1986
-
#1306 nem mert banán!! csak hasonlit a kiflire be tudom bizonyítni -
#1305 az ügyes :D
há gondolták jegy ki van fizetve, nekik ezt szabad :D -
#1304 persze es a fold is kifli alaku :D -
#1303 hát nem tökmindegy hogy egy topikban van minden vagy vagy egy külön forumon kölön topikokban? na akkor ezt topikot kinevezem goa forumnak amugy nem véleteken raktam a végére ezt -
#1302 topik-forum szvsz nem ua. -
#1301 aszittem ez is goa forum
amugy xy21 látogass el pl az israbox.com-ra -
#1300 en annyira meg nem ertek a lovakhoz.. egy goa forumon tuti megmondjak vagy talan meg linket is talalsz. -
#1299 http://google.hu:DD -
#1298 de olyan oldalt mongyatok pls ami nem torrent.
rendes mp3 letöltő oldalt ahonnan kimondottan goa-t szedhetek le. -
#1297 :DDD -
#1296 juteszembe.. partyn amikor beallitottak a yardok akkor paran nem nagyon zavartattak magukat :D ott nyilt teren mindenki elott keszult a zsebraketa.. tudom alapesetben ez normalis. de ugy ,h a yardok elott teljes panoramaba.. hat en nem vallalnam be :D -
#1295 en spec torrentet amikor bongeszem talalok goa-t es mar szedem is.. vmelyik zsakbamacska... de a legtobb jo. -
#1294 Bombay City Rockers
Schadelleuchten
S.U.N. Project
kezdetnek talán ezeket keresd mondjuk dc-n -
#1293 Hali honnan szedhetek le zenéket, mixeket?
Ha lehetne akkor tudnátok mondani metál-goa előadókat?
Előre is ty -
#1292 gondoltam h ő az, mintha már meséltél volna róla :)
15e euro meg nem pénz -.- -
#1291 naja.. visszavisszuk a sorosuvegeket es mar hivhatjuk. -
#1290 15000 euro? az nemsok! összedobhatnánk -
#1289 nem hiszem ,hogy ismered vagy halottal rola ,mert mostanaba kezdte el igy komolyabban tolni.. KUGLER-nek hivjak. o is zenel meg minden. most nov.22-en k2-be csinal partyt ahol domestic meg neelix(sry ,ha szarul irtam) lesz. kemeny penzek ezek baze.. gms 15000 euroert jonne el :D ace meg asszem 6000 korul... de lehet ,h tobb. -
#1288 nem hangzik rosszúl (Y) -
nah elvileg ezt akartam dátum nem lényeg xeno nov-1-re írják -
#1286 "Aláírtuk a szerződést, úgyhogy a XENOMORPH már a DIESEL CLUB-ban lesz. A táncteret teljesen átépítjük, kihasználjuk a teljes területet (600 nm). A XENOMORPH live actnek külön színpadot fogunk csinálni, erre a K2-ben nem volt lehetőség" goa forumárol -
#1285 nahh nem is ezt akartam:SSS -
#1284 hát elvileg az e-klubb helyénXDD
-
#1283 az asse tom hol van :D -
#1282 de most azt írják a diesel-ben lesz! -
#1281 valszeg :D
a gonosz szellemekkel és a sátánnal fogunk partyzni :D -
#1280 minden évben ott volt... -
#1279 alighanem megnyitjuk a sötétség kapuit lelesünk a pokol mély bugyraiba -
#1278 azt monják nem is aaa k2-ben lesz!! -
#1277 remélem télleg leszXDD mert gyors fel is hitam havert a hir hallatán hogy lesz xeno rá is cuppant hamar -
#1276 haver mondta, azt nemtom h ó honnan tudja...
ja xeno komoly, és én még nem voltam buliján, tavaly készültem de befásultak az emberek a party napján szal nem jutottam el :S idén nem kéne kihagyni, az eléggé sötétség lesz :D -
#1275 amugy ezt merre nézted hogy lesz xeno odén is? azt sem kéne kihagyni mert azért xeno büntet -
#1274 de mashol nem lesz mostanság space cat:S legalábbis nem tudok rola, én meg imadom, a helyet leszarom:DD szemétdombon is jo lesz ha ö nyomja hát a 3 rongy meg ja:SS mert végülis rajta kivül más érdemleges nem is igen lesz!! -
#1273 3 rongy az is azon a szar helyen lol -
#1272 space cat-re akarok felmenni k2-be -
#1271 + simonP a mezster
-
xenora lehet elnézek, megint lesz haloweenkor k2ben :) -
#1269 fullon ever nameg neha jöhet a sötétség is -
#1268 apeh meg yard pffffff
ki a srác? am ace ventúra volt tavaly novemberben is asszem, csak a progit nemszeressem :| -
#1267 hat a zene a kurvajovolt.. a helyszin is kurvajovolt.. nem fagytunk meg nem volt olyan gecynagy tomeg megis sokan voltak :) az elejen jott az yard meg az apeh.. egy kis idore bazertak a bufet :d meg kb 20 percig nem volt zene ,mert lefoglaltak az irott cd-ket :D szanalom...
sztem baszott jo volt. jovore jon Ace Ventura.. majusba asszem :) haverom meghivta. kicsit feltort a srac :D en ott ragadtam le amikor kashmirba nyomta csutortokon.. :D most meg szervezo :d gms-t is meg akarja hivni.. csak kicsit sok zse :D
nah lenyeg ,hogy jo volt a bulaj! elbasztatok :D