Nemcsak a ceruza helyzete, hanem a nő fejtartása is más :-p
Kétségkívül jó az új Samsung, csak a reklámban elfelejtik megemlíteni, hogy átlagos használat mellett éppencsak kibír 2 napot a vadiúj aksival. Fél év után töltheted naponta. Kell ez nekem? Nem :)
sztavrosz#7
dsv: " A legtöbb ember ezért veszi a Nokia-t, mert divattelefon... Erre kiválóan alkalmas a Siemens 15-25e Ft-os telefonja." Erre kiválóan alkalmas a NOKIA 3410-es telefonja 15e Ft-ért. Hoppá-koppá??? Egy kicsit tájékozatlan vagy, nem gondolod? Az általad favorizált zímensz, az alsó kategóriában próbálkozik, elég gagyesz telefonokkal. Egy zímenszet nem tudsz felmutatni, aminek ne lenne műanyag feelingje. "Valoszinuleg te is egy divatpatkány vagy!" Nekem most nem NOKIA-m van, de tudok amit tudok, hogy a legjobb telókat a finnek készítik. És ezt a fogyasztók pénzszavazatai is alátámasztják.
sztavrosz#4
Mekk Elek: Nokia a legcoolabb telefonokat készíti, ellenben a zímensznikszdorf olcsó húsnak híg a leve típusu mobilokkal. Mondj egy full high tech telót, amiből nincs jobb a Nokiának!? Erről ennyit, szóval kuss picsába és használd továbbra is sutyófonodat. Még egy kérdés? A zímensz mindenhez ért? Szerintem az aluminiumkohóknál kellett volna maradniuk!!!