1986
-
#1346 flyer linkt vagy vmi infot... mennek de csinald :D
ui: lehet hnap mar hazigazda leszek :) -
#1345 amugy mondhatnád barátodnak erre mifelénk is nyomhatnának valami nagyobb szervezésü parédot:DD monjuk egy earthdance a bakonyba 2009-be:DD bár ha mendenigaz itt lesz csak kérdés milyen lesz a szervezés mert 2006-os-tol nem vágodtam hanyatt:S -
#1344 mét te is jövöl xenora?:) kula azt tom hogy nem fogja kihagyni -
#1343 lol -
#1342 hátő nov1? vagy mi de hát jóból is megárt a sok/k -
#1341 xDD ez jó -
#1340 nah en benne vagyok :) -
#1339 télleg akkor ottan még össze is futhatnánkXDD majd nyomtatok egy sg:mila69en-es polot -
#1338 az mikor lesz? :D -
#1337 rossz lehet neked, ha nem tudsz levegőzni addig amit hruscsov játszik :) -
#1336 "infectid igent mondott nekünk mellesleg de még mi nem mondtunk igent a 15k+-os gázsijára"
live :)
-
#1335 az meg a másik fele :D -
#1334 ott lesz hruscsov, elvből kihagyom sztem :| -
#1333 eszem ágában sincs vitatkozni:DD aszt mondom járjanak sikerrel szurkolok nekik:D nemhiszem hogy elmegyekXDDD mert lesz xenooooooxenoooxenooo -
#1332 gyertek el es meglatjatok... -
#1331 lehet vitatkozni... 14 eve ismerem oket es van bennuk vaéami ami sok emberben nincs meg. kibaszott nagy akaratero. en akkor tudtam meg ,h mit muvelnek amikor mentuk szombaton partyzni. kicsit lesokkoltam.. pozitiv ertelembe :) -
#1330 jah:S mindig pénz a gond infected-et is jol el zavarták innen ugy kb örökre:/ hátőő sikerüljön nekik:DD -
#1329 egy kis ismerteto:
http://www.psychedelicfrequency.com -
#1328 hat hallod... ha ket azaz 2 srac azon van h 15000 euroert meghivna gms-t.. akkor tudod mit? en elhiszem ,h ok tenyleg rajta vannak :) ez se keves penz lesz... -
#1327 milyen érdekes minden szervezőtöl ezt hallani hogy igényesebbé teszik:DD már ugy kb 8 9 10 éveXDDDDD -
#1326 nah.. szeretettel varunk mindenkit ,de lenyegeben a szervezok nagyon regi es kedves barataim a: Psychedelic Frequency!!!
szal gyertek minnel tobben :) azon vannak ,hogy igenyesebbe tegyek a magyar goapartykat szal... nem banjatok meg!
-
#1325 tudomXDD sokat jártam arra bár mostanában már nem miota hazajöttem spainbol a tendencia megszakadt ugyanaz a fos csak nagyobb kivitelbenXDD -
#1324 szombaton neorave-re kell menni -.- -
#1323 lol örülök ha összegyogyul a kezemXDD mielöb -
#1322 pest se jobb hidd el :D -
#1321 mét nincs messzeXDD rohatt putri veszpréme -
#1320 pl most szombaton? :D -
#1319 az tényleg közel van :DDD -
#1318 hát valamikor összehozhatnánk valamit:DD mi is szoktunk itt szervezni kisebb banzájokat vagy kint az erdöben vagy nyaralonál -
#1317 bazeg :( gondoltam benne lennel a hazibulajba.. kulaval egyutt... -
#1316 nahh linket elqurtam ujra proba -
#1315 hát ugy 120km:D nem olyan meszeXDD veszprém -
#1314 mila te messze laksz innen? (pest) -
#1313 na skacok ha édekel valakit ide feltöltöttem kéthete történt szombati majdnem kétorás bakizásom:DD legalább minket a zsaruk nem zavartak egyébként gecinagy parédot rendeztünk! éjszakára mán igazi killerbe mentük-el vér is förcsögött rendesen a hüvelyk ujjambol -
#1312 :DDD ezen majdnem leestem a székből -
#1311 "nah nemám minjá kopogtatnak értem kényszerzubonnyal"
barmimegtortenhet... -
#1310 pontosan ha meghajlissuk a teret a föld is hajlik és olyan lesz mint a banánoskofli ezmán csak egyszerü geometria némi segédeszközzel bármimegtöténhet
/nah nemám minjá kopogtatnak értem kényszerzubonnyal -
#1309 Thierry Kidjo-Tito's Babes
Xavier Rodriguez-Bigfoot Elephant
szet-basz (Y) -
#1308 de csak akkor amikor meghajlik a tér nem? :D -
#1307 naja..
#1306: kinezem beloled :D