Gladius
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sport, rpg, szóval hosszú távú dolgok elõnyben
SSX3 is érdekel, de mondd, mid van, és meglátjuk
és nekem csak eredeti jó, nem vagyok csippelve
Riszpekk
Mi kene cserebe?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
igazából pont úgy mûködik, mint az asztali szerepjátéknál, szerintem nagyon el lett találva, sok múlik a taktikán meg a képességek, helyzetek megfelelõ kihasználásán, mondjuk ez természetes
gyenge ellenféltõl is ki lehet kapni egy rossz döntés miatt, viszont jó felállással és csapatmunkával nem gond, ha az ellenség 2 szinttel magasabb
maga a játék inkább csak erre megy ki, az a lényeg, hogy a vidék összes városában bajnoki címet kell nyerned, hogy eljuss a nagy arénába a gladiátoriskoláddal (lehet addig nézni a nagyok meccseit)
a sztori itt messze nem olyan erõs, mint FF-ben, kevésbé filmszerû az egész, mondom a harcra megy ki, és a stratégia/csapatépítés viszi
Riszpekk

a sztoriba még nem merültem bele, csak az elsõ városok arénáiban gyepálom a rosszarcúakat
a harcrendszer nekem nagyon bejön, körökre van osztva, mint a rendes szerepjátékokban, de minden témadást kézzel kell idõzíteni, vagyis a reflexeinktõl függ a sebzés mértéke
különféle támadásoknál különféle "reflexpróbák" vannak, így nem csak a karakterünk különbözõ számértékei nõnek, hanem mi magunk is fejlõdünk, és egyre hatékonyabban tudunk támadni
na szóval eddig jó móka, hangulatos, jól ki van dolgozva
majd még írok, ha már mentem egy kört a vadonban 😄
Riszpekk

Máskor majd megnézem. 😛
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amúgy azon gondolkodom, hogy nem csippeltetem meg a boxot, hanem megveszem a játékokat
így mindig csak 1-2 "aktuális" game lesz nálam, de azok tiszták, és talán így nem lesz az mint PC-n a sok warezzal, hogy a legjobb se elég jó, és már nincs hova rakni a CD-ket.. vagy ez manapság már nem trendy? 😊
Riszpekk
Óóóó! ez csak konzolra van!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amúgy az egyik hack'n'slash a másik turn based RPG, max a címük hasonlít...
Riszpekk
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com