97
Xvid Avi-ból DVD-R
-
VI0LA #17 halihó!
Az srt->sup konvertálásában akadt némi problémám.
Error ugyan egy darab sincs, látszólag elejétől végéig lefuttatja és át is konvertálja, viszont az összes sort skippeli... így aztán csak egy nagy üresség keletkezik *.sup címén.
Mindez az srt2sup 4.03-as verzióval.
Plíz segítség! -
#16 Mert kicsi a lakás, és zúg a gép. Az asztali nem.
És? A film hangjai nem nyomják el amúgy is? -
#15 Eleg ha jovoig varsz. :)
KiSS Technology introduces new MPEG-4 chip
KiSS Technology will be introducing a line of products based on the GO7000 series MPEG-1, 2, 4 encoder chip from WIS Technologies. This new chip technology makes it possible to compress moving pictures to the MPEG-1, 2 or 4 video formats in real time, and provides room for more than a week's uninterrupted, high quality video recording on an 80-GB HD.
-
#14 van pár IHM filmem én azt szeretném ráírni DVD-R-re, úgy hogy asztali lejátszón is élvezhető legyen
hogyan lehet ezt megoldani?
-
#13 egy evet akartam irni nam 21... :( -
lowdog #12 csinálj SVCD-t belőle, vagy VCD-t (én is ezt csinálom)...
Virtualdubbal megnyitod, kettévágod, frameservert csinálsz az első darabbal, TMPGEnc-et behozod, betöltöd neki a vdr-t amit a virtualdub frameserverével csináltál, beállítod MPEG2-re vagy MPEG1-re (attól függően, SVCD-t vagy VCD-t akarsz-e)... sőt tán nem is köll a frameserverezés, a TMPGEnc varázslója át tudja lökni az avit direktbe is MPEG-be...
ha vmi nem megy keress meg privibe -
Drex #11 Vegyél 1 DVD737-est ami tudja a DivX-et :))) -
#10 hat lehetni lehet, csak olyan lejatszo kell ra ami dekodolja az mpeg4-et... ebbol egyenlore keves van, de bizzunk benne, hogy 21 ev mulva mar csak ilyen lessz -
madvi #9 Talán itt segítenek. (Nekem is)
www.doom9.hu -
#8 Előre is köszönöm a válaszokat! -
#7 Nem nagyon kapcsolódik a témához de engem az érdekelne, hogy egy filmet aminek a kiterjesztése avi azt, hogy tudnám futattni asztali dvd lejátszon? És cd-re írnám ki, nem pedig dvd-re! -
madvi #4 Bocs, a válaszod egy részét félreértettem...sorry.
A lakás akkor is kicsi és utálom a PC zúgását hallgatni filmnézés közben.
Megoldás? -
madvi #3 Mert kicsi a lakás, és zúg a gép. Az asztali nem.
Amúgy nem értem, hogy az mpeg2 formátum miért tökéletlenebb, mint az avi...
Ha az avi lenne a broadcast, akkor nem mpeg2 formátumban másznának a jelek a műholdas televÍziózásban.
Érthető? -
izb #2 Nem értem,hogy egy tökéletes formátumra,miért kell rányomni egy tökéletlent!!
Mi abban a jo??Hogy menjen az asztaliban is??
Akkor is érthetetlen! -
madvi #1 Hali!
Need help!
Meglévő Xvid Avi-ból konvertálnék mpeg2-őt, hogy azután kíírva DVD-R lemezre az asztali lejátszó is elboldoguljon.
Eddig szívok, mert a TMPGenc2.5 plus-al meg is csinálom az m2v fájlt, amiből azután a TMPG Author -al meg is lesznek a VOB és IFO fájlok ám néha "akadós" lesz a kép, néha nem (ugyanannál a múvinál). Mi lehet a hiba? Más proggi van-e, amivel a felirat-fájlt(.srt .sub) is hozzá tudom rendelni?
Remélem érthető voltam...
Thx
madvi