Corvette 50th AC

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Szerintem kezdheted, de ráérünk majd akkor aggódni ha már ki is próbáltuk, amúgy én írtam el a nevét, már nem pont emléxem, de a Driver 3 reklámfilmjének végén is az van, szóval ez: 😉

Ilyen kell nekem. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Stranger
Asszem nagyon mérges leszek ha ezt a gamet is elbasszák.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
Nem Stingray az? Remélem benne lesz a Sledgehammer is (98x LE, 410 km/h végsebesség, biturbó), meg a Callaway Corvettek is.

M@TriX
A TDK INteractive adja ki, hátha nem adják alább, mint a Merci, Amúgy nekem a Stinger Ray és a Geiger tuning Corvette a kedvencem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Stranger
én már akkor kiegyeznék vele ha az irányítás elérné vagy legalább megközelítené a Porsche Unleashed, vagy a MBWR szintjét.

Stranger
jujj de jó lesz, kedvenceim a C3-as Corvettek :-)

M@TriX
jaja, jól hangzik az egész, de inkább várjunk a kézbekapás utáni pillanatokig. Nekem nem kell NFSU grafika, de király legyen. 😉

M@TriX
Amúgy megvan a hivatalos honlap is, a fejlesztõ arcok csinálták a Master Rally-t is...

Stranger
hmm, csak Corvette-k😊

M@TriX
GameSpot? Ki az? 😉

M@TriX
le vannak maradva. 😉 Az Sg fórumot kell olvasni, ha meg akarsz tudni valamit. 😉

M@TriX
Játékok.hu:
"- 102 Corvette 1953-2003-ig
- 48 pálya
- 16 autópályaszakasz
- 6 autós körversenyek és 2 autós autópályás versenyek forgalommal és rendõrökkel
- 6 karakter
- 5 kamera
- fizika (reméljük tényleg lesz 😉)
- motor, kerék, felfüggesztés upgrade-ek
- osztott képernyõ, LAN
- 196 festés
- 11 speciális festés
- összes 10 perc renderelt videóanyag"

zaki
rákerestem a gamestaron, 576-on, hardwireden, gamespot-on, de nem találtam semmi infot a játékról, pedig elég jól hangzik a leírtak alapján, csak sztm ez is nagyon-de nagyon árkád lesz...

M@TriX
igen erre én is gondoltam, de ha egy kicsit horpadnának, akkor már nem szólnék semmit.
Most csináltam SL-be. 😉

M@TriX
én most a hallandók megjelenését mondtam nem a Warezt. Tudod nem csak Warez létezii. 😉
Na félre téve a tréfát, most került mesterCDre, azaz 1-2 hét még, de úgyis mindjárt aktuális lesz és így elejét vehetjük a "mikor jelenik" meg kérdésnek. 😉

zaki
gondolom nem fognak törni az autók 😊

zaki
hol láttad, hogy megjelent? mert nforce-on nem láttam még

zaki
vazz, jónak hangzik így elsõre

M@TriX
iTT is. 😉

M@TriX
most már hallhatsz. 😉

M@TriX
102 db Corvette, 48 pálya, 16 autópálya (köztük a tökéletesen lemodellezett 66-os út), 6 animált karakter, különbözõ fizikai modell az idõk folyamán, karrier mód, 5 kamera pozíció, 1 ellenfél és forgalom valamint rendõrök az autópályákon, LAN, 196 féle festés...
A képek alapján nem egy NFS, de attól még lehet jó lesz. 😉
Rendõrök RulZ!

zaki
ez meg milyen gamma? nem is hallottam még róla

← ElőzőOldal 3 / 3