1034
Aliens vs. Predator film!
-
#71 hat az uj trailer elegge bejon:)) bar szerintem nem olyan jo mint mondjuk az alien 4 trailere.. de azert amikor az alien ravicsorog a predatorra hat juj.. az uto megallt bennem hogy vajh' mit mutatnak meg most -
#70 -
#69 Hát nem tudom, ha csak azért csinálják, hogy legyen még egy rész hisz megéri akkor felőlem hanyagolhatják. Ha viszont összeállt egy nagyon jó ötlet a folytatáshoz, és hajlandóak is eleget áldozni a megvalósításához akkor nagyon is örülnék neki.
Mellesleg megjegyzem az öreganyám fiatalabbnak néz ki mint Sigourney Weaver az Alen Quadrology extráihoz készült interjúkon. -
#68 remélem lesz -
#67 ALIEN 5-ről négy éve kb. félévenként mindig felbukkannak pletyka szintű hírek. De ezek mindig olyan szintű dolgok, hogy Sigourney Weaver egy interjúben nem zárta ki a lehetőségét, tehát az még erősen kutya vacsorája.
Ha engem kérdezel, szerintem az AvP pénzügyi eredményeitől függ, hogy lesz-e ötödik rész. -
#66 eddig csak 4 avsp könyv jelent meg nem?
mer nekem csak 2 van a vadászok bolygója meg a préda
én is kurvára várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
lesz alien 5 is???????? -
#65 film meg a jatek:) egyutt nagyon UT!!!!!!! -
#64 Játsztottam a játékkal. - Király történet - főleg a második részé.
Olvastam néhány könyvet - Közepes történet.
Olvastam képregényeket is. - Gyenge történet.
De szerintem a leggyengébb a készülő film története.
Föld, Antarktisz, piramis, Weyland nevű millomos... Ebből sok jót nem lehet kihozni.
Fogadjunk, hogy a második részben felbukkan Yutanui úr is :) -
#63 Jöhetne már valami újabb avp trailer:) Amig nem jön a film legalább egy kis újabb bemutatót tegyenek már fel:)) Bírom azt, amikor a Paul Anderson beszél és elmondja a történet lényegét. Nagyon állat!! -
Hanzo #62 Ha érdekel akkor még mindig áll az ajánlatom a Predator DVD-vel kapcsolatban. Szerintem 2000 Ft nevetséges ár érte .
Igaz magyar hang nincs rajta, de ezért kárpótol a tökéletesen kevert 5.1 eredeti hang. -
magneto #61 Az az igazság, hogy most már végül is mindegy, hogy magyar vagy angol, sőt kiváncsi vagyok, hogy milyen az eredeti. Azt írta valaki, hogy a magyar szinkron alól eltünt néhány érdekes hangeffektus.
Tegnap az Imesh-hel rákerestem és megtaláltam mind a 4 filmet, de még adsl-lel is lassan jön. -
#60 pedig a Predátor szinkronja még jó is volt :( -
#59 Ha a filmre gondolsz és nem képregényre stb. akkor nem igen fogsz találni weboldalt ahonnan leszedheted. Viszont, pár hozzászólással ez alatt valaki árulta 2000 Ft-ért a Predatort DVD-n...bár azon hiába keresnél magyar hangot. -
magneto #58 Sziasztok!
Én Alien és Predator rajongó vagyok. Kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e javasolni egy oldalt, ahonnét le lehetne tölteni magyarul az Alien és Predator szériákat.
Én már nagyon várom az AVP-t és szerintem tök jó volt a teaser és a featurette is.
Remélem a hollywood-i agyasok nem szégyenítik meg ezeket a filmeket! -
#57 mar mondtam hogy nekem megvan a 9 cd-s de leirom megenn..szoval 9 cd.. mindan paratlan cd-n rajta van a film ket verzsonben.. aztan minden paros cd-n az eztrak vannak.. a 9. cd is extra...sajna nem szinkronos verzio van meg...de mindegy.. majd megtanulok inglisul.. -
#56 Amikor az első könyv megjelent, 5 óra alatt olvastam ki, nem tudtam abbahagyni. Az nálam nagy szó, van olyan amelyik hetekig ott van kinyitva, de nem fogynak az oldalak. Ha hasonló lesz, akkor lesz rendben a dolog. -
Gandibá #55 Hát az nagyon szar lett, haverral végigröhögtük :D -
#54 Ilyen szódával elmegy kategória. -
#53 Maradjunk abban, hogy nem jó. -
#52 mé az szar lett? -
#51 Remélem, nem olyan lesz, mint a Freddy vs Jason, ha már a versusoknál tartunk... -
Gandibá #50 Ettől a filmtől sokat várok, mert az Alien és a Predator filmek is nagy kedvenceim. Remélem nem barmolják el, és csinálnak belőlve valami gagyi akciófilmet. -
Hanzo #49 Hi !
Tudom ez nem az apróhirdetések helye, de úgy érzem ez az ajánlat sokakat érdekelhet.
Mivel sikerült végre beszereznem ausztráliából a dupla lemezes verziót, ezért most eladom eredeti hibátlan állapotú PREDATOR 1 DVD-m 2000Ft-ért.
Akinek kell írjon. -
#48 én külön akartam megrendelni, erre jött a mail hogy elfogyott és már nem is lesz vegyem meg egybe.... -
#47 Az azért elég komoly,hogy mindegyik epizód 2x lesz benne a dobozban! Engem speciel csak a hosszabb változatok érdekelnének, remélem kiadják őket külön-külön is és így olcsóbban. Különben ez az ár tényleg nem sok, ha azt vesszük, mennyit is tartalmaz! -
#46 Es mindez - szvsz - elfogadhato aron, 18 ezer forintert lesz megveheto.
Most eloszor lesz kiadva szinkronosan.
Az elozo kiadas (Alien Legacy), szinten a 4 filmmel 30 ezerbe kerult! -
#45 Most fogják kiadni az Alien 1-4 9DVD, február 24-n. Minden film 2x lesz, egy mozis és egy rendezői változat, plusz 9 extra. -
#44 mar csak 4honap -
#43 a film még hat honap mulva lesz kész, ne izéljetek már, ez csak teaser.... -
corleone #42 2004.06.08 USA - bemutató. -
#41 MIkor lesz a mozikban?
A PREDATOROK AZ URAK! -
#39 A Godzilla bemutatója, amit említesz, az legalább ötletes volt, sőt egy kis fricska is volt benne a Jurassic Parkra asszociálva. Az frankó volt szerintem is.
Itt viszont az ég világon semmi ötlet nincs, csak homályban mutogatnak valami dzsiájdzsókat, meg 1-1 ezredmásodpercre bevillan a végén valami kivehetetlen akármi, nagy hanggal. Ez nulla.
Persze, a teaser abból álljon, hogy felizgassa a fantáziámat a filmmel kapcsolatban, és alig várjam, hogy megjelenjen. De ez szerintem nagyon gyenge, én erre nem indultam be. -
#38 mint az 1. részben :d kötélen húzták a kiskocsira felerősített élient :DDD -
#37 Amúgy látta vki a colonial marines-t? -
#36 Sztem ne reménykedj nagyon, tuti full kopjúteranimált lesz...:-/ -
#35 remélem megint "gumi" alienek lesznek :))) -
#34 pedig ez egy dzsuke kis teaser, egyébként nem tudom mit vártatok tőle, hisz csak 8 honap mulva kerul a mozikba, gondolom még javában forgatják, trailer még soká lesz.... -
#33 na akkor nem csak én várom :) -
#32 gonosz -
#31 szerintem az ilyen reklámok a legjobbak!
semmit nem árulnak el a filmből.. számomra ezek a 10 pontos reklámok...
vegyül pl a godzillát... igaz az meg is döbbentett de az se árult el a filmből semmit.. egy csapat gyerek meg tanár bemegy egy múzeumba és nézi a nagy t rex csontvázát..és tanár mondja.. ez volt a világ legnagyobb ragadozoja..erre hallatszik egy nagy bumm ( egy godzilla lépés) mindenki csöndbe van néznek körül mi lehetett ez.. megint egy bumm..összenéznek hogy mi a szartol remeg minden ... erre belép a godzilla és rálép a t rexre..és akkora volt a lába mint a rex...és ennyi is volt.. kb 20 mp... de valami istencsászár volt.. életem legeslegjobb bemutatója!!!
és nekem ez az alien is tetszett... igaz ez is lehetett volna kicsi meglepőbb vagy valami.. de pont jó igy is...
de azért az alien 4 bemutatója is zsír... ahogy kislány énekel..:) muhaha