77
Gladius
-
#37 Elájulva én sem vagyok tőle. De azért jól esik egy kis felüdülés a sok japó RPG mellett. Mert azért ez mégiscsak más... -
#36 Hat en igazabol nem vagyok tulsagosan elajulva tole. Majd jaccom ha tobb idom lesz. -
rrroka #35 Most hozta cimbi, pár nap mulva próbálom akkor majd jelentkezem.
Két hét végigjátszás: megivott 80 liter kávét és fogyott 9 kilót, de végignyomta! :)))) -
#34 És sikerült végigjátszanod 1-2 hét alatt?! Hö! :-)) Az nem semmi. Nekem picit hosszabb elfoglaltságnak tűnik, mire végigjátszom!
Amúgy szerintem nagyon kellemes kis játék. Ha játszik még vele valaki, értekezhetünk... -
rrroka #33 Jamost nézem hogy X :( kár. -
rrroka #32 Elpasszoltad már a Gladisut? érdekelne.
PS2, ugye? -
#31 kösz a tippet..... -
#30 Jacca Unlimited Saga-t. Tuti nem lehet befejezni egyhamar. Vagy Xenosagat. kibaszott hoszu :) -
#29 küldj egy listát privátban vagy emailen
mondom, nem néztem ki semmi konkrétat, csak ha ezen a gémen túl vagyok, megint olyat szeretnék, ami hónapokig leköt, és minden nap lehet nyomni pár órát
-
#28 En sem utazok masoltba. Van vagy 23 erdeti gamam de most nem tudom fejbol. Valami pontos cimet nem adnal? Ugyertem jatek cimet :)))) -
#27 Ja. De arra semmi masoltam nincs :) es alig van aszem 7 gamam. -
#26 nem tudom, bármire vevő vagyok
sport, rpg, szóval hosszú távú dolgok előnyben
SSX3 is érdekel, de mondd, mid van, és meglátjuk
és nekem csak eredeti jó, nem vagyok csippelve -
#25 Neked X-ed is van? -
#24 Gratula :)
Mi kene cserebe? -
#23 nekem eredeti van -
#22 En majd megszerzem jovo heten mert masoltan nem kell. -
#21 1-2 héten belül végignyomom, ha érdekel valakit csere, szóljon! -
#20 Na akko majd megszerezzuk :) -
#19 hát a harcrendszer valami hasonló, bár az FF-et csak egyszer láttam
igazából pont úgy működik, mint az asztali szerepjátéknál, szerintem nagyon el lett találva, sok múlik a taktikán meg a képességek, helyzetek megfelelő kihasználásán, mondjuk ez természetes
gyenge ellenféltől is ki lehet kapni egy rossz döntés miatt, viszont jó felállással és csapatmunkával nem gond, ha az ellenség 2 szinttel magasabb
maga a játék inkább csak erre megy ki, az a lényeg, hogy a vidék összes városában bajnoki címet kell nyerned, hogy eljuss a nagy arénába a gladiátoriskoláddal (lehet addig nézni a nagyok meccseit)
a sztori itt messze nem olyan erős, mint FF-ben, kevésbé filmszerű az egész, mondom a harcra megy ki, és a stratégia/csapatépítés viszi -
#18 A harcrendszer... mert a maga ajatek milyen? -
#17 maga a játék vagy a harcrendszer? -
#16 Olyan minf az FF? -
#14 na megvettem a gémet tegnap, azóta nyomtam pár órát
a sztoriba még nem merültem bele, csak az első városok arénáiban gyepálom a rosszarcúakat
a harcrendszer nekem nagyon bejön, körökre van osztva, mint a rendes szerepjátékokban, de minden témadást kézzel kell időzíteni, vagyis a reflexeinktől függ a sebzés mértéke
különféle támadásoknál különféle "reflexpróbák" vannak, így nem csak a karakterünk különböző számértékei nőnek, hanem mi magunk is fejlődünk, és egyre hatékonyabban tudunk támadni
na szóval eddig jó móka, hangulatos, jól ki van dolgozva
majd még írok, ha már mentem egy kört a vadonban :D -
#13 JÉÉÉÉÉÉÉÉÉ TÉNYLEG!!!
Máskor majd megnézem. :P -
#12 na igen, talán nem véletlenül ide nyitottam :)
amúgy azon gondolkodom, hogy nem csippeltetem meg a boxot, hanem megveszem a játékokat
így mindig csak 1-2 "aktuális" game lesz nálam, de azok tiszták, és talán így nem lesz az mint PC-n a sok warezzal, hogy a legjobb se elég jó, és már nincs hova rakni a CD-ket.. vagy ez manapság már nem trendy? :) -
#11 Óóóó! ez csak konzolra van! -
#10 Honnan töltöd? -
#9 azt ma szedtem le, de éjjel kezdem a Gladius letöltését is (feltéve, hogy belefér még a chello korlátjába) :)
amúgy az egyik hack'n'slash a másik turn based RPG, max a címük hasonlít... -
#8 Már megjelent.. az ign jókat ír róla, aki szereti ezt a stílust annak biztos bejön. -
#7 En valahogy a Gladiator Sword Of Veagenance utan kicsit irtozokk ilyen stilustol :) -
#6 Megjelenés? -
#5 nem online, körökre osztott offline
multi nincs is benne -
#4 Ez a Lucasarts játéka nem? Asszem online RPG. -
#3 na akkor majd én :) -
#2 Nem -
#1 Nem találtam ilyen topikot. Ismeri valaki a játékot közelebbről?