Castle Strike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
:-DD

nem mintha nagy szám lenne...
most gyurok a lancerekre....
a sabotör mit csinál?
iszonyu hogy a gép mindig!!mien sereget képes eloálitani!!!
ezt irja ki...
s ez piros..
de!
"lovasokat ugy lehet képezni, hogy a stables-t megépited 3 nyereg "
ez az a 3.nyereg-hez nem tudok hozzáférni inaktiv...
a franciáknál,jók a lovagok,jokat odasuhintanak:-)))
max 125 db egységet,lehet gyártani?azt hittem sokkal tobbet.......?
na egyenlore ennyi...
lovasokat ugy lehet képezni, hogy a stables-t megépited 3 nyereg van benne ez azt jelenti hogy 3 féle egységed tud majd lovagolni. ha ezek megvannak, akkor ott ahol az embereket kreáljátok az utolsó elõtti fül ha jól emléxem technology vagy mifene. na ezen a fülön legalúl van egy lófej. 100 aranyba kerül a kifejlesztése ez ad egy lovat a stablesbe és ha az egyik katonáddal rákattansz a stablesre akkor felül a lóra és voálá.😊 de késõbb azt hiszem ez automaikus lesz bár nem biztos most csak ennyit tudtam megnézni próbáljátok ki ha van még kérdés akkor jöhet!
a lényeg hogy minden épület le legyen rakva és fejlesszetek mindent ész nélkül és gyorsan!
Én még ott vagyok felhuztam a falat azt kiirja hogy kell 8-8 nyilas és dárdás ember na ezeket nem tudom megcsinálni mert elfogy a vas amit az a 3 ányugolyó jelez.
Hogyan szerzek vasat??????
én az utolso nyereg ikon-t nem tudom megnyitni...végig inaktiv marad..😞
az irja,pirosan :enable lancer...
ez mi a szösz?
mindamellett kemény a gép nagyon ,de lovasok nékul cseszhetem...
Mennyi nyersanyag kell???
van istállom rákattintottam hogy legyeneklovak,és semmi...
mit nem vehettemészre.....?
THNX!
és lovasokat se tudok gyártani
viszont a legalvakultabb fps imádó haverjaimnak is tetszik...:-)
nagyon jo ez a game,de lenne 2 kérdésem.
1,hogy kell falakat felhuzni?kijelolom az irányt,merre menjen,és ott megállok nem tudom elkezdeni az épitést...
2,vmi miatt én nem tudok lovasokat,lovagokat gyártani
mié??
elore is koszi!
azt nem tudom 800mhz-es gépen hogy fut, de egy próbát megér
Szerintetek? Ja és 800mhz-s gépen elfut???
nice legs. what time to open?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Kicsit más stílus mint a stronghold, szerintem nem sok köze va, ez inkább egy rts, nem (városépítgetõs rts), ahol lehet király falakat, várakat, tronyokat csinálni
Stronghold király volt imádtam, ez egy kicsit más, de összességében szerintem ez is jó, de az hogy valaki szerette a strongholdot, nem jelenti azt hogy ezt is szeretni fogja...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Majd kiderül, mert hétvégén lesz rá egy kis idõm 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
mer az teccett
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
:
Az options-ban be kell pipálni a "tilt kamerát" (vagy valalmi hasonló) és még egy opciót ugyanitt (nem jut eszembe a neve), aztán a középsõ egérgombot lenyomva tartva tudod forgatni és dönteni a kamerát. Ennyi.
Egyszerû és nagyszerû.

(Szerintem, bár ezt még nem próbáltam.)
Hogy lehet forgatni a kamerát? Néha iszonyat zavaró.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Kérdés: nálam az egységek németül/angolul vegyesen szólalnak meg. (Engem mondjuk nem zavar) Nálatok is?
amugy jo8 😊
Tök jó ötletek vannak benne, aranyos a tutorial, maga a progi egy Age stílusû rts, némi Northland-Vikings-Settlers beütéssel és várépítéssel. De mégsem az igazi. Nézd meg! Egy jó ötlet nem tökéletes megvalósítása.
Bár csak fél napom volt rá eddig, de tény, hogy jobban tetszik, mint a nemrég kisjött LOTR3, VISZONT mégsem igazán jó. Lehet, hogy tudat alatt a Knights of Honorra várok?! 😊 Jöhetne már! :=(
A medve nem játék.