Gladius

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ja. De arra semmi masoltam nincs 😊 es alig van aszem 7 gamam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
nem tudom, bármire vevõ vagyok

sport, rpg, szóval hosszú távú dolgok elõnyben

SSX3 is érdekel, de mondd, mid van, és meglátjuk

és nekem csak eredeti jó, nem vagyok csippelve

Riszpekk

aabyssx
Neked X-ed is van?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Gratula 😊

Mi kene cserebe?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
nekem eredeti van

Riszpekk

Sephi
En majd megszerzem jovo heten mert masoltan nem kell.

FREAK
1-2 héten belül végignyomom, ha érdekel valakit csere, szóljon!

Riszpekk

Sephi
Na akko majd megszerezzuk 😊

FREAK
hát a harcrendszer valami hasonló, bár az FF-et csak egyszer láttam

igazából pont úgy mûködik, mint az asztali szerepjátéknál, szerintem nagyon el lett találva, sok múlik a taktikán meg a képességek, helyzetek megfelelõ kihasználásán, mondjuk ez természetes

gyenge ellenféltõl is ki lehet kapni egy rossz döntés miatt, viszont jó felállással és csapatmunkával nem gond, ha az ellenség 2 szinttel magasabb

maga a játék inkább csak erre megy ki, az a lényeg, hogy a vidék összes városában bajnoki címet kell nyerned, hogy eljuss a nagy arénába a gladiátoriskoláddal (lehet addig nézni a nagyok meccseit)

a sztori itt messze nem olyan erõs, mint FF-ben, kevésbé filmszerû az egész, mondom a harcra megy ki, és a stratégia/csapatépítés viszi

Riszpekk

Sephi
A harcrendszer... mert a maga ajatek milyen?

FREAK
maga a játék vagy a harcrendszer?

Riszpekk

Sephi
Olyan minf az FF?

FREAK
na megvettem a gémet tegnap, azóta nyomtam pár órát

a sztoriba még nem merültem bele, csak az elsõ városok arénáiban gyepálom a rosszarcúakat

a harcrendszer nekem nagyon bejön, körökre van osztva, mint a rendes szerepjátékokban, de minden témadást kézzel kell idõzíteni, vagyis a reflexeinktõl függ a sebzés mértéke

különféle támadásoknál különféle "reflexpróbák" vannak, így nem csak a karakterünk különbözõ számértékei nõnek, hanem mi magunk is fejlõdünk, és egyre hatékonyabban tudunk támadni

na szóval eddig jó móka, hangulatos, jól ki van dolgozva

majd még írok, ha már mentem egy kört a vadonban 😄

Riszpekk

Bandew
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉ TÉNYLEG!!!
Máskor majd megnézem. 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
na igen, talán nem véletlenül ide nyitottam 😊

amúgy azon gondolkodom, hogy nem csippeltetem meg a boxot, hanem megveszem a játékokat

így mindig csak 1-2 "aktuális" game lesz nálam, de azok tiszták, és talán így nem lesz az mint PC-n a sok warezzal, hogy a legjobb se elég jó, és már nincs hova rakni a CD-ket.. vagy ez manapság már nem trendy? 😊

Riszpekk

Bandew
Óóóó! ez csak konzolra van!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Honnan töltöd?

FREAK
azt ma szedtem le, de éjjel kezdem a Gladius letöltését is (feltéve, hogy belefér még a chello korlátjába) 😊

amúgy az egyik hack'n'slash a másik turn based RPG, max a címük hasonlít...

Riszpekk

Petyus_
Már megjelent.. az ign jókat ír róla, aki szereti ezt a stílust annak biztos bejön.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
En valahogy a Gladiator Sword Of Veagenance utan kicsit irtozokk ilyen stilustol 😊

Bandew
Megjelenés?

FREAK
nem online, körökre osztott offline

multi nincs is benne

Riszpekk

Bandew
Ez a Lucasarts játéka nem? Asszem online RPG.

FREAK
na akkor majd én 😊

Riszpekk

traXion
Nem

FREAK
Nem találtam ilyen topikot. Ismeri valaki a játékot közelebbrõl?

Riszpekk

← ElőzőOldal 2 / 2