Gladius

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Beloginolok meghalsz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK

Riszpekk

aabyssx
Beszótá'?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Pusztuja'! 😊))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Igen, a "Sephi" és a "vége felé" szavak kombinációja nagyon megnevettetett. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
😊))))))))))))))

Bisztos arra ertete hogy talan en az elejen meguntam de megnyugtatom hogy mar jo 20 ora utan tartottam 😊

FREAK
hát ez valóban tök vicces, mondjak még ilyeneket?

Riszpekk

aabyssx
> a vége felé

LOL

SRY Sephi!

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
hát igen, a vége felé egyhangú és kezd kurva nehéz lenni, ez tény

Riszpekk

Lammer
tesóókám... Incubation roxxxx 4ever... jólenne egy remake, vagy folytatás... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Nem rosz de meguntam! 😞

FREAK
wow beindult a topik?

na hogy tetszik a gém, emberek? 😄

Riszpekk

Sephi
Ja ja majd megnezem kohi 😊

Atcom
Má' mé' szidnálak le?! Milyen mágiára gondolsz? Az Affinity Attack-re? Azok pedig jól jönnek ám néha az ilyen katonák ellen, akikkel találkoztál! Használni pedig úgy tudod, hogy kiválasztod a Skill Selection Bar-on jobb szélsõ Skill-t, ott vannak az Affinity Attack-ek. A használatához természetesen rendelkezned kell a megfelelõ számú Affinity ponttal.
Sephi
Szidjal le de en meg most sem hasznaltam egyszer sem magiat... asse tudom hirtelen hogy hogyan kell 😊 Jo latom hogy van opcio ra de meg egyszer sem kellet.

Egyebkent talakoztam ket katonaval es agyon verte a negy emberemet 😛P

Csatlakozom 😊))
Én szerettem PCn az incubationt, abba se kellet dumálni, mászkálni, csak gyakni a génorzókat pályákon jól.
Nekem az begyün.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
Amen!

Atcom
"Az is idegesit hogy nincsen bejarhato taj nem lehet sokat beszelgetni csak fojton csatazni megalas nelkul."

Szerintem ilyet ne is várj egy körökre osztott stratégiai stílustól. Arra ott vannak az RPG kategóriába tartozó játékok.
Sephi
Jajj ezt ujrafogalmaznam.

Az idegesit hogy mindi berak egy arenaban es nagyonlehangolo. Foleg az a reflexes tamadas dolog nem teccik (bar mindig eber vagyok😊).

Az is idegesit hogy nincsen bejarhato taj nem lehet sokat beszelgetni csak fojton csatazni megalas nelkul.

De nem mondom en hogy rosz ez csak lassan kell jaccani nem naponta tobb orat mert felek megunom.

Ez az ugyanazok a harcok nekem is elég ködösnek tûnik 😊))

Atcom
Óóóóó! Akkor még nem láttad az igazi csatákat. Próbáld végignyomni egy város összes csatáját. Ez elsõ ütközetek nem nyújtanak kihívást. Viszont, ha egy városban már úgy 85%-os népszerûség felett vagy, akkor kezdõdik csak a móka!
Amúgy az "ugyanazokat a harcokat" érdekesen hangzik eme játék kapcsán. Egy körökre osztott stratégia, pont errõl szól. Nem inkább a mûfajjal van bajod? Ha a stílus kedvelõje lennél, biztos nem mondanál ilyet! Ennyi erõvel minden játék unalmas. Hiszen például egy árkád autós játékban sem csinálsz mást, mint mész pályáról pályára, körbe-körbe.
Sephi
Eddig negy vagy ot varost jartam be es ugyanazokat a harcokat nyomtam es mar kuvrara unalmas 😊

Sephi
Errol van szo. Izlesek es pofonok.

Atcom
Hol tartasz benne 5 óra után?
Atcom
Ez ugye ízlés kérdése. Nekem példul egy Final Fantasy már 30 perc után monoton. És azt se felejtsük el, hogy a játékok nagy része nem is rendelkezik 14 óra játékidõvel!
Sephi
En mar 5 oraja tolom es oszinten kezdem megunni. Nem kell anyazni ez van. Semmi egetvero ujdonsag nincs benne es egyre unalmasabbak az egymast koveto hulye harcok.Ja es tul konnyu....

másik topikbaállítja egy tag hogy 14 óra játék után nekimonoton lett.
Én meg mán szeretnék belekezdeni 😊)

Sephi
Oki koszi 😊

Atcom
Igen. Az a cél, hogy végigjárva a négy régió városait, megnyerd az adott régiók viadalát. Ha ez sikerül, akkor indulhatsz a végsõ diadalra.
Persze ez nem egyszerû mutatvány! Ahhoz, hogy egy adott régió bajnoka légy, meg kell nyerned a városok viadalait, amelyek csak akkor nyílnak meg, ha elõtte megszerzed a megfelelõ számú kupát. Persze, a csaták között vannak rém egyszerûek is, de akad jó néhány olyan is, amikor rendesen taktikáznod kell, hogy sikerre vidd a csapatod.
Minél többet játszom vele, annál jobban tetszik.
Sephi
De ez a jatek csakis arrol szol hogy non-stop megyek arenakban es vegig kell nyerjem az oszes csatat?

Atcom
Azért vannak itt elég brutál csaták és ellenfelek is, és még viszonylag a játék elején. Egy 3-as szintû nehéz harcos egy hármas combo-val úgy megforgatta a tengelye körül a 4-es szintû légiósomat, mint kiskrampusz a búgócsigát. Sebzõdtem vagy 60-at egy csapásra. Ez a csapás megrendítette szegény tápos legényem önbizalmát, az enyémrõl már nem is beszélve.
Sephi
Jovan ma' nem figyeltem. Nyugi ma! 😊

Atcom
Pedig egy-egy okító harcot is szenteltek mindkettõnek!
Sephi
De vegig jaccotam de ezt nem figyeltem meg.

Atcom
Nem játszottad végig az okító csatákat?! Pedig ott osztják az észt!
Atcom
Az egyik minden sikeres támadás után "töltõdik" egy felet, a másik minden kör végén kettõt.
Sephi
Fikaza a halal csak nem volt idom sok.

Sephi, te ugyis mindent fikázol,amivel nem játszottál huzamosabb ideig és elsõre nem fog meg 😊)))

Nekem körökre osztott stratégia kellett mindeképpen. nagyon várom!!!

Sephi
Hya... igaz en meg mindig nem ertem hogy hogyan lehet a ATK rubikat es a magia gomboket feltolteni....

Atcom
Elájulva én sem vagyok tõle. De azért jól esik egy kis felüdülés a sok japó RPG mellett. Mert azért ez mégiscsak más...
Sephi
Hat en igazabol nem vagyok tulsagosan elajulva tole. Majd jaccom ha tobb idom lesz.

Most hozta cimbi, pár nap mulva próbálom akkor majd jelentkezem.
Két hét végigjátszás: megivott 80 liter kávét és fogyott 9 kilót, de végignyomta! 😊)))

Atcom
És sikerült végigjátszanod 1-2 hét alatt?! Hö! :-)) Az nem semmi. Nekem picit hosszabb elfoglaltságnak tûnik, mire végigjátszom!
Amúgy szerintem nagyon kellemes kis játék. Ha játszik még vele valaki, értekezhetünk...
Jamost nézem hogy X 😞 kár.

Elpasszoltad már a Gladisut? érdekelne.
PS2, ugye?

FREAK
kösz a tippet.....

Riszpekk

Sephi
Jacca Unlimited Saga-t. Tuti nem lehet befejezni egyhamar. Vagy Xenosagat. kibaszott hoszu 😊

FREAK
küldj egy listát privátban vagy emailen

mondom, nem néztem ki semmi konkrétat, csak ha ezen a gémen túl vagyok, megint olyat szeretnék, ami hónapokig leköt, és minden nap lehet nyomni pár órát

Riszpekk

Sephi
En sem utazok masoltba. Van vagy 23 erdeti gamam de most nem tudom fejbol. Valami pontos cimet nem adnal? Ugyertem jatek cimet 😊)))

Oldal 1 / 2Következő →