134
Avagy Tuning,Tesztek,Tapasztalatok...
-
#134 help
van egy ati radeon 9600xt-m azért is írok ide :P
szóval a képernyő speckó beállításoknál van valami AGP csúszka (smartgart menüpontban) ami 0-n van ha fel akarom rakni akárhányszorosra, kiírja, hogy újra kell indítani. újrainditás után viszont megint 0-n van... -
#133 egyéb tapasztalat majd félév után?:DDD -
StarFist #132 Szvsz teljesen mindegy, mert ez a 32 MHz lóf.sz meg estifény. Az Overdrive köztudottan semmit sem ér. Aki húzni akar, az az ATITools-ban megtolja a csúszkát és beállítja a 600MHz core-t (mint én és még sokan mások).
A ram pedig nem igazán számít az XT-nél (legalább is nálam jobb eredményt hozott a core birizgálása a memó tuningal szemben). -
Akkor viszont uszkve átverés, mert ez minden 9600XT-re igaz! Persze mondjuk a 325Mhz-es ram akkor is ott van... -
StarFist #130 Az 532 MHz core csak abban az esetben igaz a FireBlade-nél, ha engedélyezve van az Overdrive. Kikapcsolt Overdrive esetén ez is csak 500-on ketyeg. -
#129 Mi az hogy! :)
Sőt, hogy tovább keverjék a dolgot, van Full Retail és Lite Retail változat is, ezek között az a különbség, hogy a Lite-hez nem járnak játék CD-k, sőt, egyes esetekben HL2 kupon sem.
Most gyorsan körülnézve ilyen árakat találta:
Sapphire Atlantis 9600XT 128MB Lite (valószinüleg HL2 kupon nélkül) - 45.125 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 128MB Lite (HL2 kuponnal) - 49.210 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 256MB Lite (HL2 nélkül) - 49.815 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 128MB Full - 51.880 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT 256MB Lite (HL2 kuponnal) - 53.865 Ft
Sapphire Atlantis 9600XT Ultimate 128MB Full - 62.400Ft
(9600XT Fireblade-et nem látok sehol)
Az árak persze nagyon ingadoznak (van 9600XT Ultimate 56e Ft-ért is), és sok árlistán nem derül ki, hogy pontosan melyik változatról is van szó. -
#128 A Sapphire verziók között van ár különbség?? -
#127 -
#126 Jah, gondolkodom, hogy lassan tiszteletdíjat kérjek az ATi-tól...
Amúgy pedig amit leírtam, az nem ördöngősség, pusztán olvason a HW tesztoldalakat. ScoobyDoo kérdezett és én a tudásomnak megfelelően válaszoltam (megjegyzem más nem vette a fáradtságot). Ez bánt? -
#125 -
#124 Cifu baz, te az ATI-nál vagy termékmenedzser... :D
Johogymánem mingyá megmondod, melyiknek milyen színű a doboza, és milyen betűtipussal van ráírva, hogy: ezalegjobbeztveddmegultimateedition... -
#123 Az ASUS 9600XT-nek 500/300Mhz-n fut, ez a "szabvány" freki 9600XT-nél.
A Sapphire többféle 9600XT-t is kiadott, van alap 500/300Mhz-en futó verzió, ez a sima Atlantis Radeon 9600XT, van a Fireblade verzió, ami magasabb frekin, pontosan 532/325Mhz-en fut, és van az Ultimate verzió, amin egy Zalman heatpipe hűtés van, és ez alap 500/300Mhz-en ketyeg. -
#122 Kösz! Órajelben van különbség a kettő közt? -
#121 A Sapphire egy viszonylag konszolidált darab, semmi extra. Az ASUS 9600XT-jén egy spéci hűtés van, valamint TV-bemenet is van rajta (de nem AIW!), és drágább.
Ha tisztán játékra kell, akkor én a Sapphire-t ajánlanám inkább, mert olcsóbb. -
#120 Hi all! Rég írtak, de remélem ez nem gond. Úgy döntöttem, hogy veszek egy Ati 9600 XT-t....milyet vegyek? Sapphire vagy Asus? -
joe69 #119 egyetértek -
#118 lol PERSZE.
mAJD A MISTRALBAN ADJÁK ODA....
Letöltheted steamről a single only-t, de akkor már inkább ftp... -
#117 HL2 KUPON !!!
''Azok a vásárlók, akik 2003-ban cégünknél GeXcube 9600 XT videókártyát vásároltak, a számla eredeti példányával átvehetik azt a Half-life 2 kupont, amelynek hátlapján található kód segítségével a fenti nevű játékprogram teljes verziójához juthatnak ingyenesen.''
HL2 KUPON ÁTVEHETŐ by Mistral -
#116 off
Hugo67 : Nem nyert ,kérem próbálkozzon újra !
on
VGA.nfo oldalon fent lesz 1 miniteszt a kártyáról ! -
#114 hmm...ugylátszik csak pár szerencsés embernek van eme remek és hibátlan kártyából. -
#113 másnak milyen tapasztalati vannak a kártyával ? up! -
#111 Nem hinném, hogy jobb lenne, mint amit itt olvashatsz a 9600XT-röl :(( -
#109 A Mistral is 54-ért adja a szar GexClubot :((( -
#108 Konkrétabb értéket tudsz írni? -
himpike #107 Nekem is ilyen kéne4 Gondolom, húzni nem lehet! -
Jarlaxle #106 Nekem sapphire atlantis fireblade van! Nagyon tuti! 54 rugóba került. Az eredmények az aláírásomba vannak. Jók azok a 325ös ramok. Aki olyat akar venni nézze meg a www.xpc.hu t! -
himpike #105 a 4200on nem jelennek meg dx9es efektek. De jó kártya attól függetlenül, azt én sem cserélném le, még korai... a fireblade 325 mhz-es rammal van szerelve. -
himpike #104 Fire blade-t próbáljatok venni. Úgy hallottam, azok frankók.
-
himpike #103 Ha a tv-n fekete a "kép", akkor a színátfedést variáld meg, azt hiszem "mindkettő"re, vagy both-ra kell állítanod, hogy jó legyen.
-
#102 A ház jól szellőzik? Van rajta olyan venti, ami kinyonmja a meleg levegőt? MErt ha nem ne csodálkozz, hogy valami is túlmelegszik a gépben... -
#101 nagy lassulást -
#100 Mekkora érték lett a Gef4-em...
Nem gondoltam volna másfél évvel ezelött
:)
9600 rullah
Szopjanak csak vele
:) -
#98 neked meg annyit h nem kell kiröhögni hanem segiteni kell neki...
ha jol tom te is igen nagy jülyeséget csináltál ezzel a váltással -
#97 4 ti 4200-rol ne váltsál -
#96 LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDD -
joe69 #94 na jó de mi van azokkal, akik saját zséből veszik???
merthogy a mistralnál úgy is lehet kapni -
K.András #92 LOL, bösnagymarost begépitetted a gépbe hamár a dunára nem engedték? -
#90 joe :))) nyugi , nem veled :)De nem kaptam semmi kupont igy aztán nehéz lesz..mert 1szerüen nem adtak hozzá :( -
joe69 #89 Lehúzhatod legálisan valamikor a HL2-t a netről, ez azér nem olyan, mintha dobozban kapnád...
a kártya pedig nem rossz(főleg, hogy sulinetes), de nem a legjobb vétel manapság -
joe69 #88 már csak azt kéne megmondanod, hogy kivel pörlekedsz...