45
2személyes társasjátékok
-
Apa27 #45 Van fent a Teszveszen "régi" [URL=http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=capitaly&c=0]"Retro" Capitaly[/URL]
Ajánlom mindenkinek :) aki az eredetit keresi!
Én tudom milyen nehéz volt nekem is megtalálni, azért is tettem most fel Nektek! -
Apa27 #44 Sziasztok!
Ajánlom minden kedves társasosnak, hogy a Vaterán most remek ajánlatot találva újra fel van rakva a "régi" Cluedo :)
Cluedo -
Apa27 #43 Sziasztok! Már sikerült beszereznem a társasjátékot :)
Már nem téma a dolog! -
Apa27 #42 Sziasztok! a régi CAPITALY társasjátékot hajtom, de sehol sem találok olyat, aki eladná! Tudna nekem valaki segíteni?
http://emc.elte.hu/~hargitai/capitaly/cap1.html
elküldtem egy linket ahol megtudjátok nézni, hogy miről is beszélek!
Írjatok bátran ide! Köszi a segítséget!
Ui.: MInden megoldás érdekelne!!!!!!!!
-
tzzolee #41 Sziasztok!
Ha szükségetek lenne Catan telepesei-Tengeri utazó társasjátékra, vagy Carcassone társasjátékra, írj nekem, újonnan tudok hozni üzletből a legolcsóbban.
Valamint Catan telepesei alapjátékkal is tudok szolgálni, valamint néhány kiegészítővel is a Carcassone társasjátékhoz.
Catan telepesei alapjáté: 6300.-
Catan - Tengeri utazó kiegészítés: 4200.-
Carcassone alapjáték: 4200.-
Ha esetleg másféle társasra lenne szükséged, nyugodtan írj és megmondom, hogy van-e és ha igen, mennyibe kerül.
További árakért érdeklődj kérlek!
Írj bátran: [email protected] -
#40 bocs, nem ide akartam irni -
#39 nem elég csak valami spéci drivert felrakni? -
amdrula #38 Én azt kaptam tesómtól, csak másik, szárazföldi kiegészítővel.
Tényleg jó cucc, egész sokat játszottunk vele, meg tervezzük is. ;)
Egyedüli a hibája a min. 3 fő.
Rizikó is király játék, csak azt is sokan jó játszani. -
#37 Monopolyt már sokan mondták :) Mi is gyakran játszunk ketten,de azért többen sokkal jobb ;)
2 személyes játékok amiket ajánlok --> Betűtorony;Blokád [ez egy kicsit ismeretlenebb,de nagyon jó logikai játék] -
#36 Én anno ezer éve kaptam 1 társast, a neve: Harc Európáért.
Nabazz az óriási játék, II. világháborús, lehet benne tolni a nagy hadműveleteket. Volt 1 pc-game az Axis&Allies.
Na ez arra hasonlít. -
#35 A "Pancser GMK" nyomott korábban pár játékot, azt hiszem egy négyes sorozatban: Harc Európáért, Végvári viadalok, Bumerángsziget és egy űr bigyó, na az nem volt meg.
A Bumerángsziget tiszta "rizikó" volt kannibálokkal és sokkal jobb játékmenettel. Voltak varázslók speckó képességekkel stb stb.
A Végvári viadalok egy középkori Magyarországon játszódó stratégia volt várostrommal, mezei csatákkal.
A Harc Európáért meg egy Hasbro játék utánzata volt - nem ugrik be a szemét neve innen a munkahelyemről -, de PCre is kiadták. Iszonyat jó táblás volt. Kockadobásos, világméretű II. Vh. :)
Aztán ugye ezek mellett a "Ki az úr a tengeren", a "Gazdálkodj okosan", a "Police 07", a "Pink Panther" létrás verziója, + egy rakat, aminek nem ugrik be a címe ...
De ha már analóg, akkor ugye ott volt még a "LEGO" is!
De jó is volt! -
Braveheart #34 SAKK -
#33 Én karácsonyra a Catan telepesei nevű játékot és annak a kiegészítőjét vettem meg, a Tengeri Utazót. Marhabaromijó :)
Szuper. nem tudom, hogy ez az-e, amire Jano gondolt, de ha az, akkor a Nyugatinál a skála metróban lehet venni. -
#32 Egy 4-5 szó után nem folynak össze a szavak?
Meg még vmilyen Betűtorony +D-t és Blankot láttam.
Most ezen a 3an gondolxok... -
#31 A jó öreg eredeti original Monopoly az isten.
Fém figurákkal, a gyilkos Tenessy-St.James-New York-al!!! -
#30 Scrabble az olyan, hogy kezdésnél van 7 betűd.
Középen kell kezdeni és szót kell kirakni.
Amennyi betűböl kiraktad a szót, annyit húzol. Minden betűnek van egy értéke. A következő játékos a tiedhez, hogy kell, hogy illesze a saját szavát!
Aki a legtöbb pontot kirakja az nyer!
Én a kedvessel jókat játszottam vele! -
#29 Nekem van Starwars Monopoly Special Edition!:-)))
Elég kira.
Amúgy télleg Police 007 volt a neve. -
#28 Ez melyik? És télleg jó ketten jáccani? -
#27 Pinyók jó helyek! Sok jóságra lehet ott rálelni! Rég elfeledett játékok excsajok fényképei etc... :)
(Nekünk persze nincs pincénk...) -
#26 Scrabble és elég hozzá két ember! -
#25 Kinevet a végén. Az jó volt. Karácsonykor mindig nyomjuk a családdal! Még egy jó 20 éves táblánk van, persze bábuk nincsenek meg!!! :) -
#24 A kommersz SCRABLE-t ajánlom!
Vagy az Original(!!!!!) MONOPOLY-t!
Mindkettőt imádom! -
#23 Asszem nekem még meg is van a pincébe valahol :) -
#22 Jaja és azt hiszem,hogy az a Police 007 volt de nem biztos,hogy ez a címe. Arra emléxem,hogy piros doboza volt és rá volt írva asszem,hogy Top Secret. Az is király volt -
#21 volt regen egy marha jo kis tarsasjatek, volt egy terkep es minden jatekos kapott egy rakat jegyet, vonat, hev, metro, villamos, busz, stb, es egy bunozot kellett elkapni, aki minden x-edik lepesben rakta csak fel a babujat a terkepre:))) iszonyat regen jatszottam mar vele, de nagyon jo volt! igaz 2-en azt sem lehet...de esetleg ha valaki emlekezne a cimere, az jo lenne:) -
#20 A Scotland Yard és a Capitaly is nagyon szerintem. -
#19 Nekem ami igazán bejött és sajna azt hiszem már nem is lehet kapni az az Ezüst Tó Kincse.
Tegnap megvettem az Angyal vagy Ördög játékot (nem tudom ismeritek-e) hát csúcs,hogy milyen kérdések vannak benne. Pl.:pisiltél-e már életedben mosdókagylóba stb... Mi ezzel is jókat elszórakozunk kettesben -
#18 ááááááááááá ez télleg nagyon jó!!!!!!!!!!!! eccer jáccottam és azóta is keresem, de sehol nem kapható!!!! -
#17 Siedler von Catan, vagy Settlers of Catan.
Területhódító-városépítő-egymássalcsatázó stratégia. Nagyon jó. -
#16 hú az rohadt jó -
#15 Scrabble a neve a szókirakósnak és lehet ketten játszani. Rizikózni is lehet ketten :)
Én nagy kétszemélyes kedvencem a backgammon, amit a sakktáblák belsejében lévő pályán kell játszani. Meg persze a sakk sem egy elvetendő 2player game. -
#14 Én már elmondtam, hogy miket szeretek, felsoroltam a legjobbakat, azok is kreatívak természetesen :) -
#13 No, senki sem ismer jó logikai/kreatív társasjátékot? -
#12 És mondjuk az ilyen szójátékok, amikor egy táblán szavakat kell kirakni(asszem van 3d-s része is), ugyhogy az elején mindenki kap n db. betűt? Ahhoz is kevés 2ember?
Nem jut eszembe a nevük, pedig tegnap látam többfélét is...
-
#11 Tudna valaki leírást adni a Warhammerről hogy mia a fene is az? -
#10 nekem tetszik a táblás "reversi" is, nem tudom mi a magyar társasjáték neve, hegyalján sokat nyomtuk azzal, azt lehet 2, 3, 4 személynek is. -
#9 ez a topic a "jóság" ketegoriaba sorolando:) -
#8 Odaírtam, hogy Cluedo.
"A Tikalt lehet ketten játszani, illetve a Gyűrűk Urát és a Cluedo-t is, a San Marco-t lehet, hogy minimum 3-an kell, sajnos nem vágom fejből, a Scotland Yard szintén két emberrel is játszható, illetve a Capitaly is."
Csak a postot nem mondatonként kell feldolgozni, hanem az egész szöveget minden részletével együtt :))
-
#7 Pontosan. -
sid123 #6 "Egy régebbi játék pedig egy Agatha Christie-s bűnügyi játék, ahol egy házban gyűlnek össze a gyanusítottak és ki kell derítenie minden játékosnak, hogy hol, mivel, és ki ölte meg a ház tulajdonosát."
Ennek a játéknak Cluedo a neve.