Castle Strike

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor most mit is basztak el benne? :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Amúgy elég aranyos lett. Építkezés, falak, valamibõl valami elv, mindenre oda kell figyelni stb. :)

El lehet vele szórakozni. Megyek is ...

A medve nem játék.

Voltan
Backer

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a.carkey
Becker ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az a baj a játékkal, hogy Data Brecker. Az összes témát képesek elbaszni. :(

A medve nem játék.

majd ha nagyleszel megérted... ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
tudom és unom hogy ezzel a szar dumávl jöttök nem tudom honnan szedtétek!

Next PC upgrade: 2022

nem akarlak elkeseriteni de ez sem fps... :DDD

grebber
Na vélemény valaki irjon már képek alapján nekem tetszik!!!

GaVino
én kíváncsi vagyok érdemes e letölteni?

ok, kiváncsi elszek a véleményre :)

hali
1-2ora és proba

www.napisajto.hu

valaki probálta már?

gyraph
Castle Strike (c) Phoenix Games 42x15 MB IMMERSION

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Hellhammer
Asszem már megjelent.

www.castlestrike.de

grebber
Kira game lesz nekem tetszik!!
Csak megjelenési infot nem láttam még sehol.
Tudna ebben segíteni valaki?

Nem tudja vki h a p*csaba lehet a kamerat forgatni, mert en az istenert nem jottem ra...
Amugy szerintem fasza progi, jobbfajta Age of Empires jatek.
Viszont azok az igergetesek, h a Rome:Total War felkotheti a gatyajat az tobb, mint nevetseges, bar az is igaz h nem 1 kaposzta a ket jatek mufaja...

Hellhammer
A honlapon kint van a letölthetõ demo. Ha jól emlékszem 166 MB.

Hellhammer
Topic up!

Van már valakinek info a játékról?

Hellhammer
Nos nézte már meg valaki a videókat?
Nekem az alapján igéretesnek tûnik, de remélem nem csak német verzió készül majd belõle.

Nyers
Köszi szépen.

My Life for Freedom!

Hellhammer
Nem kell beszarni :) A méretet sikerült tûrhetõre hoznom, lett egy 4.8 MB-os verzió, meg egy 19 MB-os.

Hellhammer
Csak a rohadt nexus nem akarja engedni az .svf file letöltését. De ott van, lehet próbálkozni :) Mondjuk nem nagy tragédia, ha nem jön az le hozzá, anélkül is mûködik.

Hellhammer
Na fenn van a video 2 méretben, és már sikerült is egy minimális designt nyomni az oldalnak :)

ehhh....

football without ultras is nothing

Hellhammer
Na lehet töltögetni videot:

www.nexus.hu/castlestrike

Hellhammer
Na szóval: fax vagyok mert elnéztem a dolgot. A video nem 6.5 MB, hanem 65 MB, én meg a nexus 55 MB-ba próbáltam meg beletuszkolni. Nem mindegy :) Valószínûleg fogom a videot, és átkódolom DivX-el, ami remélhetõleg 10 MB körüli file-t fog eredményezni.

Hellhammer
Bocs a video feltöltés kicsit csúszik :( Péntekem remélem összejön.
Asszem a honlapon olyat olvastam, hogy 2003 3. negyedév a megjelenés (vagy 2004 január csak németo. ausztri és svájc?). Meg kellene megint néznem :)

hmmm, télleg jonak igérkezik
mikor is?
amugy télleg volt már valami ilyen, csak nem toom, mi is volt a címe?!?!?

football without ultras is nothing

Nyers
A game tényleg ígéretes, és már várom az URL-t!!!

My Life for Freedom!

aha, köszi!

Hellhammer
Asszem a gurugamer.hu-ról töltöttem le az ingame videót, de most már nem találom ott :|
Ha érdekel valakit, akkor feltöltöm majd valahova, ahonnan le lehet szedni, kb. 6.5 MB a hossza és 6 perc hosszú.

HuAn82

Hmm...egész jónak tûnik!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hellhammer
Itt találsz róla némi infot:

http://www.castlestrike.de/

Hellhammer
Startégia játék, a középkorban játszódik. Ahogy néztem a videóban, alapvetõen egy várat kell építeni, meg kis városkát, utána meg jön az ellen, és letámad. Vannak ostromgépek, lovasság, íjászok, stb.
Volt már régebben ilyen játék, de az nem nagyon jött be.

Képek vannak róla?

#1 :)
mi is ez?

Hellhammer
Tud valaki errõl a játkról valamit? Letöltöttem egy 6 perces videót a játékról, és marhára megtetszett. Mikor jelenik meg, le lehet-e valahonnan szedni, stb.
Várom a válaszokat :)

← ElőzőOldal 2 / 2