894
-
#134 Nem lehet megmenteni! igy is ugy is kampeca. -
The Biker #133 Köszi a segítséget!!! Ahogy beléptem újra a szobába és elkezdett folyni a víz, akkor jöttem rá a megoldásra. Közeb már itt is segítettetek!!
KÖszi
TB -
The Biker #132 Ohhh ez az !!! A lefolyóra kell húzni a kolagépet :))
Ügyes!! :))
TB -
Braveheart #131 Hű baz játszottam fél órát, nagyon durva! Mikor pl. a Slayerek végighúzzák a késeiket a földön-falon...
Meg lehet amúgy menteni a gázkamrában lévő manuszt? Mert próbáltam mindenhogy, de nem ment. -
Coast #130 A Cola autómatát a lefolyóra kell tolni -
#129 úgy hallottam hogy hellraiseres beütése van.
érdemes letölteni ha parázni akarok? a képek nem sokmindent árulnak el sajna nekem. -
The Biker #128 Ezek szerint érdemes várni és írtani a szörnyeket? Mondjuk a víz nem is folyik el odáig!?
TB -
pinehead #127 Nem mondható rossznak, nna...
Eddig kb.(2. "fejezet") 30x mentettem, ez nálam elég jó... -
#126 Biker en is ugyanott akadtam el!!
Bar a viz idovel eloltja a tuzet,de az mind1....mert azzal nem sokra megyek meg..
Mi a fenet kell ott csinalni?
BravHeart:
Ugyan,ennek joval de joval kisebb a gepigenye mint a thiefnek.En speciel 1280&10240ben nyomom 6x antialiansinggal -
Braveheart #125 Hát ha úgy fog menni mint a Thief 3 akkor inkább megvárom míg veszek egy új procit ;) -
Braveheart #124 Na most nézem milye na game, igen kíváncsi vagyok :) -
The Biker #123 Hali!
Elakadtam. Ott amikor be kell kapcsolni a sprinklert. Valami étkező lehet, de az ajtóban ég a tűz. Ha kinyitom a vizet akkor nem oltja el mert oda nem folyik, viszont jönnek az injekciós tűs monszták a vízből. Hol kell kijutni ?? A kola-automatát tologattam de nem jöttem rá a megoldásra ...
Köszi
TB -
fucko #122 Ki tudja milyen hosszu? En mar egy bazi nagy hajonal jarok, ahol bazi nagy szornyek jonnek ram es erdekelne meddig tart meg. -
#121 srácok!!! tudnátok nekem (lehet privibe is) ingyenes és gyors lelőhelyet a gammára? dc nicsn ....thx -
#120 Grafikát Full-ra -
#119 Rakjál fel a gamén minden Grafikár Full-ra főleg az árnyékot felnézel a plafonra és ott rohangál az ajjas mint 1-pók aztán leugruk közbe az árnyékától összefosod magad :) -
Braveheart #118 húú :)
Most megjött a kedvem :) Szeretem a befosatós gamékat :)
A Painkiller sztem azért nem félelmetes mert tudjuk hogy honnét jönnek majd az ellenfelek, meg egy csomó elég idiótán néz ki (pl. bohócok) szóval egy idő után átmegy az egész poénos lövöldözésbe, semmi félelem. Bár 2 pálya igen tetszett: A Town és az Asylum. Ja meg király volt ahogy a zombikat a falra fel lehetett szögezni :) -
#117 Ja még egy amikor a mocsok ugy jön elö a sötétböl hogy a falon huzza a pengélyét ami persze szikrázik hát az csúcs ajjas :) -
#116 A Painkillerbe én ugy vettem észre (Persze végigtoltam) hogy csak darálok darálok de ez a Suffering rohadtul beszarat, szinte várom hogy ne találkozzak senkivel :) igaz még csak az elején vagyok kb. ott amikor már át változhatok Brutal szörnyé és ugy csépelhetek de remélem késöbb is marad a para ,és változatosan beszaratos marad! -
#115 Azok nem is injekcióstűs szörnyek. Penge van a végtagok helyén. Az igazi injekcióstűs szörnyek később jönnek. (Qrvára útálom őket...) -
#114 Király... SIKERÜLT !!!
NAGYON KÖSZI !!!
Nem is tudtam, hogy át lehet változni ! -
#113 Köszi ! Megnézem ! -
#112 ha felmegy az "insanity" mero akkor at kell valtozni C gomb default es ugy orjongeni egy sort ergo legyolkolni az osszes ellent ha ez megvan valtozz vissza mielott visszamenne a merce mert kulonben gazok lesznek...
ha sikerult kinyilik az ajto es mehetsz tovabb -
#111 Elakadtam ! Már a 2. pályán ! - Descending - Van 1 falépcsö lemegyek rajta, az injekcióstüs szörneyek meg csak jönnek-meg jönnek! Fent van 1 muki ki van drótozva - az egyik ablakban pedig minta valami vetítés lenne !
Mit kell csinálni! KÖSZI ! -
Corey #110 Nincs benne ragdoll, de az ellenfelek így is korrektül feküdnek ki.. hidd el ez egy igényes, sok sok rémisztő hangulatelemmel teli, vérbeli-beteg horror. Amin viszont nevettem kicsit, az a motor:) Ki gondolta volna, hogy az a bizonyos jó öreg RIOT engine még él? Aki nem tudná, ez hajtotta annó réges régen a Drakan c. játékot, és nem véletlen hogy a fejlesztő, a SURREAL ugyanaz:) Jól kipofozták az engine-t az biztos.. a fények nagyon jók lettek! -
Gabe18 #109 Akaorom mondani,szóval jó ez ugy ahogy van... -
Gabe18 #108 Painkiller szintű fizika nincs benne,de jók az akció részek,szóval ez ugy ahogy van. -
Braveheart #107 Jó lenne ha azért nem úgy feküdnének el az ellenfelek mint pl. a counterstrikeban, hogy pl. a fejüktől fogva lógnak a szakadék felett meg ilyenek... -
#106 van benne csonkolás (fej és végtag). a ragdollra nem emléxem. -
#105 ja, ha pedig értesz egy picit angolul, akkor érdemes odafigyelni a dumára is. eléggé fosatós (meg beteg) az is ... -
Braveheart #104 És hogyan va nbenne megcsinálva a "fizika"? Ugye van benne ragdoll? Fel lehet szeletelni az ellenfeleket? -
Gabe18 #103 Azért ha megnézed eleve a Painkiller ellenfeleit is egy kicsit viccesre vették,még ha az akcio része látványossan erőszakos is volt.Na itt ilyenről szó sincs.Nyilt brutalitás mindenütt.Szétszaggatott,kettétépett testek boritják a szobákat,az ellenfeleket és hangulati dolgokat meg mintha a Silent Hill-ből emelték volna át.
Szóval itt nincs elpoénkodva semmi,az biztos.
Ha csak a befejezésen nem lehet röhögni,azt még nem tudom... :-) -
Corey #102 a Painkillertől egyáltalán nem lehetett fosni, ez teljesen más.. mintha a Silent Hill-t kevernéd, a The Thing-el, olyan, és tényleg vannak benne ilyen frászthozó jelenetek. -
Braveheart #101 Tényleg ennyire félelmetes? A Painkillerre is ezt mondták, aztán el van poénkodva az egész...
Tényleg szeretnék már kicsit botzongani, hogy le akarjam kapcsolni a gépet úgy fosok :)
Már töltöm, kíváncsi vagyok milyen lesz :)
-
Braveheart #100 Tuti, mert azt olvastam, hogy cselekedeteinktől függően 3 befejezése van a játéknak. -
Corey #99 nincs semmi 5letem.. próbálj meg a kódekekkel valamit csinalni, vagy ellenőrizd a gépigényt.. amúgy ez a game betegebb mint gondoltam volna.. eddig egy nagyon jó horrorral van dolgunk, ami tényleg a frászt hozza rám a beflesseléseivel.. 2. pályán tartok, amikoris egy fiu az apjáért sír egy szobában, ahova belépve... -
#98 Hát nekem ez a game kilép :( Rámegyek a new game-re ott kiválasztm a nehézségi fokozatot és utána tölteni kezd de a felénél visszadob winfosba :(
Valakinek vmi 5lete? -
Corey #97 ahh emberek ez nagyon para! valahogy Silent Hill-es hangualt fog el, a grafika is kicsit olyan.. ez a jó cselekedet/rossz cselekedet jó ötlet, találtam egy túlélő börtönőrt, aki miközbe mondta, hogy jobb ha együttmaradunk, megszólalt a főhős fejében 2 hang: az egyik valúszínű a felesége, hogy nyugodjak le és ne tegyek rosszat, a másik egy mélyebb hang volt, aki mondta nyomatékosan hogy öljem meg.. az előbbit választottam és beflesselt a lány képe, mondván, hogy "mindig tudtam hogy sosem tennél rosszat".. amugy ez befolyásol valamit? -
Corey #96 nah most ültem neki.. még csak a bevezetőt láttam és épp kijutottam cellámból.. beteg.. nah visszamegyek és tovább borzongok;) hatásos kezdés! -
Braveheart #95 Mennyire félelmetes? Mert én egyszer féltem csak a Far Cry catacombs nevű pályáján, de akkor nagyon ;)