156
A CNN szerint tegnap este elpaták a diktátort
-
#27 ja és ha nem adják az ilyen hireket akkor hol az objektivitás? fos :) -
#26 sosem nézek hirtv-t mégis tudok a rendőr agresszivitásrol, tuntetésekről stb... hirTV egy fos.
két sávban mennek a hirek, közben beszélnek a háttérben, a képernyő 40%át elfoglalja a csik, hát ez mi ha nem szar :)
Ja és filip a zpluszbol is ott veri a nyálát mint vmi elit riporter, hányadéééééééééék -
#25 Az. De nagyon buták lennének az amerikaiak, ha 2004-ben a választásokkor nem mondanak neki game overt. -
ShaiHulud #24 Bush egy faszrago agresszor geci :) -
#23 Remélem megujjazza egy elefánt, aztán s*ggbek*rja, és a végén összevagdalják és megetetik a hangyákkal. -
#22 Azt ugye tudjátok, hogy a háború megkezdése előtt tavaly tavasszal Saddam közvetlen levélben tudatta Bush-sal, hogy engedélyezi független ellenőrök kutatását egész Irakban, de Bush azt válaszolta, hogy nem kíván élni ezzel a lehetőséggel. -
#21 nemzetközi bíróság elé állítják -
Braveheart #20 Hát nem csoda... -
#19 mint egy öreg beteg télapó... -
#18 De a Hír TV nagyon is jó, csak mivel Fidesz közeli, ezért az ilyen híreket nem adják, nagyon helyesen, már kezd elegem lenni, hogy a köcsög Bushék minden lépését agyondícsérik és beültetik az agyunkba minden TV csatornán, amikor meg más történik, akkor sunyítanak, persze a tüntetésekről, a rendőrök agresszivitásáról, az amerikaiak által megölt ártatlan Irakiakról csak a Hír TV-n szólnak. -
#17 nagyon lol, hirtv-n azt mondja a szakértő: irakban van aki örömében a levegőbe lő, vááááááááááá -
#16 és most, hogy elfogták mit csinálnak vele? megkínozzák, megerőszakolják? -
#15 lol :))) -
#14 Most. Az irakiak közül sírnak egy csomóan és kiabálnak. Elég durva. :( A diktátor úgy néz ki, mint egy hajléktalan a Nyugati mellől. :(
Még Csau-Csau is jobban öltözött volt ...
Azt mondja: "együttműködő és készséges volt letartóztatásakor ...". Szerintem ő is unta már azt a lyukat ... :) -
#13 já, épp mutatják is, ugy néz ki mint a télapo -
ShaiHulud #12 na most nezzd hirtv -
#11 kiváncsi vagyok mikor mutarják majd a pofáját annak a malacfejunek.... -
#10 ez a Hir TV egy akkora fos, miért nem adják amit az összes hir csatorna? Nincs egy kurva szinkron tolmácsuk? Sport hirek mennek rajta éppen, ki nem szarja le őket... -
#9 Én voltam! :)
Tanulmányi kiránduláson voltunk az egyetemmel Tikritben és benéztem egy házba, hát nem ott volt? :) Mondom is: JÉÉ! Szaddam! :) Erre ott termett 1000 kommandós és a CNN. Most éppen sajtótájékoztatnak a CNN-en. Az arab részt figyeljétek, ott szólnak rólam is ... :D -
#8 hivatalos, CNN ugy örülnek a riporterek mint majom a farkának... -
#7 mint két cimbora :P -
#6 -
#5 szerintem valaki tuti feladta -
#4 ja, most odakapcsoltam -
#3 jaja, de meg nem hivatalos -
Braveheart #2 Hú a nagy siettségben még a címet is rosszul írtam le :) -
Braveheart #1 Nézitek a CNN-t?