13
-
#13 igazad van az észak-afrikai egy nagyon kultúrált és kifinomult nép. ök szépen kulúráltan szedik le repülőgépeket 150 utassal a fedélzeten. ök puszival engedik el gyermekeiket az iskolába kibiztosított bombával a testükön.
természetesen nem azt mondom, hogy minden arab terrorista! de amikor hallok azokról a csecsen fekete özvegyekről meg az oktogonon nyílt utcán egymásra lövöldöző törökökről, akkor azért elgondolkodom, hogy talán volna még mit az egymás mellett békében élésről elsajátítani.
ma már a szaharában sem lehet elbújni a világ elől, mert szembe jön veled slesszer meg palik lacika. a túlélésünkhöz kulcsfontosságú a béke! -
#11 támadjanak meg minket is az amcsik! -
#9 én nem vagyok rasszista és cigányellnes se viszont a balhés egyéneket nem szeretem namármost ha veszel egy hírlapot és fellapozod a kék híreket a fele ukrán vagy ilyesmi ... a másikfele meg Kolompár... ennyi.. és még a rendőrség a szemét? na jóvan.. -
#8 > és sokan földbe vájt lakásokban (kurvajók)
na, akkor abban neveld fel a gyerekeidet!
az amnestynek pedig teljesen igaza van. itt a rendőrség rasszista és cigányellenes. a fidesznyikek meg a miépesek szabadon zsidózhatnak meg proli kommunistázhatnak. disznó fasiszta banda!
hmm, én pedig szabadon fasisztázhatok. mégiscsak jó ország ez. :) -
Cat #7 láccik hogy nem éltél a szocializmusban :] -
#6 sok kínai. már börtönt adnak annak aki elmondja a véleményét? azér megértem ha feltöria nemzeti bankot, de iylenér... -
#5 nem baj azért majd megtámadják őket is
-
#3 Dehogy, még nincsenek meg az új fegyvereik, meg a régieknek még nem járt le a szavatosságuk. Úgyis most kísérleteznek a harci robotokkal, majd ha azok kész lesznek, akkor indulhat még egy értelmetlen háború. -
#2 most akkor mi lesz?
őket is megtámadja amerika?