1034
Aliens vs. Predator film!
-
#111 a királynő intelligens volt, csak a harcosoknak volt alig több mint állati eszük...kollektív öntudat...a királynő gondolkodott és ő irányította a harcosokat. Már amennyire az ő korlátozott elméjük ezt lehetővé tette :) -
#110 az a királynő volt, nem a tucat dolgozó/here -
#109 Na és amikor a királynő utánament lifttel Riplynek? -
#108 Alien 4 már nem az alap dög volt, elektromos vezeték véletlen volt szerintem, mentőkabint pedig azért találta meg mert követte az utolsó zsákmányt.... -
#107 Ahhoz képest, hogy csak az ösztön vezérli
- egész intelligensen megtalálja az utat az utolsó mentőkabinhoz mindig :-)
- egész intelligensek vágja el az elektromos vezetékeket, ha az hasznára válik (ALIENS)
- egész ügyesen használja a nyomógombokat (ALIEN 4)
satöbbi :) -
#106 Alien-eket inkább csak az ösztön vezérli, a Predator viszont igazi vadászként mutatták be. -
#105 Biztos azért áll így a szavazás, mert amíg a Predatort még egy szál Dutch Schaeffer néhány faággal, vagy egy szál Mike Harrigan közelharcban is egész könnyen legyűrt, addig az ALIEN-ek ellen a legmodernebb csúcstechnológiákkal se tudott az egy szál Ripleyn kívül valamit is kezdeni :)
Tehát a filmek alapján az ALIEN-ek kontrolálhatatlanok.
Amíg a Predator csak egy méltó ellenfél. -
#104 Köszi! QuippeR csinálta:) -
#103 Most hogy jobban megnézem király a logod.:) -
#102 nálunk meg Április 8 :(( -
#101 remélem az AvP film se késik ennyivel többet, bár félek, hogy sajnos igen:( -
#100 A pesti bemutató pontosan egy hónappal volt az amerikai után:
megjelenés: 2004 február 25. itthon: 2004 március 25. -
#99 a Passió-t nálunk 2 napja játszák Pesten kicsit régebben... :((( -
#98 :)))) -
#97 marha jó ez a kisfilm is, már nagyon várom a filmet! Abban bízom, hogy nem telik el sok idő az amerikai és a magyar mozibemutató között, mert semmiképp nem akarom majd kamerás változatban megnézni, ill remélem nem késik annyit a film, hogy mire ideér a film, addigra lesz már belőle DVDrip meg DVD-R. Mindenképp moziban akarom megnézni, csak ne kelljen annyit várni rá! Az a baj, hogy nem lehet soha kiszámitani, hogy mikor jön ide mozikba egy film, ugye egy Mátrix 3 azonos időben jött, a Passió is csak egy hónapot késett, úgy tudom, hogy a Trója is egyszerre kerül mozikba a világ midnen táján, de ugyebár rengeteg ellenpélda is akad pl Underworld (cirka 7 hónap eltérés) stb stb... -
#96 emberek????? :))) -
#95 Ugye nem kell mondanom kire szavaztam??? :D -
#94 Ne vard. A nalunk megjelent konyvek jo reszet magyarok irtak... -
#93 szerintem inkább valamelyik könyvhöz lesz köze és nem a játékokhoz -
Ilyen lesz a doboza? -
#91 Az AvP játékokhoz lesz köze?Csak mert én se az 1 se a kiegészitőjet se a 2 se a kiegészitőjét nem vittem végig.És könyvetse olvastam.Csak a 2-vel neteztem. -
#90 Én Alien.:D -
#89 én is Predatorra szavaztam -
#88 Itt nekem bejött valami szavazás az Alien és a Predator közt.
Alien:146349 Predator:186149 -
#87 Király!!
Egyépként ahogy elnéztem robotok lesznek. -
#86 nézzétek meg!!!!! -
#85 Királyok a képek!!!!!!!!! -
#84 Játszottam egy kicsit a sima AvP 2-vel nagyon várom ujra a filmet! -
#83 zsír lesz -
#82 nincs meg valakinek a mai blikk, van benne 1 cikk a filmről? -
Augustus Gigo #81 jók nagyon -
#80 -
#79 a szokásos kezdés:
-
#78 -
#77 -
Augustus Gigo #76 NEMCSAK ÁLLÍTÓLAG:DDD -
#75 ja és benne lesz állítólag az Alien-s Bishop is!!! -
#74 találtam pár új képet, csak tárhely kéne..... -
#73 smink kérdése.
alien 5-hez még oké.
ha meg mégsem, majd beleírják a forgatókönyvben, hogy a genetikai eljárás hibái miatt a klón már oszlani kezdett -
#72 Én már most nem szeretem a rendezést.
Miért minden olyan kék?
Utálom az olyan filmeket, amiben minden olyan egyfajta színű.
Tudom, tudom, piramisban vannak, nincs világítás, de akkor is.