1034
Aliens vs. Predator film!
  • Alien
    Ismét új video:) a trailer megnézhető itt
  • Cvd
    Jóvanjóvan, csak akkor hogyhogy nem érted a robbanásos dolgot, amikor ott ki lett fejtve? :))
  • Punkerwork
    pedig jó az :)
  • Bucser
    Nekem semmi bajom azzal, ha valami kis pörgős film lesz nem pedig a kivárós hirtelen arcbaugrálós Alien film:)
  • CSOCSO
    hulye:)))))) persze hogy en vagyok..azert irtam hogy nemtok mas csocsorol:)))))))
  • Cvd
    Pedig ott is egy CSOCSO dobta fel ugyanezt, sőt most azt írja hogy az USA-ban fogja megnézni, tényleg nem te vagy az?
  • CSOCSO
    en nemtok mas csocso rol szerencsere
  • Cvd
    Nem vetetted ezt fel a hardwireden is? Oda válaszoltam egy CSOCSO-nak. Egyébként oda írogat egy magyar srác aki jelenleg a filmen dolgozik.
  • Noninnyó
    Én most vasárnap rendeltem meg külföldről a Predator Special Edition 2 DVD-t. Azt hiszem ez egy igazi relikvia lesz a gyűjteményemben. Szívesen előrendelném már az AvP DVD-t is :-))
  • Waterhorse
    Mi ez az idióta zene???
    Egyáltalán nem illik a filmhez!:(
    Mondjuk nem csodálkozok, ha ugyanaz a rendező aki a Resident evilt is csinálta, mert annak is nagyon félrekúrta a zenéjét.
    Ezt a filmet ilyen zenével fogja tönkretenni azért már nincs bocsánat. Mint ahogy Resident-be a játék zenéje lett volna az igazi, itt az eredeti 2 Predator film zenéje kell!
  • CSOCSO
    en akkorse ertem mi a fasznak kellett azt a reszt beletenni amikro masznak fel az alienek a piramisr es jon a nagy bada bumm.. amit a prediek csinalnak...
  • Mhosah Myth
    Ebbe a filmből már csak a jó öreg Shwarzi fog hiányozni...
  • Mhosah Myth
    Ezeknek az új Predkóknak egy kicsit tovább van fejlesztve a fegyverük... Pl.: a wirst bladejük egy kicsit durci , meg a maszk se semmi ... A trailerből úgy tűnik iszonyat jó lesz... Már nagyon várom!!!
  • Punker
    új vid
  • Waterhorse
    Jó lesz az higgyétek el:)))
  • CSOCSO
    igy vagyok en is ezzel
  • Sephi
    Na ez a film is vagy kolosszalis baromsag lesz vagy kurva jo.
  • Matthewpamer
  • Tom3 #173
    hát most sem megy :(
  • Tom3 #172
    oops

• Tom3 #171
    http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/56/77/16m.jpg
  • Kandurex
    Ennyit én nemtok' várni
  • Waterhorse
    Mindtha nem lenne, tök mindegy. Ne legyünk már szörszálhagasogatók.
    De ha gondolod belemehetek::))) Szóval nézzük nyelvtanilag, a hangalak és a jelentés kapcsolatán belől a rokonértemű szavakat, más néven szinonímák. Ekez hasonló dolgokat jelentenek, a valóságnak ugyanarra a mozzanatára vonatkoznak. Az odaadta, odadobta, átadta szinonímák, mint az is, hogy átvette, elvette, elkapta, megfogta. A közös valóság és előismeret szempontjából, a helyzetből kiindulva teljesen helyes bármelyik hangalakot is használjuk, mivel ebben az esetben a hangalak (bármelyiket is használjuk) ugyanarra a mozzanatra vonatkozik, ugyanazt a jelentés idézi fel bennünk.

Predatorokra nem lenne jellemző a haragtartás, sértődés, bosszú, feladás, vagy akik úgy néznek a vadra mint a társuk kegyetlen gyilkosára, lemészárlójára, és el akarják küldeni a sunyiba. Nem ilyenek. A harcot, vadászatot elejétől végéig méltósággal, nemességel vívják meg. A vadat soha nem becsülik le, minden egyes préda kihívás nekik, ezért is a trófeák. Ha a vadászt legyőzi a vad, akkor arra a lényre a legnagyobb tisztelettel néznek, számukra nemes vaddá válik, elpusztítani nem lehet és nem is szabad. A predatorok ösztönei már csak ilyenek.

Másképpen írom le amit lejjebb:
    Amikor a vad legyőzte a vadászát, megjelent a többi vadász, elvitték halottukat a harc becsülete és szelleme jegyében, valamint megadva a tiszteletet a nemes vadnak, mindvégig tartással, ámbár állig fegyverben voltak, azok célt itt nem szolgáltak. A Vadészok vezetője (mert annak tűnt) elfordult, majd tisztelete jeléül (mi másért? Csak nem az utálat vagy a gyűlölet vezérelte) ÁTADTA (szininíma lsd. följebb) neki az 1715-ből származó puskát, én úgy gondolom akár trofeának is szánhatta, a győztes vad szeméyét becsüledő, tisztelendő.
  • Cvd
    A két alak közötti vízszintes folt az "átadódó" pisztoly.

• Cvd
    Megnéztem. Úgy 3 méterről dobja oda neki, egy "Take it" mordulás kíséretében. Aztán elindultában még morog egyet, azt nem mondja hogy tűnjön el.
  • Cvd
    Nem mindegy, de nem odaadták neki, vagyis nem odanyújtották és ő elvette, hanem kivette a főnök az övéből, és odadobta neki 2-3 méterről. Ez nálam nem odaadás. De megvan a film is itthon, mindjárt megnézem.
  • Punker
    nem hozzá vágták hanem oda adták neki, nem mindegy.
  • Punker
    több alien vs. predator könyv jelent meg
  • Shaman
    Amúgy ti miről beszéltek????

Én olvastam a könyvet,s annak köze sem volt a "Föld,Antarktisz" s hasonló baromságokhoz...

Ha a könyvet dolgozzák fel,akkor az tök máshol játszódik.Le is írhatnám pár mondatbvan nagyjából a könyv történetét,de az erős spoiler lenne......szal nemtom ugyanarról beszélünk-e...
  • Eye-scream
    Azt mondja neki:
    "A tied"
    Aztán hátatfordítanak és otthagyják. Legalábbis a filmben így van.
  • Cvd
    A filmben halálbiztosan hozzávágja a pisztolyt, de abban tényleg nem vagyok biztos hogy mond-e valamit csak rémlik hog igen. A filmből írt könyvben a pisztolyos rész ugyanaz, ott nem mond semmit. Ez halálbiztos, itt van előttem a szöveg.
  • Punker
    rosszul emlékszel + gondolom nem olvastad a könyvet
  • Cvd
    "Amikor Danny legyőzte a vadászát, mély tisztelettel adták át neki a fegyvert és békén is hagyták." - Úgy rémlik ez pontosan úgy zajlott hogy a kezébe dobta az öreg a stukkert és szólt neki hogy takarodjon. De lehet hogy ez tényleg a legmélyebb tisztelet jele náluk.:))
  • Alien!
    Nem...én igazából azt a kartam mondani,hogy a Resident Evil-je ultragagyi lett....Mint egy rossz b-movie...Szar trükkör,bomba főhőscsaj,Vasquez utánzatú kemény csaj,techno zene,stb...Az egész 20 perc után számomra az érdektelenségbe fulladt,ha a játékhoz viszonyítom akkor inkább hagyjuk...Pedig Paul Anderson Halálhajója nekem nagyon bejött(látványban,hangulatban zseniális volt),ezért sem értem,hogy a többi filmje miért is lett olyan amilyen...

Peter Jacksonon én is meglepődtem,föleg,hogy a Hullajón annak idején betegre röhögtük magunkat(a Bad Taste filmje már számomra idegesítő volt)...És akkor megcsinálja GYU trilógiát...ráadásul ilyenre...télleg tud vmit...

Sztem sem Ripley körül kéne mostmár forognia az Alien filmeknek...Én már azt is elfogadtam volna,ha a 3-ban sincs benne...Sőt a 3. résszel vártam volna(ugy mint Lucas a SW-al)a technikára,és inkább az alien bolygóra vagy a földre vittem volna a sztorit...teljesen igaza van Cameron-nak, rossz irányba ment el a sztori.....Kötelező rókabőröket csináltak tisztán pénzszerzés céljából(lsd Terminátor 3)...
  • Alien
    nem tudom:((((((
  • Alien
    na akkor húzz bele! :)
  • Punker
    3 hónap??????? de miért???????
  • CSOCSO
    nekem meg meg kene tanulni angolul addigra es akkor tudom moziban lesni augusztusban:)
  • Alien
    Alien versus Predator

USA: Augusztus 13
    Magyarország: November 18 :(

kicsit várni kell rá majd itthon, de ezt moziban KELL megnézni!
  • CSOCSO
    nahja