35
Jo az Xbox,PSX,PS2 emulatorok?
-
zoli1997 #35 És sztem fölösleges adiig próbálkozni amí nem lesz ilyen több millióba kerülő géped xD -
zoli1997 #34 Skacok nem azért de elmennek az emulatorok csak nekem is 2.8 gigás procim van, 1.5 giga, ram 256-os videókari, tom a videókártya kicsit nagyon gáz de akk is ezekhez monstrum gépek kellennek mert én már kipróbáltam szinte az összes játékot és ment csak qwa lassan -
jo01 #33 Tudnátok segíteni a tenkaichi budokai 3 mal szeretnék játszani csak nem tudok mert iszonyatosan szagat milyen programot ajánlotok és milyen beálításokat a programhoz hogy legaláb 15-20 FPS-t ki tudjak hozni belőle
A Gépem:
AMD 2500+
512RAM
Ati radeon 9600pro 256MB VGA -
#32 -
#31 [IMG]http://<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FzaynsqIehM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FzaynsqIehM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/IMG] -
#30 500-ra tippelek! -
#29 Kíváncsi vagyok, hányan fogják még +kérdezni. De amúgy tényleg nem lenne nagy fáradtság visszaolvasni, nem jár még többezernél a hozzászólások száma... -
#28 LOL!
Látom te is elolvastad az előző hozzászólásokat. -
#27 Melyik fájlt kell beilleszteni? -
#26 Hogyan kell a PS2-es ill. az Xboxos emulátorokat használni?
-
#25 ittnézz körül:itt minden van!!! emulátorok,és rom-ok. -
#24 psx= 33 megahertz, dreamcast= 200 megahertz...ennyi a különbség a két gép között!belátható,hogy a dc-hoz egy atomerőmű kell majd.ha: elkészül egyszer az emu.én a nintendo64-et ajánlom neked! könnyű emulálni,és többszáz game van hozzá... a legnagyobb romok is csak 60 mega kőrüliek.n64 94 megahertz-es,ehhez sem árt egy jó gép... -
#23 Valahol hallják ezek az emulátort, de nem látják be, hogy nem létezik emulátor ezekhez. -
#22 Ezeket a játékokat nem letöltöttem, hanem, hmmm... mondjuk úgy: "szereztem"... :)
Amúgy DC++-t ajánlom, ott sokminden fent van. -
#21 honnan toltotted le? -
#20 PS1 viszonylag normálisan megy még nálam is, elég fika gépen. Star Ocean 2-t, ChronoCross-t szereztem most meg, ezek mennek. De ment a Tekken 2-3 is. Van az ePSXe nevű emulátor, ez egész korrekt.
Én DC++-ről szedem a cuccokat, lehet hogy van más forrás is (fizetős ftp például...). -
#19 Metropolis Street Racer kene nekem
http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000000822_screenshots.html ezen a weben kepek vannak hozza
-
#18 DC++on kivul honnan tudok gamet letolteni a Dreamcasthez? -
#17 nem nagyon hiszem hogy meg probalkoznak max 3ev mire rendesen a PS1et is :( -
#16 A gond az hogy szep grafikas gamet akarok.
De egyepkent hogy ha a PS1et letudtak akkor a Dreamcastest hogy hogy nem? -
#15 Nem tudom melyik a legjobb... Ami le van emulálva (többek közt)
Super Nintendo, Nintendo64, Gameboy (+advance), Playstation1.
GBA-ra és SNES-re baromi sok játékot lehet találni és nem is hosszúak (mármint méretre... pár mega egy-egy játék) -
#14 Es egyebkent mi volt a legjobb amit le tudtak emulalni? -
#13 Elegem van az emukbol!!
konzolra nincs penzem 190Ft jelenlegi penzem :((((
Es mind1gyikhez draga minden kiegeszito,gamek. kiveve a Dreamcasthez es eleg jonak is latszik meg a Nintendo64is(ehez mar a gamek dragabbak.):((((((((((((((( -
#12 Van, de sz*rt sem ér... Még a DC-t sem tudták úgy leemulálni, hogy pc-n élvezhetően játszható legyen. Istentelenül beszaggat+ilyesmik. (már amit hallottam)
Csak kínlódik a sok gyík, nemhogy venne egy konzolt. De nem, mert azt tilcsajazvallása. Inkább félmilkáért gépet újítunk.
Amúgy hörcsög rulez! :) -
#11 ok de mind1ik 1be?
De Sega Dreamcast csak van nem? -
#10 se xbox, se ps2 emulator nincs ezert ki ne adj sms-t -
#9 De emulátoros topik van. -
#8 Koszike hogy szoltal csak a gond hogy minden konzolhoz mas
forumvan.
Es Dreamcast et nem is mondtam! -
#7 Hallod? Nem nyitnal meg egy topikot emulatorokrol? ugysincs csak vagy 100 itt... eskuszom nehez elovasni kicsit a dolgokat? Miert jo az ha 1001 topikba irunk? -
#6 Hát nem tudom, szerintem nincs XBOX emu, de eleht, hogy nagy marhaságot mondok. Szerintem nem létezik. -
#5 bocs a mondat vegen a minre -
#4 Igazabol pcre a The Sims Boustin Out ot szereznem meg
mind1 min.Szoba johet a GameCube is! -
#3 Xbox emu hogy megy pcn?megeri kuldeni smst? -
#2 Én úgy tudom nincs. PS1 valószínűleg van, de az elég gagyi, bár nekem is van, jó cucc, csak már nem tudom eladni, mert kiment a divatból.
Az XBOX-ról meg megint nem gondolom, hogy van emulátorja. -
#1 Hát PS2 emulátor biztos nincs.