57
Szal...
-
pistike #57 a rince kel -
pistike #56 a rince kel -
pistike #55 a rince kel -
#54 Rince! Ne szerezd meg a Wrath Unleashed -et bazz mert egy 10 pontos kretenseg az egesz! Az elejen meg erdekesnek tunt de egy akkora szar :((((( -
#53 Wrath unleashed engem is nagyon érdekel, majd ki akarom próbálni valahol. Régi Archon Ultra (mond egyáltalán valakinek valamit ez a név? :) meccseket jutatja az eszembe. -
#52 Culdcept = Yu-Gi-Oh + Final Fantasy Tactics + Monopoly -
#51 A Clucept micsoda? -
#50 Ja az nekunk is teccet.
Mi most 1000-el jaccuk Winning Elevent , Clucept , Wrath unleashed es Soul Calibur 2-est :) -
#49 hát ja jó egy gém -
#48 Tanítsd meg nekik hogy kell ezt magyarul kicsit kicifrázni -
#47 Háhh legjobb party game: NBA Street Vol. 2.
Vannak nálunk külföldi cserediákok és ezzel játszanak én meg csak a kiabálásokat hallom: Yeah, that's good. That's funny! lol... :D -
rrroka #46 oksa! -
#45 Ha nem meek balcsira akkor tuti gyuvok!!! -
rrroka #44 spehi attól még ruccanj át egy iccakára a buliba olkrájt?
Tegnap vettem egy 576konzolt, tök jópofa újság. Van benne BGDA mintájára készült Fallout világos lődözős játékról leírás amit szintén lehhet koop módba nyomni. Ez kell nekem! :))) -
#43 Aszem de nem tuti. Lehet BalatonFuvoson leszek. :) -
rrroka #42 március 19 péntek,BP -
#41 Miko' is lesZ? -
rrroka #40 thx sephi! jösz FFDPre? -
#39 Future Cop az jo multiba... meg ooo... Herc;'s Adventure nagyon utos gama :) -
rrroka #38 psx-re tudtok vmi címet mondani? azon csak voltak bugyutább kétpléjeres játékok. vmi olyan kellne ehaol szaftá lehet lőni vmi idegen rohadékokat bazinagy puskákkal... -
#37 Sajnos az sport jatekok dominalnak ketjatekos teren. De azok nagyon :))) -
rrroka #36 aznemjóu -
#35 Nem tudok. -
rrroka #34 Nem japcsi RPGkre gondoltam, abból elég kesz egyenlőre a FFX, X-2 :) hanem rendes körös stratégia mint a gladius, vagy mint PCn az Incubation. -
#33 BTW több JRPG így működik (pl. Wild Arm 3). -
#32 FFX-ben a csaták körökre vannak osztva. -
rrroka #31 Vmi krökre osztott stratégia tipped nincsen? -
#30 Interkarate-ban 1 tűzgombhoz képest elég sok mozgás volt. Abban is lehetett ügyeskedni (ott meg a távolság számított nagyon).
Barbarian! LOL -
#29 ICO egy jó kaland... -
rrroka #28 Na egy ilyen tenchut kipróbálnék egyszer.
Meglesem.
A bunyós játékokban igazad van, nekem már bazira nehéznek tünika 80 féle mozgá megjegyzése, lemeradtam vhol interkarate,meg barbarian szinten :)
najó ez nem igaz SF2 vel még nyomtam amigán, meg az ONI is végigment valahogy :)
kösz a tippeket.
Mindenki dícséri az ICOt de mé mindíg nemtom milyen stíl. -
#27 Lehet, hogy ez hülyén fog hangzani, de a mély bunyós játékok (Tekken, VF) nagyon intelligensek és nem a kombókon múlnak. Mivel annyira sok (és színes) mozgás van amit meg lehet tanulni és be lehet gyakorolni nagyon sok múlik a leleményességeden, hogy képes vagy-e átverni és hibázásba kergetni az ellenfeledet. Mert tapasztalt játékosok között már egyszerű kombó nyomogatással semmire sem mész. -
#26 A Tenchu-ban van osztottképernyős coop és vs. mód is.
Az ICO az ICO. SZVSZ alapmű (és tényleg mű). -
rrroka #25 Ja! és egy gépen ketten nyomható játékra gondolta,a Tenchu gondolom nem az.
az ICO mit tud, milyen stílus? az 576on elég ködösen írják le. -
rrroka #24 a busta move pont megvan csak eddig nem vitte, nem is nagyon rpóbáltam :) ahogy nézem az vmi cukorfalatos falbontósdi :)
a többiütögetős rugdosós játék,azok trék. akinek több ideje van a kombókat nyomni az nyer, slussz. -
#23 Bust-A-Move ;)
Bouncer
Tekken Tag/4, Virtua Fighter 4/EVO, DOA 2, Soul Calibur 2, Street Fighter
WRC, GT3
ICO (egy végigvitel után!)
Tenchu-ban is van többjátékos mód
...
Ezek csak hirtelen jutottak eszembe. Szóval lehet találni... -
rrroka #22 Télleg nincs semmi más 2 playeres játék a BG:dark aliancen kívül? vmi osztottképernős autózós, vagy vmi koperatív csihipuhi? -
#21 Micsoda?
Most a ps2-es Half-Life ra gondolsz?
Co-op ban lehet tolni, vagy hogy érted? -
lowdog #20 ez mekkora marhaság... én pedig akartam használni =]
azért nem bánom hogy az ötöset vettem... -
#19 amen!! :)) -
#18 Snes-en a Super Mario 3-ban lévő Mario Bross volt a legkirályabb kétjátékos progi :)