894
  • mester1987
    A patch csak 2 fájlból áll tudtommal (.exe és .rtf), a 2. rész Windows 7-en (x64) simán megy. Ugyanaz a motor hajtsa, szal az elődjének is indulnia kell.
  • Qwerty4
    Megoldva! Talán a patchelés okozta...
  • Qwerty4
    Most próbálkozom ezzel a játékkal, de miután beállítom a dolgokat mindig kékhalált kapok. Patchelni sem akarta a játékot. Mi lehet a baj?
  • ntex
    hello!

vki tudna segíteni ? Elakadtam a 20. pályán a dokknál amikor magam ellen kell harcolni, nem tudom mit kell csinálni mert ha lövöm a csávót akkor magamat sebzem, és a szörnyek csak jönnek hiába ölöm meg őket
  • Glockman
    Hello fel tlepitetem a játékot (letöltöt) és elinditanám ,de ezt írja ki:

An erorr occurred while trying to initialize the display.
    Please check that your ideo drivers are installed properly and then go to the Engine Options dialog to select a valid display mode. ezt írja mindig a hányszor inditanám.
  • rz
    A másik a kis csajok elől ne menekülj hanem nyírd ki őket és amikor meghallnak még marad utánuk ilyen kotralék vagy mi a földön azt feltétlenül lődd szét!
  • rz
    A the suffering végigjátszásához szükséges adatokat a The youtube-on keresd :) amugy van egy kis domb ahova fel lehet menni (( a felborult pickuppal szemben)) menj ki egészen a szakadék széálére majd megjelenik hermes és "segít" neked...amugymeg jó pont ha él még a spanyol börtönőr
  • Bassmonster
    Miútán bekapcsoltam a világítótornyot, utána elszaladok a két hülye lángoló csaj elől, és eljutok odáig hogy eloltom a tüzet, a csövek szétlövésével.. és mennék tovább csak nincs hidd, nincs semmi, nem tudok tovább menni, arra gondoltam hogy az ut szélén álló kocsival kell valamit csinálni... de az felrobban, és a lángokból azok a hülye lángos csajok jönnek ki. Tudna valaki ssgíteni, hogy mit kell csinálni, hogyan tovább
    ????
  • Maxtreme
    Gondolom mindenki pontosan emlékszik rá hogy mi is van a 20. pályán...
  • Bassmonster
    Hali
    Segítségre lenne szükségem!
    A 20. pályán elakadtam, tudna nekem segíteni valami jó tanáccal?
  • awacs111
    Segítene valaki?Köszi.
  • awacs111
    Hello!Hogy a pudingba kell eltolni a szekrényt????
  • balee4
    a vetítőgépeket keresd, azokat szétlövöd és eltűnik a rács
  • BRUTAL84
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
    A The Suffering első részével tolom és elakadtam egy pályán. AZ úgynevezett diliházas pálya.Bemegyek egy házba ott bejön a doki hologramja és rácsot vetít az ajtóra abból a szobából sikerült kijutnom de a Ház többi részében is hasonló a helyzet és nem tudok haladni.Jó lenne ha tudna valaki nekem egy részletes leírást küldeni erről a pályáról vagy ide a fórumra vagy az e-mailcímemre:[email protected]
    előre is köszi.
  • PAtr0n
    Hali!

Nem tudom elindítani a játékot. Fekete kép egy ideig, villanás, és kilép. Kikapcsoltam a kodek pakkomat, hátha, de úgy sem. Konfigom alább olvasható. Valakinek tipp?
  • Maxtreme
    The suffering ingyé! :)
  • balee4
    nem túl nagy probléma, de asszem nálam nem volt ilyen. xD
  • Nyomister
    Na én is megvettem packet...naon süti....na csak 1olyan kérdésem van,h az 1ben mikor lehuzom a wc-t akkor mindik szét esik a kép..ez másnál is van vagy csak nálam...mondjuk max nem huzom le wc-ét csak kivi vagyok,h ez mért van...,de naon zsir játék
  • adammmmmmm
    A megoldás ott van a #871 hozászólásban.
  • balee4
    Megvettem a most megjelent The Suffering pack-ot, mely mind2 részt tartalmazza magyarul. Újra is kezdtem az első részt. Még mindig nagyon üt a hangulata.
  • dupcsik
    szasztok skacok! hogy a lószarba kell ezt a füstölő mókust kicsinálni?
    aki tud légyszi segitsenelőre is köszi
    tisztelettel:dupcsik
  • BIG UNIT
    Hali!!! Kéne 1 kis help!: a szitu a következő:Elindítom a gammát, semmit sem látok...kisebb beállítgatás után már látom az intrót és a menüt, de amint a gammát elindítom és gyün az első bejáccás (amikor viszik T-t) sima falakat és...és semmit nem táok, max az árnyékot+a cellák rácsait...vlki írjon vlmit pls...

THX
  • Halfer
    az a helyzet hogy hiába a sok mai übergraf játék, mégis az ilyen suffering játékélmények hiányoznak. lehet előszedem a játékot újra. köszi :)
  • adammmmmmm
    Megoldottam. Ha még valakinek gondja akad a játékal vagy Halfer még játszani szeretne akkor a megoldás az hogy: start menü, futtatás, regedit. Ott töröld ki a surreal mappát és reinstalláld a játékot. Azután működni fog.
  • adammmmmmm
    Na én elöször a másodikrészt pörgettem ki most elkezdeném az elsőt és ugyan az a bajom mint halfernek. Nem létszik semmi. Minden látatatlan. CSak pár dolgot ltni mint pl rács és egyes falak. Erre talált már valaki megoldást?
  • cornellred
    sziasztok! tudna adni valaki egy működő szériaszámot? mert hiába rakom fel a cracket elindul egy másolás védő rendszer és azt irja ki hoyg a megadott kulcs nem jó a cdhez és hoyg adjak meg másikat de sehol se mtalálok, és már csomószor ujraraktam de nemtom elindítani:S:S
  • kenbrave
    Sziasztok!
    egy kis segítség köllene a Suffering első részéhez:
    Az "Abott Prison Blues" pályán vagyok ott ahol ki kell nyírni a három nigger csávókát ami meg is történt, de utána mikor bemegyek az egyetlen ajtón az épületbe, belebotlok egy nagy tócsába amibe elektromos kábelek lógnak és sehogysem tudom kikerülni. Hogy lehetne mégis átjutni rajta?
    Előre is ezer köszönet!
  • fradi
    Van a játékhoz végigjátszás???

Ha igen, hol?
  • fradi
    Hali!!

Ott vagyok mikor be vagyunk zárva egy kis részre(a híd leomlott)és az emberi meg a szörnyi énünkel kell megküzdeni.

Ez sikerült de nem tudok onnan elmenni

Help
  • Halfer
    olvass vissza de a Suffering 2 topikban, le van írva 100x. de komolyan :)
  • sasa79
    a Suffering 2-ben a végefelé azon a pályán ahol egy nagy féreg teszi le az ellen- feleket plussz még támad a néger csoka is.Ott mitt kel csinálni? Légyszi HELP MY!Kösszi!!
  • Halfer
    nem lehet topikban kérdezni? meg egy ilyen játékhoz minek végigjátszás?!
  • lacika23
    sziasztok ha van valakinek a suffering 1 hez magyar végigjátszás vagy csalás az küldje már el a [email protected] előre is kössz
  • Halfer
    ha nvida-d van akkor az nvida oldaláról az nvidia audio force drivert szedd le
  • pekka2
    hogy kell hangkártya drivert frissíteni?
  • Halfer
    vga drivercsere, vagy hangkártya driver frissítés és talán jó lesz
  • pekka2
    Sziasztok, az a problémám, hogy ha elindítom a játékot, akkor csak a beszéd hallatszik, az ilyenmellékhangok, mint lépések zaja, vagy fegyvercsörgés, stb, nem hallatszanak. Mit tegyek? Az optionsban mindent kipróbáltam, és minden max hangerőn van...
    kérlek, segítsetek, vagy mondjátok meg, hol tudnának segíteni..
    Köszi
  • Prüntyölet
    Hello!
    Még csak most sikerült letöltenem a játékot.
    Nem tudom elindítani a telepítést, mert egyből leáll.Annyit próbálkozik, hogy bejön az Ms Dos egy pillanatra, nem is tudom elolvasni, hogy mit ír ki, mert kilép.
    Sőt, leáll az explorer.exe, és a drwtsn.exe is.Ilyenkor csak újraindítani tudom a gépet.
    Viszont Total Commander-ből nem áll le az explorer.exe, viszont ugyanúgy kilép.
    Mit lehet ilyenkor tenni?Nagyon érdekel a játék, és már szeretnék játszani vele.
    Előre is köszi!

• Halfer
    jah, nekem is csak most. régen ugyanerről futott. csak vga csere volt, persze jobbtra :D azzal meg nem lehet baja. régi drivert raktam fel (talán nem elég régit) de még több galibát okozott úgyh passz.
  • Voltan
    Hát, passz, nekem ilyen nem volt... Lehet, hogy hülyén hangzik, de talán próbálj meg felrakni egy régebbi drivert, úgy talán jó lesz. De tényleg nem tudom...