57
Szal...
-
#17 Az utolsó Ps2-es tipusról leszedték, mert a kutya sem használta, vagy valami ilyesmi volt az indok. -
lowdog #16 hali
kérdezném, mi a helyzet az i.Link-kel?
a ps2-m dobozára az van írva, hogy nem támogatja...
ezt csak most vettem észre, létezik, hogy külön lehet olyat kapni, ami támogatja és olyat ami nem? ebben hol a logika? -
#15 DESERT STROM -
#14 Sephi nem vesz 6k-ert semilyen jatekot amikor ingyen is emgszerezzi ha akarja :) -
#13 Sephi? Nem hiszem. :) -
#12 Látod Rince ha azt mondod van egy eladó 6k-ért, Sephi lehet megvette volna. =)) -
#11 Hihe :) Koszike most majdnem beszereztem. Nem baj maradunka sportokna' :) -
#10 Nem is mer kujjajó! =) -
#9 BG Dark - Alliance egy okádék, 2 forintot nem ér.
Single player-ben fél órás mulatság, aztán beleunsz. Két játékosban már kicsit tovább tart, talán elvagytok vele egy óráig is, de aztán elő nem veszed többet, olyan unalmas, monoton szar. :P
Ha valaki mazohista, vagy kimondottan erre gerjed, annak van egy gyári példányom, tökéletes állapotban, egyszer használtam. 6k-ért elviheti.
>>>Sephi
- Half Life-ban például van egy korrekt két játékos rész. Direkt PS2-höz készített új epizód. Még nem nyomtuk végig, mert tesóm beleunt, de nekem egész jónak tűnt...
- Az új Lotr game is elég korrekt ilyen téren. Bár csak hallottam, nem próbáltam, mert az is ilyen hack 'n' slash, sz'al attól én távol tartom magam. :P
Érdemes kipróbálni, lehet nektek bejönne.
Sajna más coop game nem jut az eszembe. :(
Jó az aláírások! :D -
#7 BG: Dark Alliance.
Jófajta hack n slash játék, coopban iszonytatóan komoly, haverral rengeteget nyomtuk PS2-t. =) A GC verziót is meg fogom venni! -
#5 A Baldur's GatE??? -
#4 (asszem ez megjelent PS2-re is)
Vagy ha ez nem akkor a Two Towers biztos. -
#3 Return of the King -
#2 Baldur's Gate? -
#1 Playstation 2 tema...
Baz... most neztem at az egesz internetet infoert es nem igaz hogy alig talatam par jo kis ketjetekos akcio jatekot... Ez nem igaz...
Meg Ps1-re tele volt 2 playeres jatekokkal bazz csak hogy megemlitsem a Future Cop meg a Herc's Adventure par kedvencem.
Nem tud senki loyan akcio jatekot mondani Ps2-re amit rendesen vegig lehet vinni ketjatekos uzemmodban es nem bunyos vagy sportjatek?