894
-
Zatoichi #174 The Suffering, basically the Bonus CD (3CD)
Tartalma :
- Includes 2 videos
- Behind the scenes
- Haunted Prison
Mega a játék végigviteléhez semmi közze
- NEM KELL - -
#173 hi, most szedem a játékot, mi az a 3. extra cd? -
Braveheart #172 Nemtom sztem a legjobb taktika hogy egyfolytában mozgásban kell lenni, mert így a közelharcosok pl. hozzád sem tudnak érni. -
#171 Mongyuk nálam főleg az a gond, hogy időnként beszaggat mint az állat és időközben rámugranak azok a rohadékok...:C -
Zatoichi #170 Nekem is elmegy a hang, aztán visszajön ! Nem tudom miért lehet ! -
Braveheart #169 Hú pedig mi lesz később :) Pl. jönnek azok a hatalmas dagadt Festerek, akikről lepattannak a golyók... aztán rájöttem hogy meg kell őket pirítani :)
Amúgy egy csomószor elmegy a hang, nemtom nálatok is vagy csak nálam. Pl. lövök a tommygunnal, aztán teljesen elmegy a hang 1-2 percre. -
#168 Hát nekem ez nem nagyon megy :(
A második pálya elején vagyok, mikor először át kéne változni és a szellemek meg pofáznak folyamatosan, de közben jönnek ezek a pengekezű dögök és mindegyikbe legalább 2 tárat bele kell lőni mire megnyúvad addig meg simán elkapnak :( -
Braveheart #167 Hány pályás? Én jelenleg a 11.-en vagyok, de most tényleg elakadtam... (Hate the sin not the sinner) Van egy rész amikor egy ládát egy luk plafonon lévő luk alá kell tolni, felmászunk, itt pofáz egyet az a doki, kinyírom a szörnyeket. Ezután az egyik kamerát elhúzom, így nem vetít tovább, a másikat meg kilövöm-na de hova kell menni ezután? Gondolom kinyílt vmilyen kapu, de nemtom hol. Ja meg már csak 1 db elem van a zseblámpámban, szal eléggé fosok nehogy kimerüljön ;) -
#166 Hétfőn vittem végig, hát azt kell mondanom király kis játék lett ez ,nekem főleg az aláfestő horrorisztikus zene tetszett.Néhol van benne egy kis max payne koppintás is mint például a csávó víziói a családjáról.
Sajna ez is elég rövid mint a Manhunt ,de azért érdemes végigjátszani főleg a háromfajta outro miatt. -
#165 Most jottem be a csatornan keresztul a partrol es ott vagyok ahol a jatek legelejen 8) -
Zatoichi #164 Ki hol jár MOST a játékban ???
MOST ???
- Kicsit pinennem kell, mert rosszat álmodok ! - -
#163 pandora tomorrow utan szabadon; itt is az aldott novenyt nepszerusitik hihi
-
Gabe18 #162 Na akkor ahol a 3 rab volt az udvaron,onnan menj egy kicsit vissza az udvarban,ott van egy ilyen mozgatható láda,vagy konténer vagy mi az.Azt húzd arrébb kicsit,igy felugorhatsz egy épülettetőre,onnan meg tovább mászhatsz fe az őrtornyokhoz. -
Zatoichi #161 Akkor már két megoldás is van - lehet választani !!! -
Relixo #160 OKSA ! MEgyek is azt megnézem.... KÖSZÖNÖM a segítségeteket!!!! -
Zatoichi #159 Menj ki az udvarra, ahol a nagy doboz van és azt told a fészer falához és mássz fel rajta ! Ha felnézel látnod kell, hogya korlát hiányos ! Ott volt 1 létra, de az nekem magától leesett miután felmásztam ! -
#158 Ott van a falon egy biztosíték doboz. Azt kell szétlőni, és át lehet menni. -
Relixo #157 Igen-igen! és utána elszaladok egy ajtóhoz és ott van az hogy egy nagy víz tócsa és áram van bele vezetve....(és itt nem tudokátmenni!) -
Gabe18 #156 Ezt igy most nem pontossan értem,a 3 rab az kint támadott meg az udvaron? -
Relixo #155 Hali!!
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam annál a résznél amikor a FŰRDŐBEN vagyok,és sok-sok "inyekciós-tűvel" rohangáló piros szörny szalad rám......innen még addig eljutottam,hogy kimentem és van 3 fogoly akiket leírtottam, mert megtámadnak, na DE ezután eljutok oda, hogy van egy fentről csöpögő vízvezeték, és ÁRAM van benne...innen nem tudok az áram miatt tovább menni....(elkéne zárni az áramot?? vagy mi??)
Kérlek segítsetek... -
#154 Jaj, azokat a Mainlinereket én is qrvára útálom... -
Gabe18 #153
-
#152 pls!! egykét screenshotot vágjatok be...thx -
#151 A dobozra/readme-re azt a minimumkonfigurációt írják rá, amelyen a program ELINDUL. Azzal nem törődnek, hogy milyen sebességgel megy. Az aranyszabály a következő: ami a dobozra van írva (főleg EA-s termékek), azt az értéket szorozd meg kettővel - ebben az esetben már elfogadható a teljesítmény. -
Braveheart #150 Nálam is elmegy gyakran a fegyverek hangja, de azt hittem ez csak nálam van. Ja és inkább este érdemes vele játszani, mert nappal nem nagyon fosatós. -
#149 Próbáltam már új driverrel de úgy is szar.Az 9800pro pár héten belül amúgy meg lesz, szóval azt még kibírom, de miért írnak akkor olyan gépigényt ami nem igazán felel meg a valóságnak? -
#148 Most nem merek továbbmenni :D Kicsit pihi :P -
Gabe18 #147 Mondjuk a hang nállam is behal néha,a Thompson meg a Shotgun hangja teljessen elmegy,aztán ha egy darabig nem lövök,új ellenfelek jönnek akkor megjavul. -
Braveheart #146 Na továbbjutottam, ne mvettem észre hogy fel lehet ugrani vhova. Amúgy asszem kezdem érteni miről szól a game. -
Braveheart #145 Baz már megint elakadtam, most a barlangos részen.
És még térképen sincs a szintről :( -
#144 Jah tényleg régebbi driverrel nekem se ment! -
Braveheart #143 Na már jó sokáig elvittem, eddig bejön, csak azok az állandóan elmenekülő injekciós barmok nem tetszenek. Ja és Shotgun power :) -
Corey #142 úgylátszik mindenkinek bejövöget a game, sztem is egy igényesen összerakott horrorral van dolgunk. A Drakan-t alkotta Surreal a Lord of the Rings: Fellowship gyenge pc-s verziója után sztem ismét egy hangulatos és jól kivitelezett játékot csinált -
pinehead #141 Keress egy kereket az egyik "fülkében" a falon, azt forgasd el, ahol állsz, onnan látszik, mit nyit ki, aztán egyenesen előre.... -
#140 Én még csak most kezdtem el, a 2. pály elején vagyok de tényleg nagyon parás :)) Főleg hogy jönnek a Slayerek és húzzák a pengéket a falon váááh :D
Rosszabbra számítottam, eddig nagyon tetszik! -
Braveheart #139 Elakadtam, asszem a 4., vmilyen basement pályán! (Ott ahol agyonlő egy csőhöz kötözött embert egy marskman) Mindenfelé mentem, mindenkit kinyírtam akit láttam, de az összes ajtó be van zárva, és nemtom mit kéne csinálni. Vki tudna segíteni? Előre is köszi
Ja, és este tényleg be voltam szarva 1-2 helyen! :) Na jó,m végig :) -
#138 Gef2mx!? probáld meg lebutitani a grafikát (Gondolom már próbáltad), ha igy se megy talán Driver csere- 44.03_win2kxp_international.exe -ezt tudom ajánlani ha igy se jo hát irány a számtechbolt!by -
#137 Én is most kezdtem el egyébként és iszonyat parázós. Szabályosan félek vele játszani :) -
#136 Gef 4 MX 440-el simán megy 1024x768 ban és csak a pyxelshader nincs bekapcsolva... -
#135 Játszik valaki gef2 kártyával?
Nekem bőven megvan az előírt minimum konfig, a recomended konfig is egyedül a vid.kártya hibádzik ebből(gef2,2.4 ghz,512M ram van nekem) mégis rohadtul szaggat, még a menü is! Ez mitől lehet?Nagyon szeretnék játszani a játékkal, de egy szint után már játszhatatlanul szaggat.Mondjuk már a játék elején is gáz.