894
-
#94 Eddig a legilyesztöbb game amivel játszottam!Csak erős idegzetűeknek (Föleg ha este nyomod!) A textura tényleg nem nagy valami,de fény-hatások elég jók!Kiváncsi vagyok a több éve készülö Doom 3 lesz-e ilyen félelmetes.(remélem lesz :)) -
Marcus_ #93 AZAZZEATHING-bár az elég uncsi lett a felétől(uninstall lett a vége:P)
-
Skyline #92 Ace codeccsomagot ne ajánlgasd már rakat játék attól szarik be mert az a szar felrak egy rakás felesleges fosadékot....
3 codec kell FŐLEG egy gépnek...Divx,Xvid és AC3...nemnehéz megtalálni és letölteni őket gyakorltilag szinte mindenhez ezek kellenek.Ritka a kivétel azokhoz meg a játékcd-n mindig van codec. -
#91 The Thing? -
Marcus_ #90 Ja,fainka mindenkit nyomok le-kicsit olyan mint az a z északi sarkos UFO-s játék nemtom mi volt a neve... -
Corey #89 este én is belevágok -
#88 Na ennek simán elviselném ha lenne folytatása mert parailag nem gyenge. -
#87 megnéztem, érdekesek. két .wma file, egy intrjú/ígykészült meg egy rövidfilm az ihletül szolgáló Eastern State Penitentiary börtönről. érdekes, de erősen nélkülözhető. -
#86 "ok so props to whoever released the game..
and whoever is allowed to use the crack or not use it..
or if their mom said it's ok or not...
here's the 3rd CD for The Suffering, basically the Bonus CD
includes 2 videos:
Behind the scenes
Haunted Prison" -
Gabe18 #85 De mi lehet a "The Suffering Bonus CD-Extra" ?
Már két helyen is láttam fent... -
#84 ja, főleg a monszták animja teccik. de a sztori is elég beteg. hangulatos a játék. -
#83 Szerintem fasza kis játék lett ,van benne valami Clive Baker meg egy kis Hitchcock érzés is szóval forgatós.
Igaz grafikailag lehetne jobb is akkor rémísztőbb lenne ,de azért király. -
#82 annyira nem gáz a jó befejezés. épp most vittem végig. -
Braveheart #81 Lehet hogy vmilyen codec zavar be. Rakd fel mondjuk az Ace mega codecs packot, vagy reinstalláld,. ha már fönt van. -
Sharinghan #80 Sziasztok!!! A jó a game, de van egy problémám a hang fura és néhány helyen eléggé elbaszott! Eddig egyik játékkal sem volt ilyen gond! Legujabb driverek vannak fenn! Nem tudjátok mi lehet a megoldás??? -
HTB #79 van egy jó,egy rossz,és egy neutrális befejezése,annak függvényében,hogy hogyan bánsz az npc-kel
én pl. lyukat eresztek mindegyik fejébe,mert írták egyik helyen,hogy a jó befejezés szar -
Braveheart #78 3 féle befejezése van a játéknak asszem -
Gustafson #77 Köszi, akkor én is nekivágok.
és semmi hézag. -
Gear #76 Szvsz a továbbjutáshuz inkább logika (meg jó sok lőszer.)kell mint nyrelvtudás.Én sem tudok sokat angolul de jól haladok a gamával. -
Gustafson #75 Sok szöveg van benne, mert akkor lehet, hogy megvárom, amíg lefordítja valaki. Ha vannak benne fejtörők is (pl:Silent Hill sorozat), akkor arra szeretnék magam rájönni, nem végigjátszás alapján lépegetni. Tényleg, magyarításról tud-e valaki. -
Gear #74 Kilihetett volna szabadítani? Neked sikerült?
Én ráengedtem a gázt s szellemme itt-ott felbukkan , embereket mérgez meg , és magyaráz ezt-azt.Akkor ezekszerint többféleképp lehet végigvinni? wháááá....az jólenne -
#73 A cselekedeteinknek amúgy van valami hatása a játékmenetre? (Hú ez nagyon hülyén hangzott...) Időnként beszél hozzánk a jó és a rossz lelkiismeret a gamában. Mi van, ha jót, vagy rosszat teszünk? (Pl. A gázkamrában rekedt őrre kaján vigyorral ráeresztjük a ciánt, vagy ellenkezőleg, kiszabadítjuk onnan.) -
Zatoichi #72 Aki még most olvasna elöször a játékról, kedvcsinálónak !
The Suffering a boltokban !
Az Encore Software bejelentette, hogy a PS2 és az Xbox verziók után, most PC-re is megjelent a The Suffering című börtönös horror akció. A történet szerint főhősünk börtönbe kerül családja legyilkolása miatt (valóban Ő tette?), ahol rövid időn belül elszabadul a pokol. Szó szerint pokol, ugyanis gyilkos lények kezdik megszállni az amúgy is hátborzongató kinézetű börtön területét. Miután lemészárolták az őröket és a rabokat, mi vagyunk a soron. Feladatunk túlélni és kiszabadulni a halálos épületből. Nem lesz könyű, ebben bizosak lehetünk. (HC.Gammer) -
#71 En meg anno Ps2-on toltam vegig es nagyonelveztem. Igaz hogy esztelen hent a gama de teccet a stilus :)) -
Gear #70 Ez nem a szokványos diliház...ez rosszabb... -
#69 És a Hitman legújabb része is valami ilyesmi helyen kezdődik. Valszeg ez elég félelmetes helyszín, merthogy a dilisektől minden ember kicsit tart, és lehet, hogy a játékok írói nem túl kreatívak így a bevállt félős helyszíneket alkalmazzák. -
#68 Miért kell manapság minden qrva játékba egy őrültek háza? Painkiller, Thief 3, Manhunt, Suffering stb. Nem mintha baj lenne, csak fura tendencia. Jónak tűnik tíz percnyi teszt után. A grafika mondjuk tényleg nem mai szintű, de ez nem szokott annyira zavarni. Ha a sztori, meg a hangulat a helyén lesz, akkor nálam OK a cucc. Van egy adag Clive Barker beütése a dolognak. Főleg a szörnyeknek. Faszájos. -
Gear #67 A hangulatról annyit , hogy most tartok valami lerobbant diliházba (valszeg diliház mert vannak gumiszobák)és a hideg futkos a hátamon a helytől.Szerintem ahhoz képest hogy konzol gama átirat nagyon jó a grafika .A hangok meg nagyon hozzák a parát , de leginkább azok a kis fel-felbukkanó képek mindenféle csúf dolgokrol amik néha bevillannak...huhh -
#66 Sajnos szerintem elég videokártya igényes.2,4-es procim van,512 mega rammal, de csak egy gef2 van most a gépemben és durván beszaggat, a célzás elég nehézkes a döcögő célkereszttel.Ezt nagyon sajnálom, mert elég jó a gamma, de még 2 hétig várni kell a R9800p-ra.Mondjuk ezt egy kicsit furcsának tartom, mert az ajánlott gépigény alapján(2Ghz,512M ram,64M v.kártya) alapján minimum beállításokkal sztem normálisan kéne futnia, úgyhogy lehet, hogy nálam van a baj.Amúgy a minimum gépigény elvileg 1Ghz, 128M ram,32M v.kártya. -
Marcus_ #65 Na akkor feltúrom és köcci! -
Gabe18 #64 Azt nem tudom,de marha jó.
Ha az ilyen horror-akcio/kaland-ot szereted,mindenképp megér egy próbát. -
Marcus_ #63 Naon konzolos? -
#62 hát nemtom segít-e, de nálam egy 2.2-es amdn, 512 mega rammal és egy ati 9600 pro karin minden maxon simán megy. gondolom kisebb gép is bőven elég neki. -
#61 Valaki tud nekem minimális gépigényt mondani, vagy olyat ahol elfogadhatóan fut?
Addig nem akarom letölteni, bár így elnézve megérné, még tárolni is amíg be nem szerzek jobb gépet, ugyanis imádom az ilyen témályú gamékat. -
Gabe18 #60 Hát ez aztán tényleg brutális egy játék lett,pedig még épp csak belenéztem.Asszem egy pár betiltást látatlanban lehet neki jósolni,a 18+ jelzés meg alap.
Grafikát tényleg lehetett volna még tuningolni,de egyáltalán nem rossz,vér-erőszak van bőven ,már csak a játékmenet legyen jó,és király kis game lesz ez! -
#59 Jó kis game ez csak a grafika lehetne jobb.
-
Zatoichi #58 Én annyira félek a játék közben - végig libabörös vagyok, hogy mindhol a villany kapcsolót keresem ! Úgy vettem észre a szörnyikék nem szeretik a világosságot !!! Én annál inkább. -
Gear #57 hmm..végülis teljesen másfele kellett továbbmenni... -
pinehead #56 Azt én is, de tegnap elfelejtettem csekkezni....:(( -
Gear #55 na belehet kapni