97
Xvid Avi-ból DVD-R
  • VI0LA
    halihó!

Az srt->sup konvertálásában akadt némi problémám.

Error ugyan egy darab sincs, látszólag elejétől végéig lefuttatja és át is konvertálja, viszont az összes sort skippeli... így aztán csak egy nagy üresség keletkezik *.sup címén.
    Mindez az srt2sup 4.03-as verzióval.
    Plíz segítség!
  • SoDI---
    Mert kicsi a lakás, és zúg a gép. Az asztali nem.

És? A film hangjai nem nyomják el amúgy is?
  • [Jakuza]
    Eleg ha jovoig varsz. :)

KiSS Technology introduces new MPEG-4 chip
    KiSS Technology will be introducing a line of products based on the GO7000 series MPEG-1, 2, 4 encoder chip from WIS Technologies. This new chip technology makes it possible to compress moving pictures to the MPEG-1, 2 or 4 video formats in real time, and provides room for more than a week's uninterrupted, high quality video recording on an 80-GB HD.
  • mikike
    van pár IHM filmem én azt szeretném ráírni DVD-R-re, úgy hogy asztali lejátszón is élvezhető legyen

hogyan lehet ezt megoldani?
  • zakika
    egy evet akartam irni nam 21... :(
  • lowdog
    csinálj SVCD-t belőle, vagy VCD-t (én is ezt csinálom)...
    Virtualdubbal megnyitod, kettévágod, frameservert csinálsz az első darabbal, TMPGEnc-et behozod, betöltöd neki a vdr-t amit a virtualdub frameserverével csináltál, beállítod MPEG2-re vagy MPEG1-re (attól függően, SVCD-t vagy VCD-t akarsz-e)... sőt tán nem is köll a frameserverezés, a TMPGEnc varázslója át tudja lökni az avit direktbe is MPEG-be...
    ha vmi nem megy keress meg privibe
  • Drex
    Vegyél 1 DVD737-est ami tudja a DivX-et :)))
  • zakika
    hat lehetni lehet, csak olyan lejatszo kell ra ami dekodolja az mpeg4-et... ebbol egyenlore keves van, de bizzunk benne, hogy 21 ev mulva mar csak ilyen lessz
  • madvi
    Talán itt segítenek. (Nekem is)
    www.doom9.hu
  • Adi
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Adi
    Nem nagyon kapcsolódik a témához de engem az érdekelne, hogy egy filmet aminek a kiterjesztése avi azt, hogy tudnám futattni asztali dvd lejátszon? És cd-re írnám ki, nem pedig dvd-re!
  • madvi
    Bocs, a válaszod egy részét félreértettem...sorry.
    A lakás akkor is kicsi és utálom a PC zúgását hallgatni filmnézés közben.

Megoldás?
  • madvi
    Mert kicsi a lakás, és zúg a gép. Az asztali nem.
    Amúgy nem értem, hogy az mpeg2 formátum miért tökéletlenebb, mint az avi...

Ha az avi lenne a broadcast, akkor nem mpeg2 formátumban másznának a jelek a műholdas televÍziózásban.
    Érthető?
  • izb
    Nem értem,hogy egy tökéletes formátumra,miért kell rányomni egy tökéletlent!!
    Mi abban a jo??Hogy menjen az asztaliban is??
    Akkor is érthetetlen!
  • madvi
    Hali!

Need help!

Meglévő Xvid Avi-ból konvertálnék mpeg2-őt, hogy azután kíírva DVD-R lemezre az asztali lejátszó is elboldoguljon.
    Eddig szívok, mert a TMPGenc2.5 plus-al meg is csinálom az m2v fájlt, amiből azután a TMPG Author -al meg is lesznek a VOB és IFO fájlok ám néha "akadós" lesz a kép, néha nem (ugyanannál a múvinál). Mi lehet a hiba? Más proggi van-e, amivel a felirat-fájlt(.srt .sub) is hozzá tudom rendelni?
    Remélem érthető voltam...

Thx

madvi