, pontosan 532/325Mhz-en fut, és van az Ultimate verzió, amin egy Zalman heatpipe hûtés van, és ez alap 500/300Mhz-en ketyeg.
Ha tisztán játékra kell, akkor én a Sapphire-t ajánlanám inkább, mert olcsóbb.
mAJD A MISTRALBAN ADJÁK ODA....
Letöltheted steamrõl a single only-t, de akkor már inkább ftp...
''Azok a vásárlók, akik 2003-ban cégünknél GeXcube 9600 XT videókártyát vásároltak, a számla eredeti példányával átvehetik azt a Half-life 2 kupont, amelynek hátlapján található kód segítségével a fenti nevû játékprogram teljes verziójához juthatnak ingyenesen.''
HL2 KUPON ÁTVEHETÕ by Mistral
Hugo67 : Nem nyert ,kérem próbálkozzon újra !
on
VGA.nfo oldalon fent lesz 1 miniteszt a kártyáról !
Aki olyat akar venni nézze meg a www.xpc.hu t!
Nem gondoltam volna másfél évvel ezelött
😊
9600 rullah
Szopjanak csak vele
😊
ha jol tom te is igen nagy jülyeséget csináltál ezzel a váltással
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
merthogy a mistralnál úgy is lehet kapni
a kártya pedig nem rossz(fõleg, hogy sulinetes), de nem a legjobb vétel manapság
tehetsz egy szivességet: huzd le magad thx
on
500/310-en járatva a kártya atomstabil
500/317-en viszont a VPU recover alaphelyzetbe állitja vissza na szal kb ennyi a max ahol most vagyok !
ilyen lett a hütés :Rézhütés

2*60-AT MEG FÕLEG NEM.
EGyébként meg hülyeség HL2 miatt kártyát venni, mert még saccolni sem lehet, hogy mikor jelenik meg, ha pedig jövõ karácsony körül akkor - ilyen fejlõdés mellett - könnyen lehet, hogy a 9600 már kevés lesz neki.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ti 4200 sokkal gyorsabb csak nem tud dx9-et, ami persze kurva fontos....Én csak sajnálni tudlak
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Eddig még az volt a vélekedés, hogy XT-t kell venni, mert azt legalább nem butítják, hát dehogynem...
Szánalmas ez az egész, amit a gyártók mûvelnek ilyen olyan kódnevek alatt futó kártyáikkal.
Baze ha valaki nem képes XT-t gyártani akkor gyártson csak Pro-t vagy sima 9600-at és ne írjon rá mást. Ez az én véleményem. Mert már a padlás tele van butított 9600-akkal, 9600 prokkal és most már XT-kkel is.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szvsz tök mindegy, hogy sulinet vagysem. A termék legyen JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne melegedjen fel csak úgy magától mert én éppen játszom már 3 órája.