Castle Strike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
El lehet vele szórakozni. Megyek is ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Next PC upgrade: 2022
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Csak megjelenési infot nem láttam még sehol.
Tudna ebben segíteni valaki?
Next PC upgrade: 2022
Amugy szerintem fasza progi, jobbfajta Age of Empires jatek.
Viszont azok az igergetesek, h a Rome:Total War felkotheti a gatyajat az tobb, mint nevetseges, bar az is igaz h nem 1 kaposzta a ket jatek mufaja...
Nekem az alapján igéretesnek tûnik, de remélem nem csak német verzió készül majd belõle.
football without ultras is nothing
Asszem a honlapon olyat olvastam, hogy 2003 3. negyedév a megjelenés (vagy 2004 január csak németo. ausztri és svájc?). Meg kellene megint néznem :)
mikor is?
amugy télleg volt már valami ilyen, csak nem toom, mi is volt a címe?!?!?
football without ultras is nothing
Ha érdekel valakit, akkor feltöltöm majd valahova, ahonnan le lehet szedni, kb. 6.5 MB a hossza és 6 perc hosszú.
Hmm...egész jónak tûnik!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Volt már régebben ilyen játék, de az nem nagyon jött be.
mi is ez?
Várom a válaszokat :)