91
SEGITSETEK!!!FORD PUMA!!!!
-
#91 Ebben mi a lol? -
#90 nekem a legjobb... -
#89 LOL! -
#88 Hát azért ne túlozzunk, hogy a legjobb :) -
#87 igaz nekünk 1 406-osunk van, de ha lesz rá lovénk, faternak kell 1 ilyet vennie! :D -
#86 a legjobb autó:
Peugeot 407
-
#85 ja... -
#84 Angol? -
#83 "Britain's truly independent car maker" - kb. 1 percbe telt. -
#82 Gyerekek, előttetek az internet, és lusták vagytok rákeresni a vita tárgyára? 1 dolog, ha nem tudjátok, vagy nem vagytok benne biztosak, de hogy nem győzödtök meg róla, az már... érdekes! -
#81 hidd el lehet :) -
#80 Hát ha még 6 évnél tovább is lehetne vele közlekedni, akkor talán még ki is adnék érte 4 milliót :) -
#79 Meglehet, de én úgy tudom amerikai. De hát jó, lehet, hogy angol. -
#78 ez volt a tuning változat, ez pedig a normál:
-
#77 az annyira szidott Peugeot 607
-
#76 kicsit megvok zavarodva, de KÖZTUDOTT, hogy aki kicsit is ért az autókhoz (meg aki nem), az is tudja, hogy a Jaguar MINDIG is ANGOL autó volt... de viszont ebben nem vagyok biztos, de asszem a Ford kezében van... -
#75 Loál? -
#74 nemtom miről megy a duma.. de minek ez a topik?.. töröljétek máán -
#73 Hát igaz, hogy a Jaguarról már lehetne az Autómánia topikban vitatkozni :) -
#72 Na jó bevallom, csak vicceltem -
#71 ez a topik mé van még??? -
#70 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#69 Ki viccelt? Én úgy tudtam, hogy a Jaguar amerikai és rákérdeztem, hogy amerikai vagy angol és mondtad, hogy amerikai, és akkor mondtam, hogy jól tudtam :) -
#68 Csak felmerült bennem, hogy talán angol, de akkor csalódtam volna egy picit, mert nem nagyon szeretem a jaguart, az angol autókat meg igen :) -
#67 Aha, úgy tudtam, hogy amerikai :) -
#66 ez a puma, tulajdonképen sport autó lenne, Mo.-n csak 1.4es motorral háááát ... lol (fiesta alváz, gyenge motor, stb) -
#65 GECIEK! :DDDD -
#64 Mingyá az jön, hogy csak viccelt megint -
#63 jol gondoltad, hogy a Jaguar amerikai? -
#62 Na, akkor jól gondoltam, thx. -
#61 Izé...amerikai! -
#60 Aha, a Jaguar. -
#59 asszem most mazda emikszöt, totalcar rulez :) -
#58 loál :D
nemis tudom -
#57 Micsoda, a Jaguar? -
#56 Valóban, ez számomra új volt még 1,5 éve, mert csak az Autó 2-t olvasom és ott nem gyakran kerül szóba a Jaguar, de azóta csak rosszat hallok róla, meg ugye kicsit olyan maffia autó.
Apropó, amerikai, ugye? Vagy angol? -
#55 II-es GTI. Szerintem az olasz mellett német-fan. Jaguar kifejezetten megbízhatatlan, ez köztudott. -
#54 Nem tudom, lehet, hogy nem ő fikázza, azt tudom, hogy azt mondta a Bochkornak még jó pár hónappal ezelőtt a Bumerángban, hogy használt, régi Jaguart nem érdemes venni, mert hibái lehetnek, ebben mondjuk egyetértek vele, tehát nem hülye a srác.
Lehet, hogy ő nem fikázza a VW-t, hanem más fikázza, de a totalcar.hu-n nagyon sok barom cikk volt róla, majd megnézem milyen marhaságokat írtak és pontosan kik.
Egyébként a Winklernek milyenje van most, nem tudod?
Milyen Golfja volt? -
#53 De sok hülye vesz olyat, akarom mondani dilettáns, azt én nem mondhatom meg róla, hogy hülye-e.
De az A6 szerintem azért sikeresebb a 607-nél, legalábbis elegánsabb, előkelőbb, az utóbbi jobb szó rá.
Politikusok hivatali autója ilyen, meg az én szememben aki ad magára és a 607 és az A6-os között választ, akkor az A6 mellett dönt. -
#52 szépek!