Corvette 50th AC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1585/date/count
is it okay if i think its lame to dance?
Ugyan igy csicsa grafika, nehany Jeep, szep palyak, arkad, kulsonezet stb.
Akinek ezek tetszettek - Ford, Corvette - annak lehet hogy az is😉 Bar, sajnos a Jeep a legigenytelenebb az osszes kozul - keves auto, keves palya. De viszonylag jol megy, sot meg az FFB is eleg jo. 200 mega az ISO😊) Tobbet nem is er😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

LYONESS - Your Cashback Company
2. kipróbáltam én is ezt a csodát. hát juj.. ezt nem kellett volna eröltetni😊 töröltem is
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
1. Irányítás:
A fizika mint olyan nem szerepel a játék kelléktárában. Ilyen szintû szappantartó modellel régen találkoztam. Ehhez képest a NFS UG egy ultrarealisztikus szimulátor (egyébként én szeretem az NFS sorozatot, talán csak ezt és a 2. részét nem). Szoval igazi árkád játék.
2. Grafika:
Hát eléggé ósdi grafika, szinte minden statikus benne, max 1-2 alfablending ami feldobja a játékot, semmi több. Csúnyának sem nevezném, de szépnek semmikép. Van benne egy árnyéknak csúfolt valami, de olyan borzamas, hogy huh... (pixeles undormány)
Az lehet, hogy csak egyedi hiba, de 15. verseny tájékán elkezdett fogyni az autokrol a a kaszni 😊, magyarul kezdett eltünni a textura a kocsikról, végül is ez adaott egy pici roncsderbi filinget 😄
3. Hangulat:
Szerintem az 1. és 2. pontban írtak sokat rontanak ezen, de a pályák mégis ötletesek. Változatos a környezet, és pont az általam kedvelt vonalvezetése van, azaz vannak benne hosszabb egyenesek, sok gyors kanyar, de van néhány trükkös rész is, szóval nem tömény szivatás, mint 1-2 hasonló játékban.
Felbukkanik benne az üldözõ hekus, de max csak a szirénája zavar, mert õ maga elég béna 😊. Van úgy hogy van közlekedés is a pályán, azzal alapjában semmi gond nincs.
4. Autóválaszték
Az ugye természetes, hogy csak Corvette van, de abból is elég kevés, végül is el lehet vele játszogatni így is.
5. Tuning és törések, és borulások
Tuning csak automatice van, megnyersz egy versenyt, és kiírja, hogy ezért milyen upgradet kaptál, semmi választási lehetõség (max az hogy nem kéred). Törések nincsenek! Egyszer sikerült felborúlnom, kb. olyan szintû mint anno a Stuntsban, azaz nuku fizika itt is, pedig a stunts egyébként nagy jó volt anno... 😊
Öszegzésül:
Közepes grafikával megáldott nagyon gyenge fizikájú (értsd szinte semmi) erõsen arcade játék ötletes pályákkal.
Csak azoknak ajánlom, akinek épp nincs mivel játszania és van rá 1-2 szabad délutánja így karácsony napjaiban.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és BUÉK mindenkinek!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
nincs autós gém😞( elkezdtem megin nfs4-ezni. nekem az bejött. meg sok jó emlék fûzõdik hozzá és így kari környékén gépen szokott lenni😊 meg szedegettem szép lassan 1 giga cuccost hozzá. elvagyok vele. meg ofp-ben rendezgetek be falvakat élettel. szal tényleg kéne vmi új zsír gém😊
Hát jól elszomorítottatok😞 Azért én mégis megnézem, ha le tudom szedni valahonnan. Ahogy látom eddig összesen egy ember látta ténylegesen a progit, egy ember véleménye alapján pedig nem illdomos ítélkezni - szerintem. Ha leszedtem és én is elkezdek hurrogni, akkor nyugodtan hurroghatja mindenki 
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Ha berakok a forumukba egy linket barmeluyik hazai jatek site-ra, ahol mar fent van lokalban, azonnal torlik😉) Mar kaptam levelet is, hogy hagyam szenvedni az olvasoikat😉)))))))
És van benne vaalmi - nem véletlenül nem regisztrálom be magam sehová... oda fõképp nem!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak sokan elhiszik, hogy amit az NFS:U-ban tuningolnak es mennek, az ugy is van. Pedig nem, ezt a keszitok is leirtak, sot a Jatek - de a demo elejen biztos - ki is van irva, hogy semmi koze a valosaghoz😉)
Pl. ha mar arkad, akkor jo pelda a Tough Trucks. Abszolut arkad jatek, de profin kivitelezve (bar online nincs). De ugy mozog ahogy illik, tokeletes fizka, tores, koszolodas, es meg tuningolni is lehet😉)
Az általam komolyan vett részek:
NFS 1, NFS3, NFS5, NFS6
Az "amerikai verdás": NFS: Motor City Online
A flitteres és übergagyi NFS:U után csak jobb jöhet...
Bár, félek emiatt a hír miatt:
Új NFS - lehetséges!
<2003-12-22 @ 21:07 - ZeroCool>2003-12-22 @ 21:07 - ZeroCool> (kommentek: 4)
A Gamespy elcsevegett az EA emberkéivel, akik elmondták, hogy idõhiány miatt iszonyat sokminden kimaradt a Need for Speed: Underground-ból. Annyit elárultak, amennyiben szabad kezet kapnak az EA-tól, egy olyan folytatást hoznak össze, mely tovább bõvíti az NFSU hozott lehetõségeket (extrémebb tuning, gumiégetés, miegymás). Fincsi lenne 😊
Ez a ZeroCool se normális, ha ezt a kacsarángató, iszonyat irreális játékot isteníti...
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emlékszem az elsõ NFS volt az, ami miatt kormányt vettem akkor.
Mi lesz a következõ? Low Rider-es? Bársony belsõvel, ugráló telókkal, meg vágott szemû, muraközi szerû csajszikkal???
Remélem azért még lesz NFS.
Bár mintha a 3 és a 4 is sántított volna egy kicsit (a 2-t azért nem említem, mert az már régen volt), de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Az sem egy csoda, egyszeru mint a szog😊) Ez valszeg bonyolultabb es komolyabb, mert itt legalabb nem automatan valt savot az auto mint ott😉)))))))
De jó,hogy nem kezdtem el letölteni