1034
Aliens vs. Predator film!
-
#231 Jogos, en sem tudnek most hirtelen egy uj cimet kitalalni a sorozatnak, bar szemely szerint az "Idegen"-nel semmi bajom nem lett volna. -
winnie #230 szerintem fifti-fifit. valaki szerint nagyon jó a 'nyolcadik utas a halál' (ami ugye nemzetközi cím volt, nem magyar találmány), valaki pedig utálja, és közben nem tud semmi értelmes ellenjavaslatot felhozni (a hihetetlenül dumb 'idegen'-en kívül) -
#229 Hat ja... Ez mar regen el lett baszva, kezdve a Nyolcadik utas, a hal all -al... -
winnie #228 hát, a magyar cím adott volt ugye régről, szóval ezen felesleges meglepődni -
winnie #227 ?? biztos, hogy feliratos lesz -
#226 A halál a ragadozó ellen-jaj
Ilyen balfaszul hangzó címet... -
#225 kint augusztus -
HoTDoG #224 Nem úgy volt, hogy Augusztusban jön?
November....
Nagyon messze van még az...
-
#223 remélem -
#222 lehet hogy csak feliratos lesz? -
#221 -
#220 AvP hír a gamestaron -
#219 Asszem a pecsában láttam a Predator jelmezt élőben még anno, dzsungelnak rendezett környezetben talán, és vmi félhomályos megvilágításban, azt sajnálom, hogy akkor nem csináltunk róla képet. -
#218 nalunk pont tegnap volt este a tv ben..:) -
#217 jaja úgy emlékszem, hogy úgy hívták :) Nagypapinak asszem. -
#216 Nu, ezért nem nyitok új topik:
A Predatorban hogyan bezézték a gépágyút? Nagypapi? -
#215 http://www.apple.com/trailers/fox/avp/featurette4/ -
#214 hátterek itt -
#213 az alien is ilyen volt..c sak ott a csako volt kb 30 kilo:) -
#212 Ja és ha olvastad néger volt a fickó!
2.18 m kicsit apró emberke volt. -
#211 hmm...eddig eszembe se jutott hogy utánnajárjak hogy ki is van a jelmezben...kösz most már tudom -
#210 Szerintem a Predator a valaha legjobban kitalált lény.
Szívesen megnézném a kosztümöt élőben is.
http://www.imdb.com/name/nm0001310/
Ő játszotta a Predator-t sajnos már meghalt. -
#209 en meg ugy vagyok hogy eleget lattam... -
winnie #208 mivel a trailerből vágták össze.... -
#207 hát ez 98%-ban ugyanaz,mint a legutóbbi tréler.... -
#206 Alien vs. Predator "The Sun" tréler
A The Sun összevágatott magának egy különbejáratú Alien vs. Predator trélert, amelyben láthatunk egy pár új villanást és párbeszédet. Elég picike darab, úgyhogy egy letöltést mindenkép megér. -
#205 annyival szerencsesebbek vagyunk hogy:
pl egy uj alien filmnel vagy predi filmnel mindig ki kell talalni valami nagyon uj dolgot...
de erre mi legyen az uj dolog???
dobjuk ossze a predit meg az alient.. ez egy uj dolog... es mennyire kiraly?:))
szal meglepik legalabb lesznek.... pl elobb el tudok kepzelni egy ilyet mint egy uj alien filmet!
azon mar nemtom mit tudnanak alakitani....
megolni egyik felt sem szabadna... -
#204 Én mindíg nagyon pozitívan várom a folytatásokat, és mindíg be is jön. Kivéve a Batman 3. részénél, de mivel kivétel erősíti a szabályt, így ez is az én véleményem bizonyítja.:)))
Hogy lesznek benne Alinek és Predik az már szinte garancia egy sikeres és jó filmre, ez akár úgy is működhet mint egy színésznél. Ha van olyan akit szeretünk és látjuk, hogy kijön egy új filmje, azt is nagyon várjuk, meg hühá, és általában nem csalódunk benne:)) -
#203 Reméljük, hogy nem fogunk csalódni a filmben :) -
#202 mondtam mar.. nem szabad igy varni egy filmet mert szar lesz:((( tapasztalat.. szinte sosem volt olyan folytatas amit ugy vartam hogy jujj dejo lesz es jo is lett...:(
szal inkabb ugy varom hogy.. nah..lesznek benne alienek de kozelsem bizti hogy jo filmet csinalnak belole.. nahjo..az alien 4 az zsir volt csak a vege nem tetszett:((( amikor az anya aliennek leesik a fel szaja:) -
#201 3 vs 1 jelenet:))))))) muhaahah alien nyert:) -
#200 -
#199 nagyon várom már! -
#198 Jaja, Alien rulez Nagyon várom én is a filmet, a bemutatók alapján nekem baromira tetszik a film képi világa, nagyon jók a színek, a díszletek és a jelmezek, a trükkük. Nagyon Vároooom!!! És valóban, ahogy te is mondtad Csocso, marha jól néz ki az alien , meg a predator is állati. Szerintem nem fogunk a filmben csalódni (remélem) Legalábbis a legutolsó trailer alapján nagyon ütős lesz!! -
#197 Az a jó az a jó:) -
#196 Sok video jön ki mostanába. -
#195 Ezzel szemben a Predator puszta kézzel hajítja el a suttyó Alient vmi alagútban, úgyhogy várjuk ki a végét :) -
#194 pppff..megneztem es valoban uberbrutal....bar akkor is tok rossz az hogy megmutatjak a robbanast.. nem erdekel hogy mikor hogy stb.. akkor sem kellett volna.. jo persze nem kovettek el nagy hibat de akkor is.. amugy nagyon furcsa erzes ont el non stop miko rmeglesek egy trailert es latok egy alien.. egyszeruen nagyon kesz vagyok toluk... talan en is olyan vagyok aki ele odaallna egy alien es csak mosolyogna ra hogy hhuuu de szep vagy:))))
ALIEN RULAH!!:) nagyon zsir volt ahogy osztotta a prediket.. es a trailerbol is kiderult hogy az alienek sokkal jobban tudnak meglepit okozni..legalabbis nem egyszer lathattuk ahogy az alien ugrik valahonnan a predire.. es nem forditva tortenik a meglepi....
nagyon varom mar a cuccost:) -
#193 igen..csak azota nem olvastam bele miota beleirtam.. persze azota elolvastam
SPOILER
hogy az a robbanas talan a multban volt
-
#192 fúúú állati jó ez az előzetes, kötelező darab!!!!!